Yomi slipper filmmusikk fra Battle

«Unnskyld» er ny single fra Yomi, og første smakebit fra filmmusikken til den norske ungdomsfilmen Battle.

16-åringen var gira på å lage en låt til filmen allerede før han visste at Battle, bokstavlig talt, var hjemmebane: Oslo Øst, hip hop og ung kjærlighet.

«Jeg fikk høre hva filmen handlet om, og se klipp av scenen de ønsket seg en låt til» forteller Yomi. «Rett etterpå gikk jeg i session med Skinny Days og Clairmont. Vi snakket om det å krangle med, og så si unnskyld til, noen man er glad i. Og samtalen fløt bare over i å skrive en tekst, og en låt.»

Faktisk tok det bare noen timer fra Yomi gikk i studio og til de hadde en låt å spille opp.
En låt som passer helt perfekt!

«Jeg er østkantgutt, og jeg synes det er så kult med alle de unge talentene og min hood – Groruddalen – får skinne i en så kul film!»

Sin unge alder til tross har Yomi rukket å gjøre mye, og bare i år har han sluppet tre låter.
«Kom nærmere», «Ta det ned» og «Erfaring» er alle basert på tematikken «ung kjærlighet».
Samme røde tråd går gjennom Battle og «Unnskyld».

«Det føltes så naturlig for meg å bidra til denne filmen, låta kom så lett og føles så riktig, og jeg gleder meg sånn til å se den på kino!»

«Unnskyld» slippes fredag 14. september, resten av filmmusikken er tilgjengelig fra fredag 21. september, og Battle har premiere fredag 28. september.

Battle er en dansefilm som handler om dobbeltliv, forelskelse, vennskap, ærlighet og kjærlighet.
Den er basert på ungdomsromanen ved samme navn, skrevet av Maja Lunde, og den henter inspirasjon fra klassiske dansefilmer som Flashdance og Dirty Dancing, såvel som mer moderne filmer som Street Dance og Step Up.
Hovedrolleinnhaverne Lisa Teige (kjent fra SKAM) og Fabian Svegaard Tapia, spiller Amalie og Mikael, karakterer som reiser spørsmål om identitet og troen på seg selv.
Regissør Katarina Launing lover en energisk, livsbejaende og ekte film, med kul dans og fengende musikk.

Første, fengende, låt ut er altså «Unnskyld» av Yomi her.

Følg YomiFacebook og Instagram

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her