Yomi kommer nærmere

Stovner, nordøst i Oslo, har over 30.000 innbyggere fordelt på drøyt åtte kvadratkilometer. Drabantbyen har gitt grobunn for hiphop-kollektivet HipHop101, hvor blant annet Ezzari startet sin karriere. Og nå Yomi.

Den ambisiøse og talentfulle 16-åringen har idoler som Arif, Unge Ferrari og Karpe Diem. Som dem skriver han musikk med tekster på norsk. Som dem er han født til å stå på en scene. Konserter på fritidsklubben er første skritt på vei mot å selge ut Oslo Spektrum…

Yomi signerte med med Warner Music Norway i 2017, og har brukt tiden siden på å modnes som låtskriver og artist. Studiosessions, etter skoletid selvfølgelig, har resultert i et vell av nye låter. Og nå er Yomi klar for å slippe musikk.

Solodebuten er ikke én, men to låter, som begge handler om kjærlighet. Ung kjærlighet. Tekst og musikk står Yomi for, og Mugisho har produsert.

I «Kom nærmere», som allerede er listet på NRK mp3, synger Yomi til en jente han synes er fantastisk og tror han kanskje kan bli forelsket i.
«Jeg synger om at vi er unge, men kan ha en fremtid sammen» sier Yomi «Jeg forteller om alt jeg kan gjøre for henne, og at det hun må gjøre er å tørre å komme litt nærmere.»

«Ta det ned» er en slags oppfølger, om begynnelsen av et forhold hvor de begge er forelsket.
«Men jeg er kanskje for forelsket. Jeg vil ha noe stort, men er redd for at jeg blir for intens og ødelegger alt» forteller Yomi «Så, burde jeg senke farten?»

På det åpenbare spørsmålet om låtene er selvopplevd svarer Yomi «Ja og nei. Det er ikke dokumentarer liksom. Men jeg føler og lever det jeg skriver om. Så dette er ekte.»

«Kom nærmere» og «Ta det ned» er våren og sommerens lydspor for alle som opplever eller har opplevd, og tror på, ung kjærlighet. Du finner dem her


Følg Yomi
Instagram og YouTube

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her