Warner:Larm 2018

I neste uke er det igjen duket for årets store musikk- og bransjebegivenhet i hovedstaden, nemlig by:Larm. Vi er stolte over, i år igjen, å kunne presentere et fantastisk knippe spennende og fremgangsrike Warner-artister:

FAY WILDHAGEN
Fay Wildhagen er lett å elske, men vanskelig å beskrive. Sømløst mikser hun lydbildet sitt uten å tenke på trender eller sjangre. Hun kan minne om mye, men inspirasjoner fra Arcade Fire, Feist og Bon Iver skimter gjennom låtene hennes. Likevel er hennes organiske lydbilde hennes eget. Som 21-åring ble hun allerede sett på som en gitarhelt. Hun er upretensiøs og sær, dog fokusert og ambisiøs.

TORSDAG 01.03. / 20:00-20:30 / Kulturkirken Jakob
LØRDAG 03.03. / 00:30-01:00 / Rockefeller

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen – FacebookInstagramSpotifyYouTube

EMILIE ADAMS
«Selv om musikken min kommer fra et mørkt sted, er fortsatt den kreative prosessen rundt den positiv.» For Emilie Adams er tekst og musikk en måte å være ærlig på. «Musikk og melodier er viktig, men selve teksten er mer viktig. For meg.» sier hun. «Tekstene mine er personlige, og formidler erfaringer, følelser og tanker.» Musikalsk refererer Emilie til mørk elektronika, som Banks og Lorde, samtidig kan det minne om alternativ pop, som MØ, Lana del Rey og Coldplay. Aktuell med debut-EP’en Aliens.

LØRDAG 03.03. / 20:30-21:00 / Gamla

Emilie Adams

Emilie Adams – FacebookInstagramSpotify 


KRISTIAN KRISTENSEN

Kristian Kristensen har for lengst funnet sin plass i den norske folkesjela, og har i en alder av 25 år allerede et par solide klassikere av noen låter på samvittigheten. Gjennombruddet kom i form av «Lyset», som sendte Harstad-karen rett til topps i Urørt-finalen. Ikke lenge etter var «Kan Du Lære Mæ?» å finne høyt oppe på både streaming- og radiolister. Låten gikk platina kjapt, og skaffet han en nominasjon for årets hit under Spellemann 2016. Siden den gang har han deltatt på flere av de største TV-programmene med opptredener som har fått alle til å måpe av beundring.

TORSDAG 01.03. / 00:00-00:30 / Kulturkirken Jakob
LØRDAG 03.03. / 11:30-12:00 / Rockefeller

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen – FacebookInstagramSpotifyYouTube


RHYS
 (SE)
For ca ett år siden havnet 19 år gamle Rhys i studioet til Jörgen Elofsson (Britney Spears, Kelly Clarkson, Westlife etc.), da hun ved en tilfeldighet ble anbefalt som demoartist. Det var hennes andre singel «Last Dance» som gjorde at Rhys slo gjennom ordentlig. I dag har låten over 20 millioner streams på Spotify og viste seg å være en av sommerens største svenske hits. Nå er Rhys aktuell med sin seneste singel «Maybe I Will Learn» og var i høst nominert i kategorien «Framtidens Artist» under svenske P3 Guld. Vi venter spent på mer musikk fra Rhys i nærmeste framtid.

FREDAG 02.03. / 23:30-00:00 / Gamla
LØRDAG 03.03. / 21:00-21:30 / Sentrum Scene

RHYS

Rhys – Facebook / InstagramSpotifyYouTube


ESTHER VALLEE
 (SE)
Esther Vallee lager pop i verdensklasse som vil få deg hekta i løpet av få sekunder. Denne talentfulle låtskriveren er født rett utenfor Gøteborg og synger om sørgmodig mørke og de temaene en ikke snakker om. Gjennom hennes mystiske og tankefulle persona beveger hun seg innom soul-sjangeren blandet med mørk elektropop, som allerede har rukket å bli plukket opp av tastemakere som Clash Magazine, Popjustice og Spotify.

TORSDAG 01.03. / 20:30-21:00 / Krøsset
FREDAG 02.03. / 20:00-20:30 / Mono

Esther Vallee

Esther Vallee – FacebookInstagramSpotifyYouTube

I tillegg til konsertene nevnt over, er det også verdt å få med seg Nordic Music Prize, en av Nordens viktigste musikkpriser. Prisen deles årlig ut under by:Larm, og i år er Susanne Sundfør nominert for sitt kritikerroste album Music For People In Trouble. Tidligere vinnere er blant annet First Aid Kit, Sigur Rós og The Knife.

Susanne Sundfør

TORSDAG 01.03. / 17:00-18:00 / Doga

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på Facebook og Instagram for nyheter og oppdateringer om våre artister!