Warner-stipendet 2020

I 2018 lanserte Warner Music Norway «Warner-stipendet», som har som hensikt å bidra i rekrutteringen av, og utviklingsmuligheter for, kvinner «bak scenen» i norsk musikkindustri – spesifikt produsenter og teknikere.

Siden stipendet ble lansert har en rekke verdige kandidater blitt nominert. Både av enkeltpersoner og organisasjoner. Og i dag, på kvinnedagen, åpnes det opp for årets nominasjoner.

– Vi som er en stor aktør i musikkindustrien ønsker å være en del av utviklingen av nye bransjetalenter, og med denne stipendordningen har vi som mål å kunne bidra til en mer kjønnsbalansert bransje i fremtiden, sier Matea Grøvik i Warner Music Norway

– Vi har vært veldig imponert over de tidligere nominerte til dette stipendet, og over hvor mange flinke jenter det er der ute, så vi gleder oss veldig til å se hvem som stikker at med stipendet i år.

Årets stipend er et gavekort pålydende 20.000 kr som kan løses ut i, for eksempel, teknisk utstyr.

Stipendet er åpent for kvinner som er, eller ønsker å bli, en bidragsyter i norsk musikkindustri for eksempel som produsent, backline-, lyd eller lystekniker.

Det er i tillegg anledning for tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på likestilling i norsk musikkindustri, og som for eksempel tilbyr relevante kurs og støtteordninger å søke.

Tidligere vinnere av stipendet er Tone Ravnå Bjørnstad (2018) og Julie Alise Holm Martinlassi (2019).

For å nominere deg selv, eller andre, sender du en kort e-post til [email protected] med emnefeltet “Warner-stipendet 2020”. 

Frist for nominasjon er søndag 8. april 2020. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her