Warner Music Norway lanserer stipend på Kvinnedagen

Warner Music Norway ønsker å bidra i rekrutteringen av, og utviklingsmuligheter for, kvinner “bak scenen” i norsk musikkindustri, spesifikt produsenter og teknikere.

Og hva er mer passende enn å lansere et stipend på den internasjonale kvinnedagen?

Årets stipend er et gavekort pålydende 20.000,- som kan løses ut i, for eksempel, teknisk utstyr.

Stipendet er åpent for kvinner som er, eller ønsker å bli, en bidragsyter i norsk musikkindustri for eksempel som produsent, backline-, lyd- eller lystekniker.

Det er i tillegg anledning for tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på likestilling i norsk musikkindustri, og som for eksempel tilbyr relevante kurs og støtteordninger, å søke.

Du kan nominere deg selv, eller andre, ved å sende en kort e-post til elisabeth.riksen@warnermusic.com
Vennligst skriv «Warnerstipend 2018» i emnefeltet.

Frist for nominasjon er søndag 8. april 2018.

I dag markeres den Internasjonale Kvinnedagen med ulike initiativ hos Warner Music-selskaper verden over. Det legges vekt på å fremme likeverd.
På vegne av de 2432 kvinnene som er ansatt i selskaper knyttet til Warner Music Group doneres det i tillegg penger til GlobalGiving Girl Fund. Fondet støtter organisasjoner som har fokus på utdannelse, aktivisme, juridisk støtte og helsetjenester for kvinner over hele verden.
Vi er stolte av å være en del av en organisasjon som arbeider aktivt for å utgjøre en forskjell.
#IWDatWMG

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her