Warner Music Norway gjentar stipend på kvinnedagen

I fjor lanserte Warner Music Norway med stor suksess et stipend for å hjelpe kvinner opp og frem i musikk-industrien. Vi ønsket å være med på å tilrettelegge for kvinner i norsk musikk-industri, spesielt de som jobber «bak scenen»

I fjor mottok vi over 60 nominasjoner, av enkeltpersoner og organisasjoner, og det var ekstremt mange verdige kandidater da vinneren skulle kåres.

Vi ønsker å fortsette å bidra til rekrutteringen av, og utviklingsmuligheter for, kvinner i norsk musikkindustri, spesifikt produsenter og teknikere. Derfor kjører vi i gang med et nytt stipend i år!

Årets stipend er et gavekort pålydende 20.000,- som kan løses ut i, for eksempel, teknisk utstyr.

Stipendet er åpent for kvinner som er, eller ønsker å bli, en bidragsyter i norsk musikkindustri for eksempel som produsent, backline-, lyd- eller lystekniker.

Det er i tillegg anledning for tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på likestilling i norsk musikkindustri, og som for eksempel tilbyr relevante kurs og støtteordninger, å søke.

Du kan nominere deg selv, eller andre, ved å sende en kort e-post til: [email protected]

Vennligst skriv «Warnerstipend 2019» i emnefeltet.

Søknadsfrist 8. april 2019.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og YouTube for å få med deg oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her