vívomove Sport

Pressemelding –

Garmin lanserer vívomove® Sport, en smartklokke med analoge visere og skjult berøringsskjerm. En stilig og moderne klokke, med et bredt utvalg av funksjoner for trening og helse. Body BatteryTMsom måler energinivåer, stress, avansert søvnmåling, innebygde aktivitetsprofiler og mer. vívomove Sport leveres i moteriktige farger. For den aktive, som er opptatt av helse og som samtidig ønsker å se stilig ut, er dette et rimelig og funksjonelt alternativ. vívomove Sport selges til veiledende utsalgspris på kr. 2 099.-

“vívomove-serien er en unik produktserie innen Garmins helseprodukter, vi er stolte av å utvide denne serien med vívomove Sport”, forteller Susan Lyman hos Garmin.
”En smartklokke utfyller kun sin funksjon når den benyttes og bæres på håndleddet, og vi vet at mange mennesker fortsatt ønsker det tradisjonelle utseendet med analoge visere. vívomove Sport tilbyr begge deler, det tradisjonelle analoge og det digitale med et stort utvalg av funksjoner. Til en fornuftig pris”.

Stilig og moderne

vívomove Sport ser ut som en tradisjonell klokke, men er en smartklokke med viktige funksjoner. Med tikkende urvisere og et skjult display som kun vises ved behov. Berører man skjermen, så flytter urviserne seg til siden og viser informasjon på den digitale skjermen. vívomove Sport selges via forhandlere i et komfortabelt design, i flere fargevarianter. Ønskes klokken i ulike fargekombinasjoner kan dette også bestilles på garmin.no under nettsiden ”Your Watch, Your Way”.

Helsefunksjoner

vívomove Sport leveres med et stort utvalg av Garmins bransjeledende helsefunksjoner:

 • vívomove Sport gjør deg mer bevisst om egen helse ved å måle respirasjon, Pulse Ox1, stress, avansert søvnmåling (med søvnstadier), logging av væskeinntak og døgnkontinuerlig pulsmåling (med varsler som kan settes for høye eller lave verdier) 2.
 • Energiovervåking, Body BatteryTM, viser kroppens energinivå og kan hjelpe med å planlegge dagen med tanke på aktivitet eller tid for hvile.
 • Funksjoner for kvinnehelse, inklusive registrering av menstrusjonssyklus og graviditetskalender, hjelper kvinner med å logge symptomer sammen med helse- og aktivitetsdata i Garmin ConnectTM-appen.
 • Pusteøvelser hjelper deg til økt fokus og mindre stress.

Sporty klokke

Det høres på navnet, vívomove Sport passer like bra på treningssenteret som når du er ute på byen med venner. Klokken inneholder et stort utvalg funksjoner som hjelper deg å ha en aktiv livsstil:

 • Leveres preprogrammert med innebygde aktivitetsprofiler for yoga, styrketrening, pilates, kondisjonstrening, løping, sykling og mer.
 • Tilkobling av GPS gjøres via kompatibel smarttelefon. Slik registreres distanse og tempo ved gåturer, løping eller sykkelturer.
 • Følg med på dine aktiviteter døgnet rundt – se antall skritt, kaloriforbruk, intensitetsminutter og mer.
 • Vær trygg når du er på tur! Med sikkerhet- og sporingsfunksjoner sendes en melding med posisjon til nødkontakter3 om noe uforutsett hender.

Utviklet for å brukes hver dag

vívomove Sport leveres med et unikt design som på en diskret måte hjelper deg å alltid være tilkoblet kompatibel smarttelefon:

 • Batteritid på opptil 5 dager i smartklokkemodus, med opptil en ekstra dag i klokkemodus (kun analoge visere).
 • Smartvarsler ved telefonanrop, sms, oppdateringer fra sosiale medier og annet. AndroidTM-brukere kan også besvare sms. 
  På en egen kalenderskjerm kan man også planlegge dagen.
 • Alle helse og aktivitetsdata lagres i appen Garmin Connect, hvor man også har mulighet til å kontakte andre, delta i utfordringer og om ønskelig dele informasjon.
 • vívomove Sport kan benyttes med både Android og Apple® smarttelefoner.

vívomove Sport selges til veiledende utsalgspris på kr. 2 099.- og er tilgjengelig på lager. Klokken presenteres under årets Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, 5-8 Januar.

1 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
2
Les mer på Garmin.com/ataccuracy

3 Når parkoblet med kompatibel smarttelefon. For informasjon om krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, les mer på Garmin.com/safety.