TUI skal inspirere til eksotiske drømmereiser i vinter

Kampanjen har fokus på ekte mennesker og ekte reiseglede, eksempelvis er parene i kampanjen kjærester i virkeligheten og de fortryllende havfruene er profesjonelle fridykkere.

– Vi vil vise de mange unike og skreddersydde mulighetene som finnes, og vi vil jo gjerne inspirere nordmenn til å finne sin egen eksotiske drømmeferie i vinter. Uansett hvor du vil og hvem du vil reise med, sier Usman Jasrae Head of Digital Sales & Marketing.

TUIs mest populære long haul-destinasjoner er Thailand og Mexico. Denne vinteren satser TUI stort på nordmenns feriedrømmer og tilbyr flere eksotiske reisemål enn noen gang. Nyheter – Aruba, Barbados, Bali, Seychellene, St. Martin, Punta Cana, Zanzibar, Malaysia og Goa. TUI har også økt kapasitet til flere destinasjoner denne vinteren.

Kampanjen ble filmet i april 2017 i Cancun i Mexico av Forsman & Bodenfors.

«For You»-kampanjen starter 14 august og vil vises på TV, online, på kino, utendørs og i printmedia denne høsten.

Reklamefilm: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfIXYplemGpF8JjnQI3tUA1ruLCOxhbLl

Prosjektgruppe:

Anna Laestadius – Marketing Director

Lisa Rönnberg – Head of content and campaign

Caroline Staedler – Campaign Manager

Henrik Egerstedt – Image Editor

Martin Bystedt – Creative Director

Katrina Lindqvist – AD, toolbox

Jakob Reimerson- copy, toolbox

Johan Persson, AD

Tina Rudén – Project Manager print

Johan Ydring & Pom Ahnborg – Media

Anna-Maria Mettin/Terje Pedersen/Usman Fareed Jasrae/Patrik Thörn – Head of Sales

Minna Ottebjer – Online Sales Coordinator

Emma Josefsson – SEO

Anna Sjöstrand – SEM

Lina Bronnvall/Mårten Skånman – SoMe

Anette Colmenius – CRM

Nikolai Johnsen – PR

Sara Ström – Content bluesites, /inspiration

Byråer:

Forsman & Bodenfors – Main agency

Carat – Media agency

Chamdin & Stöhr – Production Agency

Amir Chamdin – Director

Kalle Gustafsson – Stills photographer

Chimney Group – Post production
Bannerboy – Display production

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2015/16 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1093m. Gruppen har ca. 67.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 160 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med 14 egeneide cruiseskip, som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff»- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste reisekonsern i verden er TUI medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).