Trygve Skaug oppsummerer triologien med ny plate sammen med KORK!

Pressemelding –

Å formidle sine tanker er en stor del av Trygve som både artist og person, hvor tankespekteret hans er fylt med vakre skildringer om sine nære og kjære, til forferdelige hendelser som tar opp alvorlige temaer om det som skjer i verden. Triologien «Sanger du skal få..» var ment å bli et knippe sanger det forhåpentligvis kunne hjelpe å gripe fatt i, og bruke i ulike livsfaser, for Trygve selv, og hans #verdensfinestepublikum. En slags bruksmusikk.

Nå oppsummerer han triologien med en ny plate og en eksklusiv konsert sammen med KORK. «Sanger du skal få med KORK» slippes 11. november, og det feires med en konsert sammen med KORK i NRK sitt legendariske Store Studio.

Trygve om albumet, prosessen og låtene:

«Samarbeidet med KORK startet i begynnelsen av første koronastenging. Felles for begge parter var en åpen kalender og muligheten til å lage noe sammen, og bruke mulighetene det gir å ha så mange ledige poster i programmet.

Det resulterte i flere innspillingsdager gjennom pandemien, og rom og tid til å jobbe frem et ganske omfattende plateprosjekt.

Utvalget av låtene var ment å samle de låtene jeg til nå har hatt det sterkeste forholdet til sjøl, før jeg legger bort «sanger du skal få»-konseptet. En slags oppsummering.

Pluss at jeg ønsket å trekke frem noen av de sangene jeg sjelden spiller og bruker, og gi dem en ny drakt, og dermed et nytt utgangspunkt for uttrykket.

Det har vært spennende å se hvordan tekster kan oppleves annerledes med annen type innpakning.

Å få jobbe med landets beste orkester sammen med landets beste dirigenter og de beste folka på komponering og arrangering har vært omveltende og omfattende på en positiv måte.

Dette har vært et langvarig prosjekt som endelig nå er klart for utgivelse.

Jeg er veldig takknemlig for muligheten, og veldig spent på mottakelsen.»

Sanger du skal få med KORK slippes i dag, 11.nov.

Fredag 2. desember legger Trygve ut på juleturnè, oversikt finner du her.