Tor-Arne Fosser blir ny leder for Airline Ecosystem-avdelingen i Norwegian

Tor-Arne Fosser er ansatt som Executive Vice President (EVP) Airline Ecosystem i Norwegian fra 1. oktober 2020. Han kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Telenor Danmark.

Nordmannen har 16 års erfaring fra Telenor, hvor han også har vært Senior Vice President for Marketing i Telenor-konsernet. Nå flytter han hjem til Norge etter nesten to år i København, hvor han har vært kommersiell direktør for forbrukermarkedet.

– Jeg ser virkelig frem til å få Tor-Arne med på laget. Hans drivkraft, erfaring og digitale kompetanse er som skreddersydd for rollen som leder for den nyopprettede avdelingen Airline Ecosystem, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Fosser har også bakgrunn som konsulent i Accenture, og han ledet et digitalt markedsføringsbyrå i DentsuAegis. I Norwegian skal Fosser utvikle og drive frem nye forretningsmessige løsninger og inntektsstrømmer i tilknytning til kundereisen.

– Norwegian står foran en spennende tid i en bransje med beinhard konkurranse. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet og å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, sier Tor-Arne Fosser.

Fosser overtar for Brede Huser, som tiltrådte som midlertidig leder for Airline Ecosystem i juni 2020.