Tones and I er ute med sin debut EP

29. august slapp australske Tones And I sin debut EP The Kids Are Coming via Elektra Records. EPen inneholder  hennes internasjonale hit «Dance Monkey» som har hatt en massiv global suksess med over 86 millioner strømminger på Spotify, #1 plasseringer i over 20 land (inkludert Norge) og klatrer for tiden oppover i Top 15 på Spotify’s globale hitliste. I Norge er låta #1 på VG lista der den nå har ligget sammenhengende i fire uker, #1 på Shazam’s liste over de mest populære låter som søkes opp, i tillegg til listinger hos blant annet NRK P1, P3, mP3, NRJ og Radio 1.

I tidlig 2018 reiste Tones And I til den australske kystbyen Byron Bay for å prøve seg som gatemusikant. Allerede første dagen klarte hun samle store folkemengder, hvilket gjorde at hun bestemte seg for å si opp butikkjobben og flyttet til Byron. Det neste året bodde hun i en van der hun skrev låter i hverdagene og deretter fremførte dem på gata i helgene. I dag sitter Tones And I på en 2x platina-sertifisert låt med «Dance Monkey» som for tiden er den raskest voksende låta på Storbritannias offisielle singelliste, og som har gjort henne til den første kvinnelige soloartisten på over 10 år som har klart å holde #1 plasseringen i fire sammenhengende uker.

The Kids Are Coming inneholder også “Never Seen The Rain” og debutsingelen “Johnny Run Away” som Tones And I opprinnelig lastet opp til Triple J’s «Unearthed», en artist plattform for å oppdage uavhengig musikk. Innen 12 timer ble sangen spilt på den australske radiostasjonen Triple J og i løpet av våren ble det den mest spilte sangen på nevnte radiostasjon i to sammenhengende uker, hvilket i neste omgang førte til platina-sertifisering.

«Tones And I har satt australsk musikk på kartet. Bli med ombord, eller bli igjen.» – Triple J

Til høsten vil Tones And I ta fatt på en utsolgt turné i Australia før hun senere tar turen over dammen for sin aller første Europaturné med allerede flere utsolgte datoer. 

Sjekk ut The Kids Are Coming her og følg Tones And I på FacebookInstagramYouTube og Twitter for å få med deg oppdateringer.

Tracklist:

01. The Kids Are Coming

02. Dance Monkey

03. Colourblind

04. Johnny Run Away

05. Jimmy

06. Never Seen The Rain

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her