Tomy slipper første singel fra debut-EPen

Tomy gjorde i 2019 sin entré på den norske scenen sammen med Rolig Records- kollega, Amara, med EPen Sommer 3019. Tomy er nå endelig klar til å slippe solo- debuten, «Si til meg», som er første singel fra høstens kommende EP.

Den lettfordøyelige låten fanger en «sommer-vibe», som beskriver hans følelser med velvalgte ord. Den er produsert for dansegulvet, men også for lange bilturer under blå himmel på Norges-ferie.

– Jeg ville ha en mer lystig og håpefull låt til EPen. Beaten kom frem i løpet av en session vi hadde, og den matchet med det jeg så etter i en slik type låt, sier Tomy om singelen.

Singelen setter på mange måter standarden for det kommende prosjektet. Dette er Rolig Records sin nyeste storsatsning medfølgende mye visuals, grafiske løsninger og merch i nettbutikk.

– Sangen handler kanskje om å gi og ta i en relasjon. At man ofte litt naivt kan tilby så mye man kan, uten å tenke på om man har muligheten til å gi det.

«Si til meg» er en pop-inspirert låt produsert av Snorre Sonderland og Christopher Kvalheim i samarbeid med Tomy. Låten er mikset av Thomas Eide og mastret av Propeller Mastering.

Utgis fredag 10. juli 2020 av Rolig Records gjennom Warner Music Norway