Tidsreise med Chris Holsten

«Er låta litt for personlig kanskje?»

Chris Holsten er ikke første artist som har opplevd at en tekst treffer litt vel tett på.
Og han er ikke den første som opplever at et møte med en gammel flamme kan bli som en liten tidsreise i minner og følelser.

«Når noen har betydd alt for deg, så blir de ikke ingenting selv om forholdet er over. Enten hater man exen, eller så beholder de en bitteliten del av hjertet ditt. Kanskje for alltid.»

Joda, han har vært der selv. 

«Når bruddet ikke er så ferskt lenger er det enklere å huske alt det fine man har delt. Hvorfor man ble sammen, og ikke hvorfor det ble slutt…»

Kjærligheten kan være komplisert, men det inspirerer heldigvis til mye bra musikk.
For selv om Chris snart blir å se og høre på TV-skjermen i årets sesong av Stjernekamp så har sommeren gått med til å jobbe med egne utgivelser.

«Jeg gleder meg veldig til Stjernekamp, og kommer til å gå all in» smiler Chris «Men, nei, jeg har ikke tjuvstartet med sommerskole i rap- og opera. Jeg har fokusert på mine egne greier.»

Så, midt i siste innspurt før første direktesending slipper han låta Time Machine. Om ex-faktoren.

«Det er kanskje ikke engang det å møte exen som er vanskelig, men forventningene man har til et sånt møte»sier Chris «Hva kommer jeg til å føle? Er spenningen mellom oss fortsatt der? Var det feil å gjøre det slutt?»

En berg-og-dalbane av følelser. Denne gangen pakket inn i det Chris beskriver som en mellow poplåt.

«Veldig mange av låtene mine er full guffe, og her holder jeg tilbake for å skape en annen type stemning»

Å holde tilbake er ikke akkurat typisk for Chris Holsten, verken på scenen eller i livet ellers. Så da passer det jo fint å ha litt ekstra å gjøre, med både ny musikk og Stjernekamp, i høst.

«Kanskje tar Stjernekamp opp hele høsten, kanskje ikke. Låta heter Time Machine, men selv om jeg kunne så ville jeg ikke reist inn i framtiden for å se hvordan det går»

Chris antyder at litt spenning og uvisshet bare setter en liten spiss på opplevelsen. Og kanskje også på livet og kjærligheten?

Bli med på tur i Holstens Time Machine fra og med fredag 24. august.

Sjekk ut Chris Holsten på Spotify, Instagram, Facebook, YouTube eller hans hjemmeside for nyheter og oppdateringer. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her