The Prince Estate og Warner Records utgir podcast

I går slapp The Prince Estate og Warner Records den første episoden av Prince: The Story of 1999, en podcast på fire episoder. Podcasten er produsert av 89.3 The Current.

Lytt her.

Podcasten, som presenters av Currents Andrea Swensson, kommer i forkant nylanseringen til Prince sitt ikoniske album 1999, som slippes 29.november på NPG Records/Warner Records. Det tidløse albumet er remasteret for aller første gang og inneholder 35 tidligere uutgitte låter fra Prince’s legendariske musikkhvelv som viser frem den grenseløse kreative flyten Prince hadde i denne epoken.

1999, utgitt første gang i 1982 var et landemerke av et dobbelalbum som sjangerdefinerte soundet fra Minneapolis og endret kursen for popmusikken det neste tiåret. Prince: The Story of 1999, gir lytterene en titt på innsiden av Prince’s musikalske verden på denne tiden. Lytterene vil få førstehåndsberetning om hvordan 1999ble til, fra musikere, venner og lærde, som også tar for seg fremveksten av Prince som en unik kreativ kunstner side om side med musikk ingen tidligere har hørt fra hans store hvelv av musikk. Denne unike lydopplevelsen vil gi fans en eksklusiv prøvelytt på den uutgitte musikken som blir å finne i Super Deluxe Edition av 1999-utgivelsen.

The Current’s Andrea Swensson, er forfatter og historiker som tar for seg musikk fra Minnesota, spesielt virket og livet til Prince. Swensson er en av fire anerkjente bidragsytere til linernotes i 1999-utgivelsen.

“Det har vært en ære å dykke ned I disse hvelv-låtene og å snake med samarbeidspartnere om denne sentrale perioden av Prince’s karriere da han introduserte sitt Minneapolis Sound til verden”, sier Swensson, som også er vert på The Current’s Local Show. “Prince og The Current hadde et spesielt forhåld, og det betyr alt for oss at dette samarbeidet fortsetter med The Prince Estate.”

Prince hadde et tett forhåld til The Current mens han levde, og kanalen fungerte som et musikalsk hjem for millioner av fans etter hans bortgang. The Current fortsetter å hedre livet, musikken og arven hans gjennom Purple Current som er dedikert til musikken han inspirerte. På grunn av disse sterke forbindelsene var et partnerskap I et prosjekt av denne kaliberen et naturlig steg – å dele dypere innsikt og feire geniet Prince.

For å abonnere, søk etter Prince: The Story of 1999 på Apple Podcasts, Spotify, Stitcher eller din foretrukne podcasting-plattform.

Episode-premierer:

19.november 19 – Episode 1: My Mind Says Prepare to Fight
26.november 26 – Episode 2: Rearrange
3.desember 3 – Episode 3: The Idolmaker
10.desember 10 – Episode 4: Let’s Work

Forhåndsbestilling er tilgjengelig i følgende formater: 

  • Super Deluxe Edition (5CD+DVD / 10LP+DVD / audio-only download and streaming)
  • Deluxe Edition (2CD / 4LP 180g vinyl / download and streaming)
  • Remastered album (1CD / 2LP 180g Purple Vinyl / download and streaming)

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her