The Black Keys annonserer sitt niende studioalbum

The Black Keys’ niende studioalbum Let’s Rock slippes 28. juni 2019 via Easy Eye Sound/Nonesuch Records. Albumet, som blir deres første album på fem år, markerer en tilbakekomst til den direkte rocken som sanger/gitarist Dan Auerbach og trommis Patrick Carney’s først gjorde oss kjent med i begynnelsen av bandets karriere.

Auerbach forteller, «Når vi er sammen er vi The Black Keys, det er der den virkelige magien ligger, og slik har det alltid vært siden vi var 16.»Den andre singelen fra albumet, «Eagle Birds», utgis i dag og er etterfølgeren til den fengende «Lo/Hi».

Let’s Rockble skrevet, innspilt og produsert av Auerbach og Carney ved Easy Eye Sound studio i Nashville og inkluderer vokal fra Leisa Hans og Ashley Wilcoxson. «Dette albumet er som en hyllest til den elektriske gitaren», sier Carney. «Vi gikk for en enkel tilnærming og fjernet alt det overflødige slik vi pleide å gjøre før».

Rolling Stone navnga «Lo/Hi» som «A Song You Need To Know” og proklamerte, “The Keys har offisielt returnert, nå kraftigere enn noen gang»

Følg The Black Keys på Facebook, Instagram, Twitter og Youtube for å få med deg oppdateringer.

Tracklist:

1. Shine A Little Light

2. Eagle Birds

3. Lo/Hi

4. Walk Across The Water

5. Tell Me Lies

6. Every Little Thing

7. Get Yourself Together

8. Sit Around And Miss You

9. Go

10. Breaking Down

11. Under The Gun

12. Fire Walk With Me

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her