Pressemelding – 16. mars 2023 09:06 144 ruter til 65 destinasjoner står på ruteprogrammet for neste vinterhalvår og Norwegian fortsetter å fly til nordmenns favorittbyer og feriesteder i varmere strøk. Billettene er tilgjengelige for bestilling umiddelbart. – Neste vinter har vi 144 ruter i og mellom de nordiske landene og til destinasjoner i Europa. Vi viderefører populære ruter, og miksenLes mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 11:02 I dag setter årets viktigste flyvning kurs mot det tørkerammede Etiopia. Med det er «Fyll et fly»-aksjonen til Norwegian og UNICEF tilbake på vingene for sjette gang. I år er Norwegians fly lastet med nødhjelp til barn som er rammet av regionens verste sultkatastrofe på 40 år. For sjette gang sender Norwegian og UNICEFLes mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 08:00 Norwegian hadde 1,2 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 84 prosent i februar. Selskapet hadde høy etterspørsel i vinterferien og forbereder seg til å øke kapasiteten i overgangen fra vinter- til sommerruteprogram. I februar hadde Norwegian 1,2 millioner passasjerer som er en økning på 83 prosent fra forrige år. Fyllingsgraden var på 84 prosent.Les mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 06:30 (Fornebu, 6. mars 2022) Telenor inngår partnerskap med Health2B og tar med det nye steg for å digitalisere helsesektoren. Samarbeidet skal bidra til raskere og enklere teknologiutvikling for sykehus, kommuner, helsepersonell og pasienter. Health2B er en ny helsearena for offentlig og privat helsesamarbeid som jobber for å øke farten på testing og implementering avLes mer »

Pressemelding – 24. februar 2023 14:00 Fordelsprogrammet Norwegian Reward får ny drakt og med dette følger nye fordeler. I løpet av våren introduseres en rekke ekstra goder for de som flyr mest. Norwegian Reward er Norwegians prisbelønnede fordelsprogram. Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. OpptjeningLes mer »

Pressemelding – 16. februar 2023 07:00 Norwegian la i dag frem resultatet for fjerde kvartal 2022 samt foreløpig årsresultat. For hele året leverte Norwegian et driftsresultat (EBIT) på 1 502 millioner kroner. Flyselskapet minimerte tapet før skatt (EBT) til 80 millioner kroner i et kvartal som var preget av sesongbasert lavere etterspørsel. Dette viser Norwegians evne til å tilpasse kapasitetenLes mer »

Pressemelding – 16. februar 2023 06:30 (Fornebu, 16. februar 2023) Politiet velger Telenor som leverandør for et nytt, moderne datanettverk (SD-WAN) som knytter politiets lokasjoner sammen i et lukket og sikkert nett. Nettkapasitet, sikkerhetsnivå og robusthet vil gjøre det enda enklere og tryggere å tilby nye digitale tjenester til publikum fremover. – Både politiet og Telenor skaper på hver sinLes mer »

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram iLes mer »

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram iLes mer »

Pressemelding – 6. februar 2023 08:00 Norwegian startet året med sterkt nyttårssalg, 1,1 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 78 prosent i årets roligste reisemåned. I januar hadde Norwegian mer enn 1,1 millioner passasjerer som er en økning på 78 prosent fra forrige år. – Folk reiser tradisjonelt mindre i januar, og bruker isteden denne tiden på året til åLes mer »

Pressemelding – 24. januar 2023 09:26 (Fornebu, 24. januar 2023) Telenor Norge endrer organisasjonsstruktur for å levere mer verdi til kundene og sikre vekst. Selskapet forenkler oppsettet for markedsdivisjonene, og viderefører satsingen på bredbånd- og mobilutbygging. Endringene fører til et redusert bemanningsbehov. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du erLes mer »

Pressemelding – 19. januar 2023 06:30 (Fornebu, 19. januar 2023) Telenor har nå stengt kobbernettet for egne kunder og flyttet dem over på nye, mer robuste og moderne løsninger. Opprydding i kobberlinjenettet er allerede godt i gang. Ruth Solveig Frågodt (89) i Flesberg i Buskerud var den siste privatkunden igjen på den utdaterte teknologien og fikk æren av å taLes mer »

Pressemelding – 12. januar 2023 06:30 (Fornebu, 12. januar 2023) Telenors mobilnett er kåret til Norges raskeste fem år på rad. Dette skjer etter at Ookla® Speedtest® har gitt Telenor Speedtest Award™ for nok et halvår. – Dette er en viktig anerkjennelse, og viser hvordan vår modernisering av mobilnettet forbedrer våre kunders mobilopplevelser. Og med vår 5G-utrulling vil folk landetLes mer »