Pressemelding – 12. mai 2023 07:00 Norwegian la i dag frem resultatet for første kvartal 2023. Tallene viser at selskapet har tilpasset kapasiteten i den roligere vintersesongen, før opptrappingen til årets travleste reiseperiode i sommer. Fortsatt sterke bookingtall gjør at Norwegian forventer en av de sterkeste somrene i selskapets historie. Norwegian skal kun fly med egne fly og mannskap iLes mer »

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa. Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly medLes mer »

Pressemelding – 5. mai 2023 08:00 Norwegian hadde 1,7 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 83 prosent i april. Norwegian går inn i den travle vår- og sommersesongen med fortsatt sterke bookingtall og forventer en av de sterkeste somrene i selskapets historie. – Vi er svært godt fornøyde med trafikktallene denne måneden. April er den første måneden i vårt sommerprogram,Les mer »

Pressemelding – 3. mai 2023 09:00 Flyselskapene Norwegian og Widerøe styrker tilbudet i norsk luftfart ved å lansere gjennomgående billetter på tvers av selskapenes rutenettverk – fra Mehamn i nord til Kanariøyene i sør. – Norge er et svært viktig marked for både Norwegian og Widerøe, og mange av passasjerene våre benytter seg av begge selskapene når de reiser. DerforLes mer »

Pressemelding – 28. april 2023 09:20 Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika under prestisjetunge Freddie Awards. Fordelsprogrammet gikk også av med seieren i kategoriene beste kundeservice og beste markedskampanje. Freddie Awards er blant reiselivsbransjens internasjonalt mest anerkjente prisutdelinger. Norwegian stakk av med Freddie Awards i kategoriene «Årets fordelsprogram», «Beste kundeservice» og «BesteLes mer »

Pressemelding – 24. april 2023 10:00 Norwegian inngår et partnerskap med Norsk e-Fuel for å bygge verdens første fullskala produksjonsanlegg for elektrodrivstoff i Mosjøen i Nord-Norge. Anlegget vil produsere bærekraftig flydrivstoff. Partnerskapet er en viktig milepæl på vei mot Norwegians mål om utslippskutt på 45 prosent innen 2030. Den strategiske partnerskapsavtalen med Norsk e-Fuel vil sikre Norwegian en eierandel iLes mer »

Pressemelding – 20. april 2023 16:01 Norwegian fornyer avtalen med Anuvu, og vil bli det første flyselskapet utenfor Nord-Amerika som installerer selskapets nye wifi-teknologi. Dette vil bidra til en bedre kundeopplevelse om bord med tilgang til et stabilt, raskt og pålitelig nett. Norwegian har valgt Anuvu som leverandør av wifi for hele flyflåten. Teknologien vil gjøre det mulig å surfeLes mer »

Pressemelding – 11. april 2023 08:00 Norwegian hadde 1,5 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 81 prosent i mars. Den første vårmåneden markerer overgangen til sommerruteprogrammet med en betydelig økning i kapasiteten. Den sterke bookingtrenden fortsetter og ligger langt over nivået på samme tid i fjor. – Mars har vært nok en meget solid måned for Norwegian. Måneden markerer overgangenLes mer »

Pressemelding – 5. april 2023 09:00 5. april 2003 lettet tre Norwegian-fly fra Oslo lufthavn Gardermoen med retning Portugal og Spania. Dette markerte startskuddet for selskapets internasjonale satsing og en milepæl i selskapets historie. De første internasjonale flyvningene gikk til Faro i Portugal samt Malaga og Murcia i Spania. I løpet av disse årene har omkring 17 millioner kunder reistLes mer »

Pressemelding – 16. mars 2023 09:06 144 ruter til 65 destinasjoner står på ruteprogrammet for neste vinterhalvår og Norwegian fortsetter å fly til nordmenns favorittbyer og feriesteder i varmere strøk. Billettene er tilgjengelige for bestilling umiddelbart. – Neste vinter har vi 144 ruter i og mellom de nordiske landene og til destinasjoner i Europa. Vi viderefører populære ruter, og miksenLes mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 11:02 I dag setter årets viktigste flyvning kurs mot det tørkerammede Etiopia. Med det er «Fyll et fly»-aksjonen til Norwegian og UNICEF tilbake på vingene for sjette gang. I år er Norwegians fly lastet med nødhjelp til barn som er rammet av regionens verste sultkatastrofe på 40 år. For sjette gang sender Norwegian og UNICEFLes mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 08:00 Norwegian hadde 1,2 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 84 prosent i februar. Selskapet hadde høy etterspørsel i vinterferien og forbereder seg til å øke kapasiteten i overgangen fra vinter- til sommerruteprogram. I februar hadde Norwegian 1,2 millioner passasjerer som er en økning på 83 prosent fra forrige år. Fyllingsgraden var på 84 prosent.Les mer »

Pressemelding – 24. februar 2023 14:00 Fordelsprogrammet Norwegian Reward får ny drakt og med dette følger nye fordeler. I løpet av våren introduseres en rekke ekstra goder for de som flyr mest. Norwegian Reward er Norwegians prisbelønnede fordelsprogram. Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. OpptjeningLes mer »

Pressemelding – 16. februar 2023 07:00 Norwegian la i dag frem resultatet for fjerde kvartal 2022 samt foreløpig årsresultat. For hele året leverte Norwegian et driftsresultat (EBIT) på 1 502 millioner kroner. Flyselskapet minimerte tapet før skatt (EBT) til 80 millioner kroner i et kvartal som var preget av sesongbasert lavere etterspørsel. Dette viser Norwegians evne til å tilpasse kapasitetenLes mer »

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram iLes mer »