Hvert år blir veiarbeidere som jobber langs europeiske veier skadet eller drept. Nå har Ford utviklet et eget avansert lysende panel som skal gjøre bilene og veiarbeiderne tryggere og synligere langs veien på mørke kvelder. De elektroniske synlighetspanelene er ikke avhengig av andre lyskilder for å lyse opp. De røde stripene lyser ved hjelp av elektrisitet som går gjennom etLes mer »

Nå kommer Ford Puma og Ford Fiesta EcoBoost hybrid med en ny 7-trinns automatgirkasse. I tillegg til redusert drivstofforbruk, får sjåføren ekstra kjøreglede med det elektriske dreiemomentet som hybridteknologien gir. Den nye 7-trinns automatgirkassen fås både til Puma og Fiesta 1.0-liters EcoBoost hybrid, og gjør det enda enklere å kjøre ved mye start og stopp eller i bytrafikken. De raskeLes mer »

I løpet av første halvdel av 2026 skal 100% av Fords personbilbilmodeller i Europa kunne tilbys som helelektriske, eller ladbare hybrider. Alle nyttekjøretøymodeller skal i løpet av 2024 også være tilgjengelige som helelektriske eller ladbare hybrider. I 2030 forventer Ford at alle personbiler de skal selge i Europa vil være helelektriske biler. Hele 2/3 av deres nyttekjøretøysalg forventes det at er enten helelektriske ellerLes mer »

7-seters familiefavorittene Ford S-MAX og Galaxy som hybrid-versjoner er nå klare for bestilling for norske kunder. – Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby begge disse populære og romslige familiebilene som hybrid. Samtidig som du får en enda mer drivstoffeffektiv bil for storfamilien, har den nye teknologien ikke gått på bekostning av verken plass, komfort eller fleksibilitet. Dette vetLes mer »

Om Ford Motor Company Ford Motor Company er et global selskap med hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler, produserer, markedsfører og har service på en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, SUVer, nyttekjøretøy, lastebiler, elektrifiserte kjøretøy og Lincoln luksusbiler.Konsernet leverer også finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. Ford Motor Company har som mål å ha en ledende rolle innenLes mer »

Ford Motor Company har annonsert at de vil investere mer enn en milliard dollar i sin fabrikk i Sør-Afrika som blant annet produserer Norges og Europas klart mest solgte pickup i fjor, Ford Ranger. Med investeringen øker produksjonskapasiteten på Ford Silverton-fabrikken fra 168 000 produserte biler til hele 200 000 biler i året. – Ranger er en av våre mest solgteLes mer »

Ford og Google annonserte i dag et unikt strategisk partnerskap som skal ta Fords biler til et nytt nivå. Ford utpekte også Google Cloud som sin foretrukne skyleverandør. Dette vil gjøre at de fullt ut får utnyttet Googles verdensledende ekspertise på data, kunstig intelligens og maskinlæring. Som et ledd i den 6-årige partnerskapsavtalen vil millioner av nye Ford og Lincoln-kjøretøyLes mer »

Ford vil dele informasjon om potensielt farlige situasjoner i trafikken med førere av tilkoblede bilmodeller fra ulike bilmerker. Dette er en del av en historisk avtale om datadeling for å bedre trafikksikkerheten. Farevarslingssystemet er allerede tatt i bruk på den nye kompakt-SUV-en Ford Puma. Nå står nyere Ford-modeller for tur, som nye Kuga. Den kan allerede advare andre sjåfører omLes mer »

Setter du deg inn i bilen etter en treningsøkt om vinteren, dugger gjerne frontruten igjen. Med et nytt Ford-system som automatisk oppdager og fjerner fukt i kupeen, slipper du at duggen tar sikten din. – Har du vært på en joggetur og setter deg inn i bilen vinterstid så dugger gjerne frontruten igjen, og du må vente med å kjøreLes mer »

Ford annonserte i dag at Norges og Europas mest solgte pickup, Ford Ranger, kommer som en eksklusiv modifisert rallyinspirert preimum-variant. Norge er et av de markedene i Europa som nå vil tilby nye Ranger MS-RT. Spesialistene i MS-RT har utviklet designet som nå er tilgjengelig for dem som virkelig ønsker at pickupen deres skal stå ut i mengden. Det sportyLes mer »

Nå kommer Fords nye store og svært godt utstyrte Ford Explorer ladbar hybrid som varebil. Den 457 HK sterke SUV-en kan kjøre opptil 42 kilometer på ren elektrisitet. – Vi er veldig fornøyde med at Explorer ladbar hybrid nå endelig er godkjent som varebil. Dette er en stor SUV som vil komme med et stort varerom og meget bra plassLes mer »

Nå kan du i realtid bli varslet på mobiltelefonen dersom noen forsøker å bryte seg inn i ditt nyttekjøretøy. Ford har som den første i nyttekjøretøysegmentet utviklet vaktmodus og integrert den i FordPass Pro-appen. Appen er utviklet spesielt for små virksomheter. Den kan sjekke og overvåke opptil fem Ford-kjøretøy fra en mobilskjerm. – Med FordPass Pro og vaktmodus får duLes mer »

Den råtøffe arbeidshesten Ford Ranger ble den klart mest solgte pickupen i Norge i 2020. Det har faktisk blitt solgt hele 349 flere Rangere enn den nest mest solgte pickupen på listen. – Vi vil først og fremst takke alle våre kunder for tilliten. Ford Ranger er en helt unik pickup på mange måter. Med markedets bredeste modellutvalg, fra XLT,Les mer »

Banebrytende forskning fra Ford viser hvordan moderne teknologi kan hjelpe ladbare hybridbiler til i enda større grad å bidra til renere luft i byene, samtidig som det er økonomisk fordelaktig for bileierne. Etter å ha tilbakelagt mer enn 400 000 km med Fords ladbare hybridmodeller Transit Custom og Tourneo Custom, er konklusjonen at nærmere halvparten av kjøringen i de toLes mer »

Ford Transit 2T og Transit Custom er to av varebilene med best aktiv sikkerhet på det europeiske markedet. Det viser en stortest av en rekke populære varebiler i Europa foretatt av det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP. I en helt ny satsing har Euro NCAP testet både effektiviteten og funksjonene til de aktive førerassistanseteknologiene på hele 19 av Europas mest solgteLes mer »