I forbindelse med den globale avdukingen av nye Ford E-Transit annonserte Ford også at de vil utvide tilbudet av flåtestyringsverktøy. Disse vil levere kjøretøydata og laderapporter fra elektriske biler, men også løsninger som sikrer kjøretøyene og hjelper sjåførene til å kjøre pent. Med de nye flåtestyringsverktøyene fra Ford Commercial Solutions er energiovervåkning og andre tjenester enkelt tilgjengelig både gjennom enLes mer »

Ford, verdens ledende nyttekjøretøymerke, avduker i dag nye E-Transit. Med en rekkevidde på opptil 350 km* og det siste av flåtestyringsverktøy og teknologier er målet å lede utviklingen innen den globale elektrifiseringen av nyttekjøretøy. – Overgangen til nullutslippskjøretøy i nyttekjøretøymarkedet – og da spesielt det raskt voksende markedet for bud- og distribusjonstransport, er helt avgjørende for å nå Fords mål omLes mer »

To helt nye sikkerhetssystemer har fått sin globale debut i den helt nye SUV-en Ford Kuga, som også kan fås som ladbar hybrid. Et system som hjelper deg tilbake i i ditt kjørefelt – dersom en bil plutselig skulle dukke opp i blindsonen din – og automatisk nødbrems for biler som kommer i motgående kjørefelt når du kjører over et veikryss.Les mer »

Ford annonserte i dag forbedringer på sin mest solgte varebil i Norge de siste årene, Transit Connect. Nå får Transit Connect den beste drivstoffeffektiviteten i klassen og for første gang nyttelastekapasitet på opptil et tonn. Med sitt klasseledende lave forbruk vil Transit Connect både redusere klimagassutslippene og spare eieren for driftskostnader. Enkelte varianter av den mellomstore varebilen tilbys nå medLes mer »

I dag annonserte Ford at en eksklusiv variant av Mustang for første gang blir tilgjengelig for europeiske kunder. Mustang Mach 1 er den raskeste serieproduserte Mustangen tilgjengelig i Europa noensinne. Den fikk i dag sin europeiske debut på Goodwood SpeedWeek i West Sussex i Storbritannia. Mustang Mach 1 er den råeste varianten av den ikoniske sportsbilen som noensinne er tilbudtLes mer »

Nye Ford Kugas avanserte førerassistanseteknologier er helt i tetsjiktet i den aller første vurderingen EuroNCAP har gjort av systemene som automatisk hjelper sjåføren både med å holde avstand, holde seg i sitt felt og følge de gjeldende fartsgrensene. – Ford Kuga viser at vurderingen «god» også kan oppnås med en familie-SUV i volummarkedet. Ford imponerte oss i vår første vurderingLes mer »

Interessen for kortere opplevelsesturer i naturen har økt voldsomt det siste halvåret. Sammen med friluftslivsekspertene i komoot har Ford nå samlet noen av de beste helgeturtipsene i flere europeiske land, inklusive Norge. Mens engelskmenn søkte hele 722% mer på «staycation» i sommer enn i fjor, velger også både tyskere og italienere i økende grad å utforske reisemål nærmere sitt egetLes mer »

Med Fords nye hjemmelader kan nye Mustang Mach-E lades opp fra 10% til 80% helt ned i seks timer. I dag presenterte Ford sin Ford Connected hjemmelader i 14 markeder i Europa, inkludert Norge. – Nøkkelen til å få enda flere til å innse fordelene med elektrifisering er å skape tillit. Ford lanserer derfor nå en komplett ladeinfrastruktur for åLes mer »

Med nye Ford Puma ST får du for første gang de berømte kjøreegenskapene fra Ford Performance i kompakt-SUV-segmentet i Europa. – Selv om livssituasjonen din tilsier et mer fornuftig bilvalg, er Puma ST utviklet for at den skal levere akkurat like mye kjøreglede og ytelse som en hvilken som helst annen ST-modell, samtidig som den er like fleksibel og praktiskLes mer »

I dag åpner Ford for bestilling av nye Mustang Mach-E. Med priser fra 412 000 kroner og mulighet for både firehjulstrekk og bakhjulstrekk, har flere tusen nordmenn forhåndsbestilt den ettertraktede helelektriske SUV-en med rekkevidde opptil 610 km. – I en tid hvor mange har økt prisene sine, er vi svært fornøyde med å kunne tilby de samme knallgode prisene somLes mer »

Den gir deg tips om faste destinasjoner via navigasjonssystemet, som for eksempel treningssenteret og å ringe hjem på vei hjem fra jobb. Neste generasjons SYNC infotainment-system får sin debut i nye Mustang Mach-E. Maskinlæring sørger for at systemet blir bedre og bedre med tiden. For første gang presenterte Ford sitt nye kommunikasjons- og underholdningssystem i Europa i et virtuelt møteLes mer »

Etter mer enn 2500 km på norske veier og omfattende testing mot det norske ladenettverket konkluderer Ford Motor Norge med en vellykket testperiode av Mustang Mach-E. 17. september åpnes det opp for endelig bestilling av den elektriske SUV-en. – På en rekke områder, som ladehastighet og rekkevidde har den overprestert i forhold til det vi forventet. Med vår preproduksjonsmodell kjørteLes mer »

Den nye helelektriske Mustang Mach-E høres ut som en science fiction-fantasi når den kjører. Nå har den anerkjente musikeren Matthew Dear omgjort lydene til en sang som er tilgjengelig for streaming. Inspirert av de klassiske science fiction-filmene fra 80-tallet har Fords lydingeniører jobbet med studioet Ozon Sound for å utvikle en elektronisk lyd som kan høres både inni og utenforLes mer »

For første gang har en bilprodusent gått sammen med gamere fra hele Europa om å designe den ultimate, virtuelle drømmeracerbilen for de som elsker bilspill. Ford Team Fordzilla P1-konseptet ble presentert på verdens største spillmesse, Gamescom. I løpet av året har Ford annonsert at de skal bygge en fullskalamodell av konseptbilen. Dette er et ledd i den kontinuerlige prosessen hvorLes mer »