Pressemelding – 22. november 2022 10:28 Ford Pro avduket i dag den helt nye og fleksible 8-seters helelektriske E-Tourneo Custom, en perfekt elbil både for næringsdrivende som driver med persontransport og familier med ekstra stort plassbehov. Den helelektriske flerbruksbilen er utviklet på en helt ny plattform som leverer både maksimal brukervennlighet og komfort sammen med en svært effektiv batterielektrisk drivlinjeLes mer »

Pressemelding – 10. november 2022 13:40 Norges største matbutikk på nett, Oda, har nå fått overlevert den første av i alt 40 spesialtilpassede helelektriske Ford E-Transit kjølebiler. Den første E-Transit skapbilen er skreddersydd ODA sitt behov for skap- og kjøleløsninger tilpasset et helelektrisk nyttekjøretøy, og skal nå gjennomgå en testperiode for å optimalisere alle deler av distribusjonen. – At OdaLes mer »

Pressemelding – 25. oktober 2022 10:07 Ford Europa annonserte i dag ytterligere skritt for å sikre seg leveringer av lavkarbonstål til sine fremtidige produkter, og samtidig bidra til å nå deres mål om å være karbonnøytrale i 2035. Selskapet går inn i en intensjonsavtale, også kalt Memorandum of Understandings (MoUs), med Salzgitter Flachstahl GmbH, Tata Steel Nederland B.V. og ThyssenKruppLes mer »

Pressemelding – 13. oktober 2022 10:00 Ford Kuga ladbar hybrid er den klart mest solgte ladbare hybriden i Europa første halvår 2022. I dag annonserte Ford at bestselgeren kan fås med en eksklusiv «Black Package» – en stylingpakke som gir Kugaen et helt unikt preg. Mer enn 23 000 nye Kuga ladbar hybrid er levert ut til europeiske kunder iLes mer »

Pressemelding – 19. september 2022 10:54 Ford Pro presenterte i dag nye løsninger for mer oppetid, service og produktivitet for europeiske nyttekjøretøykunder på den internasjonale transportmessen i Hannover ( IAA Transportation Show 2022). Nye Ford E-Transit Custom fikk sin globale offentlige debut på den internasjonale nyttekjøretøymessen. Ford Pro presenterte samtidig flere detaljer om de andre variantene av neste generasjon TransitLes mer »

Pressemelding – 9. september 2022 09:11 Ford Pro har gjennomført et pilotprosjekt med en ny teknologi som gjør at du til enhver tid vet om du har fått med deg verktøy og annet utstyr tilbake i bilen etter endt arbeidsdag. Testprosjektet ble gjennomført i Aachen i Tyskland, og det ble tatt i bruk bluetooth-teknologi og GPS-sporingsbrikker som plasseres i verktøykasser ellerLes mer »

Pressemelding – 8. september 2022 10:00 Ford Pro introduserte i dag den nye helelektriske versjonen av Europas mest solgte varebil, E-Transit Custom. Den er utviklet fra bunnen av for å levere produktivitet på et helt nytt nivå for kunder i 1-tonns varebilsegmentet. – Med E-Transit Custom redefinerer Ford Pro hva et nyttekjøretøy kan gjøre i en ny digital tidsalder. VåreLes mer »

Pressemelding – 5. september 2022 15:06 Ford reduserer listeprisen på samtlige Mustang Mach-E varianter av modellår 23 som blir rammet av den varslede momsintroduksjonen på elbiler fra 2023. Med prisreduksjonen beholdes modellprisene på samme nivå som i dag – etter den varslede introduksjonen fra 1. januar 2023. Den varslede introduksjonen av moms fra 1. januar 2023 innebærer at elbiler somLes mer »

Pressemelding – 1. september 2022 10:00 Ford åpner nå opp for bestilling av den smarteste, tøffeste og mest praktiske Rangeren som noensinne er blitt tilbudt til europeiske kunder. Med lanseringen av de populære modellene Wildtrak og Limited er det de to mest solgte Ranger-variantene av det som er Europas mest solgte pickup, som blir tilgjengelig. Tidligere i år ble ekstrempickupenLes mer »

Pressemelding – 25. august 2022 08:00 Den godkjente tilhengervekten på Mustang Mach-E vil fra modellåret 2023 øke ytterligere – til hele 1500 kg – på flere varianter. I kombinasjon med mulighet for taklast gjør dette at den helelektriske SUV-en nå blir enda mer praktisk i bruk. I tillegg er fri service i 5 år inkludert. Så sent som i maiLes mer »

Pressemelding – 24. august 2022 16:28 Ford og Team Fordzilla har nå gått sammen med Next Level Racing og utviklet en egen gaming cockpit med sete for å få mer av Fords stolte racingarv inn i gaminguniverset. Med GTElite Ford GT Edition Cockpit og ES1 Seat Ford GT Edition får du cockpit med en blå anodisert ramme, Ford-branding og etLes mer »

Pressemelding – 19. august 2022 07:30 Ford utvikler nå en ny frontlysteknologi som skal projisere både fartsgrenser og andre førervarsler på veibanen rett foran deg. Informasjonen, som i dag ofte legges i et head-up display – nettopp for å unngå at føreren skal slippe å miste fokus på veibanen foran seg – skal nå også synes på veien. – DenLes mer »

Pressemelding – 26. juli 2022 09:19 Ford har nå utviklet en prototype på en robotladestasjon hvor føreren ikke trenger å gå ut av bilen, men starter ladingen fra sin egen mobiltelefon. På sikt kan teknologien i kombinasjon med selvkjørende biler gjøre at hele ladeprosessen kan bli helautomatisk. Selv om det å lade en elbil blir sett på som en enkelLes mer »

Pressemelding – 13. juli 2022 10:00 Nå er alle varianter av en av de aller mest solgte bilene det siste året, Ford Mustang Mach-E godkjent for taklast. Det gjelder for alle de mer enn 8000 helelektriske eksemplarene av den helelektriske SUV-en som er registrert – og de som blir produsert fremover. Dette skjer vel to måneder etter at Mustang Mach-ELes mer »