Pressemelding – 14. januar 2022 09:00 I januar for 100 år siden inngikk Norges eldste nåværende Ford-forhandler, Kverneland Bil, sin første avtale om å selge det amerikanske bilmerket i Norge. Nå ser tredje generasjon i den familieeide bedriften lyst og helelektrisk på de neste 100 årene med Ford. Det var den 14. januar i 1922 de to brødrene Ådne ogLes mer »

Pressemelding – 11. januar 2022 10:45 Ford-Werke GmbH og Erwin Hymer Group (EHG) annonserte i dag en rammeavtale for levering av Ford Transit og Ford Transit Custom som utgangspunkt for kundeklare bobiler. Ford og EHG ble også enige om et strategisk partnerskap med felles syn på fremtidige kundebehov, regulatoriske bestemmelser, utslippskrav, elektrifisering, digitalisering, tilkoblede kjøretøy og integrering av førerassistanseteknologier. Ford,Les mer »

Pressemelding – 16. desember 2021 16:00 Den konkurranseklare versjonen av den nye M-Sport Ford Puma Rally1 hybrid ble for første gang vist frem i en ny video fra Ford i dag. Hele filmen ble spilt inn på Fords fabrikk i Craiova i Romania, som i dag også feirer at de der nå har produsert 1 million biler. Det er ogsåLes mer »

Pressemelding – 3. desember 2021 11:12 I samarbeid med en av de raskest voksende havnene i Storbritannia har Ford gjennomført et testprosjekt med en simulert selvkjørende bil. Målet er å lære mer om hvordan denne teknologien vil eller kan være nyttig på store arbeidsplasser. Initiativet er en del av Fords Self-Driving Research Programme som er utviklet for å få bedrifterLes mer »

Pressemelding – 18. november 2021 07:30 Ford introduserer nå et helt nytt system i FordPass-appen som gjør at stjålne biler raskere skal komme til rette, og forhindrer eller reduserer skadeeffektene av et biltyveri. Med «Stolen Vehicle Service» får du en advarsel fra FordPass-appen på din mobiltelefon dersom noen forsøker å stjele bilen din. Appen guider deg også slik at duLes mer »

Pressemelding – 9. november 2021 15:43 Den helelektriske rekkevidden til den nye 2022-modellen av Ford Kuga ladbar hybrid øker nå til opptil 64 km ved kombinert kjøring og opptil hele 88 km ved bykjøring. – Dette vil gjøre en allerede svært praktisk og populær ladbar hybrid enda mer attraktiv for flere kunder. Du kan utføre det aller meste av hverdagskjøringenLes mer »

Pressemelding – 29. oktober 2021 10:00 Europas mest solgte 1-tonns varebil, Ford Transit Custom, har fått den høyeste oppnåelige utmerkelsen for sine avanserte førerassistanseteknologier av det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP. Med den nye utmerkelsen er Ford den eneste nyttekjøretøyprodusenten som har den høyeste oppnåelige utmerkelsen – altså gull – for både 1-tonns og 2-tonns varebiler. I fjor fikk 2T TransitLes mer »

Pressemelding – 28. oktober 2021 11:18 Fords nye helelektriske E-Transit fikk i dag sin Norgespremiere på Oslo Motorshow. Med en klasseledende kombinasjon av pris, plass, lastekapasitet og antall tilgjengelige varianter, har Ford stor tro på nok en elektrisk salgssuksess i Norge. – Den er sterkere enn konkurrentene, har lengre elektrisk rekkevidde og kommer i hele 25 forskjellige varianter. I tilleggLes mer »

Pressemelding – 27. oktober 2021 10:14 En av Norges aller mest solgte biler de siste månedene, nye Ford Mustang Mach-E, har fått 5 stjerner og toppscore i det uavhengige kollisjonstestprogrammet til Euro NCAP og full uttelling i Green NCAPs vurdering. – Vi har utviklet nye Mustang Mach-E helt fra bunnen av for å være en helelektrisk bil og har heleLes mer »

Pressemelding – 14. oktober 2021 08:15 Ford lanserte i dag nye Ford Focus med et nytt design, avanserte førerassistanseteknologier og nye tilkoblede tjenester som skal gjøre både eierskap og kjøreopplevelse enda bedre.  Nye Focus er stiligere enn noen gang, både innvendig og utvendig. Den blir tilgjengelig i tre ulike varianter – den tøffe Active X, den sportslige ST-Line X ogLes mer »