På sin nye singel «Smilet i ditt eget speil» har Chris Holsten dykket ned i barndommen. Resultatet er en av hans mest personlige låter til nå. Nye innganger/Under overflaten «Da jeg først begynte å skrive tekster på norsk merket jeg at det ble en annen type ærlighet i tekstene enn jeg er vant til. Det var noe jeg likte, detLes mer »

DET HISTORISKE SETTTET FRA SILVER CLEF AWARDS WINNERS KNEBWORTH- KONSERTEN I 1990 SLIPPES PÅ CD OG DOBBEL VINYL, OG PÅ ALLE DIGITALE PLATTFORMER FOR FØRSTE GANG INKLUDERT: COMFORTABLY NUMB, THE GREAT GIG IN THE SKY OG WISH YOU WERE HERE London, UK, Onsdag 10. Mars: Warner Music annonserte i dag det kommende slippet av Pink Floyd Live at Knebowrth 1990Les mer »

22 år gamle Synne Vorkinn fra Lesja i Gubrandsdalen har det siste tatt sin plass i rekken av norske stjerneskudd som er på vei inn i rampelyset med høy hastighet. Hun har hatt stor suksess med singlen «Ett minutt», som høstet inn Terningkast 5 på VG, Ukas låt på P3 og ble A-listet på P1. I tillegg til å skriveLes mer »

«Jerusalema» av Master KG (feat. Nomcebo Zikode) ringer kanskje ikke noen bjeller med det første, men låta til den 23-årige sørafrikanske produsenten og artisten peaket nylig på #4 på Sveriges Spotify chart (i skrivende stund #5). Den er også å høre på en rekke av landets radiostasjoner inkludert P3, NRJ, Rix FM, P4 og Power Hit Radio, samt Stockholm erLes mer »

I dag slipper Dua Lipa sin nye singel “We’re Good” der tempoet settes ned noen hakk for å fortelle en sensuell historie om to elskere som er nødt til å skille lag. Låta er produsert av Sly og er hentet fra Future Nostalgia – The Moonlight Edition, som også inkluderer hit singlene “Don’t Start Now”, “Physical”, “Break My Heart” ogLes mer »

29. januar 2021 London. Parlophone Records er stolte over å annonse detaljene for David Bowie “Brilliant Live Adventures”, en serie av seks live album fra 1990-tallet som vil bli utgitt på vinyl og CD i begrenset opplag. Albumene og boksene vil kun være tilgjengelige via den offisielle David Bowie nettbutikken og Warner Music Groups Dig! nettbutikk. Hver utgivelse er nummerertLes mer »

Royal Bloods “Trouble’s Coming” var en brennende intensjonserklæring som signaliserte at duoen er klare for å bli større enn noensinne. Forventningene ble ytterligere forstørret da de avdekket oppfølgingssingelen “Typhoons”. Igjen fikk de premiere på Annie Mac’s Hottest Record in the World og ble umiddelbart listet på Radio 1 i Storbritannia, samt mottok en virvelvind av ros fra kritikere. Royal BloodsLes mer »

Warner Music er godt representert på Melodi Grand Prix i år! Vi har to unge, lovende nykommer som skal delte i den tredje delfinalen som går av stabelen 30. januar. Ole Hartz: Ole Hartz slipper i dag sin nye singel «Vi er Norge» som er hans bidrag i lørdagens delfinale. 25-åringen tar nå nemlig steget ut av den lokale pubenLes mer »

Ed Sheeran har sluppet en helt ny låt titulert “Afterglow” som en spesiell overraskelse til fansen – låta kan du nå høre på alle strømmetjenester. I tillegg til egenprodusert artwork, har han også delt en videofremføring av sangen, som du kan se her. Ed Sheeran sier – “Hei alle. Afterglow er en sang jeg skrev i fjor som jeg har ønsketLes mer »

21. desember 1999 var det en mildt sagt letta Poppa Lars som hentet ut 100 stk. blodferske, nytrykte «Reinspikka hiphop»-vinyler fra tollkontoret. De hadde klart det! Ikke bare kom Tungtvann sin første utgivelse ut før millenniumskiftet, den kom også ut før konkurrentene, og ble dermed den første «skikkelige» norske rap-plata. Plata var et resultat av et halvannet års samarbeid mellomLes mer »

Tidligere i høst slapp Emma Steinbakken den fargefulle høstlåten «September». Nå nærmer vinteren seg med stormskritt, og dermed slipper Emma sin aller første julelåt «Stay With Me». Dette er en låt som vil gi deg høyst etterlengtet varme på en kald og grå vinterkveld. 2019 var et innholdsrikt år for 17 år gamle Emma Steinbakken. Jessheimsjenta slapp sin debut-EP ogLes mer »

Den norske folkekjære produsenten Matoma har slått seg sammen med den multi-GRAMMY®-prisvinnende legenden Michael Bolton og skrevet en vakker juleklassiker. “It’s Christmas Time” markerer det første samarbeidet mellom Matoma og den legendariske sangeren, låtskriveren og aktivisten Michael Bolton. Låten fremhever Boltons ikoniske vokal og Matomas allsidige produksjon. Sporet ble skrevet av Matoma, Bolton og Neil Ormandy (Nick Jonas, Kelly Clarkson, BebeLes mer »

Warner Music Sweden er stolte av å kunngjøre utgivelsen av Bag of Trix – Music From The Roxette Vaults. En samling på fire bind med 46 ikke uutgitte eller slettede Roxette-opptak/ og -demoer, alternative mikser, spanske versjoner, bonusspor og andre morsomme ting fra det svenske bandets lange, ekstraordinære og suksessrike karriere fra 1986 – 2016. Bag of Trix – MusicLes mer »

Nylig slapp Chris Abolade og Amara låten Glamour, første smakebit fra deres nye felles musikalske prosjekt «Skrubbsår & Skallebank». Nå er det klart for andre single, den såre og atmosfæriske «F hva du føler». «Vi hadde jobbet en lang dag i studio med en annen låt, da produsert Lasse Digre dro frem denne beaten. Vi digget den med en gangLes mer »