Pressemelding – 18. januar 2022 13:00 Garmin lanserer epix™, en premium GPS-smartklokke med en fantastisk AMOLED-skjerm. Toppmodellene leveres med safirglass, urkasse i titan og opptil 16 dager batteritid i smartklokkemodus. epix passer i alle sammenhenger og er fullspekket med smarte funksjoner og preprogrammerte apper som registrerer helse, trening og aktivitetsdata. Alt i et sofistikert design. “epix er en allsidig premiumLes mer »

Pressemelding – 14. januar 2022 06:30 (Fornebu/Kristiansand, 14. januar 2022) I stedet for at svindlerne ringte ofrene, fikk de ofrene til å ringe svindlerne. Gjennom en nøye planlagt og sofistikert svindeloperasjon, ble intetanende bankkunder lurt for store summer. 2022 fikk en ekstra dramatisk start for tre kunder i Sparebanken Sør. De opplevde at flere hundre tusen kroner forsvant fra kontoeneLes mer »

Pressemelding – 13. januar 2022 09:40 Garmin lanserer de nye marine stereosettene MS-RA60 med EL sports-høyttalere og MS-RA210 med XS Classic-høyttalere fra Fusion® Entertainment, et av varemerkene hos Garmin. Ved å lansere en bundle-pakke av disse stereosettene gjør Garmin det enklere for den som ønsker å oppgradere lydsystemet ombord i båten. Her tilbys prisgunstige alt-i-ett løsninger som er fullspekket medLes mer »

Pressemelding – 13. januar 2022 10:18 (Fornebu, 14. januar 2022) Ifølge resultat fra tester tatt med bruk av Ookla® Speedtest®, har Telenor det raskeste 5G-nettet i Norge. Samtidig har Telenors 5G-utbygging kommet opp i et rekordraskt tempo, og i 2022 vil halvparten av befolkningen få tilgang til en ny generasjon muligheter med Norges raskeste 5G-nett. I løpet av første halvårLes mer »

Pressemelding – 11. januar 2022 17:30 (Fornebu, 11. januar, 2022) Meteorologene og Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har varslet om store mengder nedbør og høy skredfare. Telenor er i høy beredskap i forkant av ekstremværet «Gyda». Onsdag og torsdag er det varslet rødt nivå for regn i Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal, samt gult nivå for vindkast. Det er ogsåLes mer »

Pressemelding – 4. januar 2022 14:00 Garmin lanserer vívomove® Sport, en smartklokke med analoge visere og skjult berøringsskjerm. En stilig og moderne klokke, med et bredt utvalg av funksjoner for trening og helse. Body BatteryTMsom måler energinivåer, stress, avansert søvnmåling, innebygde aktivitetsprofiler og mer. vívomove Sport leveres i moteriktige farger. For den aktive, som er opptatt av helse og somLes mer »

Pressemelding – 4. januar 2022 14:00 Garmin lanserer Venu® 2 Plus, en GPS-smartklokke hvor man kan ringe og besvare telefonanrop, benytte telefonens stemmeassistent for å sende sms, stille spørsmål og mer. Klokken er fullspekket med et bredt utvalg av funksjoner for helse, aktivitet og trening. Se søvnstatestikk med helseanalyse, stressmåling, måling av energinivå, Pulse Ox1, avanserte funksjoner for kvinnehelse ogLes mer »

Pressemelding – 1. januar 2022 11:30 (Fornebu, 1. januar 2022) Telenors kunder sendte 14,6 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for sjette året på rad, mens TikTok fikk lavere trafikk. Nyttårsaften ble annerledes i år også. Store sammenkomster ble fraværende, og mange hadde derfor behov for å sende sine lykkeønskninger digitalt. Det ga utslag på Telenors mobilnett.Les mer »

Pressemelding – 21. desember 2021 07:00 Statens vegvesen vil bli smidigere, mer effektive og levere bedre tjenester til bilister og næringslivet. Derfor har de valgt Sopra Steria til å bistå i sin videre digitalisering. – Innenfor fagområdet trafikant og kjøretøy, har Statens vegvesen som mål å digitalisere alt som kan digitaliseres. Slik oppnår vi mer for pengene, og en enklereLes mer »

Pressemelding – 15. desember 2021 10:45 I Bergen og Oslo bygger Sopra Steria nå opp en betydelig satsning innen datadreven markedsføring og kommunikasjon. I Oslo er det nyansatte Erik Eskedal som skal bygge opp og lede satsningen. – Vi er svært fornøyde med å få Erik Eskedal med på laget. Hans lange erfaring fra digital markedsføring, teknologi og CRM gjørLes mer »

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedreLes mer »

Pressemelding – 10. desember 2021 06:30 (Fornebu, 10. desember 2021) I år har mange nordmenn fått 5G-dekning. Samtidig øker utbredelsen av 5G-utstyr.– I desember registrerer vi to rekorder; 10.000 flere 5G-telefoner i nettet vårt hver uke, og ukesrekord med bygging 60 5G-basestasjoner, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor. Med denne takten er det med andre ord hver måned 40.000 nyeLes mer »

Pressemelding – 8. desember 2021 07:00 Hege D. Olsnes, Ine Cecilie Flateraaker og Heidi Ravndal utgjør konsulentkjempen Sopra Sterias nye ledertrio i Stavanger. – Det går så det griner, sier Heidi Ravndal. I Norge har Sopra Steria mer enn 2200 medarbeidere, og er landets største konsulentselskap innen digitalisering. Ravndal var blant de første som ble ansatt da Sopra Steria iLes mer »

Pressemelding – 3. desember 2021 16:38 (FORNEBU 03.12.2021) På grunn av brudd i forhandlinger om TV-rettigheter har Telenor nå ikke lov til å sende TV 2s kanaler. – Vi er svært lei oss for at dette går ut over kundene våre, og kan forsikre om at vi gjør alt vi kan for å få på plass en ny avtale medLes mer »

Pressemelding – 30. november 2021 08:00 Oppstartsselskapet Fieldmade og konsulentselskapet Sopra Steria utvikler og lager pilot på en løsning som lar deg 3D-printe en hvilken som helst reservedel – hvor enn du befinner deg. – Du vil ikke lenger måtte frakte store mengder deler og komponenter, og oppbevare disse i varelagre. Dette vil snu opp-ned på mange bransjer og områder,Les mer »