Pressemelding – 14. mars 2023 13:02 Garmin lanserer i dag GPSMAP® 67/67i og eTrex®SE – nye tilskudd i serien av navigasjonsenheter for friluft. Med disse robuste GPS-enhetene, som er fullspekkede med verktøy, finner man enkelt veien på nye eventyr. Enhetene leveres med forbedret batteritid og multi-GNSS for bedre satellittmottak i krevende terreng og tett skog. GPSMAP 67/67i har også støtteLes mer »

Pressemelding – 9. mars 2023 14:14 Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler» i en prestisjetung liste over unge ledere i Norge. Det er E24s uavhengige fagjury som utpeker Songe-Møller til vinneren av sin kategori.  – Iselin er en drivende dyktig leder som tilfører et imponerende strategisk blikk til alt hun gjør. Det er veldig fortjent atLes mer »

Pressemelding – 6. mars 2023 06:30 (Fornebu, 6. mars 2022) Telenor inngår partnerskap med Health2B og tar med det nye steg for å digitalisere helsesektoren. Samarbeidet skal bidra til raskere og enklere teknologiutvikling for sykehus, kommuner, helsepersonell og pasienter. Health2B er en ny helsearena for offentlig og privat helsesamarbeid som jobber for å øke farten på testing og implementering avLes mer »

Pressemelding – 2. mars 2023 13:00 Garmin lanserer i dag Forerunner® 265 og Forerunner 965 som sine første dedikerte GPS-smartklokker for løping i Forerunner-serien med krystallklare AMOLED-skjermer. Klokkene er utviklet i lettvektsmaterialer, har lang batterikapasitet og er beregnet for bruk i alle værforhold. Med responsive berøringsskjermer kompletteres Garmins tradisjonelle design med fem knapper. Programvaren i klokkene er brukervennlig, og detLes mer »

Pressemelding – 16. februar 2023 06:30 (Fornebu, 16. februar 2023) Politiet velger Telenor som leverandør for et nytt, moderne datanettverk (SD-WAN) som knytter politiets lokasjoner sammen i et lukket og sikkert nett. Nettkapasitet, sikkerhetsnivå og robusthet vil gjøre det enda enklere og tryggere å tilby nye digitale tjenester til publikum fremover. – Både politiet og Telenor skaper på hver sinLes mer »

Pressemelding – 10. februar 2023 11:32 Garmins smartklokker vil spille en viktig rolle i Polaris Dawns planlagte romferd og vil tilføre nøyaktige og viktige helsedata under ekspedisjonen. Klokkene i fēnix® 7 serien måler døgnkontinuerlige helsedata og vil vise hvordan romferden påvirker kroppen. Oppdraget, hvor romraketten SpaceX Falcon 9 skytes opp fra NASA Kennedy Space Center i Florida, er planlagt åLes mer »

Pressemelding – 1. februar 2023 13:00 Garmin lanserer i dag vívomove® Trend, en hybrid smartklokke med et klassisk analogt design, essensielle helsefunksjoner og Garmin Pay for kontaktløs betaling. vivomove Trend hjelper deg med å holde oversikt over helse- og treningsdata, har funksjoner som stressovervåking, søvnpoeng, preprogrammerte aktivitetsprofiler og mye mer. I tillegg har klokken batterilevetid på opptil 5 dager iLes mer »

Pressemelding – 31. januar 2023 14:10 OLATHE, Kan./Jan. 31, 2023/PR Newswire – Garmin (NYSE: GRMN), verdens mest innovative og anerkjente maritime elektronikkprodusent, lanserer i dag oppdateringen av Fusion Apollo-serien med Apollo™ WB675 Marine Hideaway Stereo. WB675 er designet for å tilby en lydunderholdningsopplevelse i verdensklasse og muligheten til å nyte førsteklasses lyd fra fire separate lydsoner. “Vår nyeste stereo girLes mer »

GPS navigasjon og kommunikasjon Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologiLes mer »

Pressemelding – 24. januar 2023 09:26 (Fornebu, 24. januar 2023) Telenor Norge endrer organisasjonsstruktur for å levere mer verdi til kundene og sikre vekst. Selskapet forenkler oppsettet for markedsdivisjonene, og viderefører satsingen på bredbånd- og mobilutbygging. Endringene fører til et redusert bemanningsbehov. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du erLes mer »

Pressemelding – 19. januar 2023 06:30 (Fornebu, 19. januar 2023) Telenor har nå stengt kobbernettet for egne kunder og flyttet dem over på nye, mer robuste og moderne løsninger. Opprydding i kobberlinjenettet er allerede godt i gang. Ruth Solveig Frågodt (89) i Flesberg i Buskerud var den siste privatkunden igjen på den utdaterte teknologien og fikk æren av å taLes mer »

Pressemelding – 11. januar 2023 13:03 Garmin lanserer i dag nye kartplottere i ECHOMAP™ UHD2-serien. Kartplotterne gir fiskere premiumfunksjoner som Ultra High-Definition-ekkolodd, støtte for Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+™ sjøkart som tilbyr daglige oppdateringer, et trådløst nettverk for deling av data og kompatibilitet for Garmins prisbelønte sanntidsekkolodd, LiveScope™. Kartplotterne er tilgjengelige i størrelsene 6″, 7″ eller 9″, med enLes mer »

Pressemelding – 12. januar 2023 06:30 (Fornebu, 12. januar 2023) Telenors mobilnett er kåret til Norges raskeste fem år på rad. Dette skjer etter at Ookla® Speedtest® har gitt Telenor Speedtest Award™ for nok et halvår. – Dette er en viktig anerkjennelse, og viser hvordan vår modernisering av mobilnettet forbedrer våre kunders mobilopplevelser. Og med vår 5G-utrulling vil folk landetLes mer »

Pressemelding – 11. januar 2023 13:07 Garmin lanserer i dag en ny app, Garmin Clipboard™. Dette er en app for trenere, som forenkler kommunikasjonen med utøvere. Appen er gratis og kobles sammen med utøvernes Garmin Connect-kontoer. Utøvere må bruke en kompatibel Garmin-smartklokke og registrere treningsøktene sine. Treneren kan deretter følge og kommunisere med utøverne sine og planlegge den kommende treningen.Les mer »