GPS navigasjon og kommunikasjon Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologiLes mer »

Pressemelding – 21. september 2023 20:41 Jubelen sto i taket hos Sopra Steria da Konsulentguiden delte ut den høythengende prisen for Årets konsulentselskap. – Klart vi blir stolte og glade, sier Hege D. Olsnes, som leder Sopra Steria Business Consulting, da hun tok imot prisen på vegne av selskapet, og legger til: – Vi har over 3000 dyktige og hardtarbeidendeLes mer »

Pressemelding – 20. september 2023 13:00 Garmin lanserer vívoactive® 5, som sporer helsen og kondisjonen din. GPS-smartklokken har en lys AMOLED-berøringsskjerm som er designet for å være en viktig del av hverdagen din, til en overkommelig pris. vívoactive 5 har et bredt spekter av funksjoner som sporer helsen din og kan hjelpe deg med å lære mer om kroppen din,Les mer »

Pressemelding – 19. september 2023 13:09 Garmin lanserer i dag tactix 7 AMOLED Edition, det siste tilskuddet til tactix® 7-serien. Den taktiske GPS-multisportklokken leveres med en adaptiv AMOLED-skjerm med både tradisjonelle knapper og berøringsskjerm, som er lett å lese. tactix 7 tilbyr dedikerte taktiske funksjoner, avanserte trenings- og ytelsesfunksjoner, håndleddsbasert navigering og lettfattelig innsikt i helse og velvære. Takket væreLes mer »

Pressemelding – 8. september 2023 06:30 (Fornebu, 8. september 2023) Mottar du meldinger der det lokkes med høy lønn mot liten innsats? Da er sjansen stor for at du er utsatt for forsøk på rekrutteringssvindel. «Frister det med flere tusen kroner i lønn hver dag – for bare en times innsats?» Flere norske iPhone-brukere har de siste dagene mottatt denneLes mer »

Pressemelding – 7. september 2023 08:00 (Fornebu, 7. september 2023) En mer krevende sikkerhetspolitisk situasjon stiller skjerpede krav til digital motstandskraft. Kritisk infrastruktur er langt mer utsatt enn tidligere. NATO utvides og at Arktis blir viktigere. Betydningen av dette er fokus i årets utgave av rapporten Digital Sikkerhet med undertittel «Det blir alvor». – De åpne trusselvurderingene fra de norskeLes mer »

Pressemelding – 6. september 2023 13:00 Garmin lanserer i dag to nye radarer i magnetronradarserien GMR™ xHD3/HD3. Disse nye radarene tilbyr høyoppløselige bilder og den nyeste radarteknologien for å gi motorbåtførere, seilere og fiskere ekstra trygghet på vannet. xHD3-radomene er tilgjengelige i to størrelser, 18″ eller 24″, med nye premium funksjoner for maksimal klarhet og bevissthet på vannet: Gjennomsnittelig skanningLes mer »

Pressemelding – 6. september 2023 06:30 (Fornebu, 6. september 2023) Oslo kommune har tildelt Telenor kontrakten som omfatter fiber og trådløst mobilt bredbånd til alle kommunens lokasjoner og datasentre. Kommunens infrastruktur for informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) betjener flere enn 50.000 brukere fordelt på flere enn 1600 lokasjoner, via flere enn 2000 tilkoblingslinjer. – Gjennom avtalen viser Oslo kommune oss storLes mer »

Pressemelding – 30. august 2023 13:15 Garmin lansererVenu 3 og Venu® 3S, GPS-smartklokker som er designet for å hjelpe deg med å nå dine helse- og treningsmål. Klokkene leveres med funksjoner som gir dyptgående helseinnsikt, en tydelig AMOLED-berøringsskjerm og imponerende batteritid. Venu 3 serien er spesialdesignet for å gi deg et mer komplett bilde av helsen din. Den har ogsåLes mer »

Pressemelding – 24. august 2023 06:30 (Fornebu, 24. august 2023) Telenor fortsetter å bygge 5G og oppgradere mobilnettet i rekordtempo. Nå er dekningsdirektøren på veien igjen for å sikre optimal dekning i nettet. Dekningsdirektør Bjørn Amundsen er på sin 29. dekningstur på like mange år når han nå ruller fra Finnmark i nord til Agder i sør. Han vil fraLes mer »

Pressemelding – 15. august 2023 06:30 (Fornebu, 15. august 2023) Telenor investerer drøye 20 millioner kroner i mobilnettet før sykkelrittet Arctic Race of Norway (ARN), som starter torsdag 17. august. Dette er varige investeringer som i arrangørkommunene og innbyggerne har glede av også etter rittet. Rittet har 10 års jubileum i år og ruller denne gang gjennom Finnmark fra KautokeinoLes mer »

Pressemelding – 14. august 2023 08:31 Sporveien, Norges største leverandør av kollektivtransport, har i dag undertegnet en strategisk digitaliseringsavtale med Sopra Steria. – Avtalen er et viktig skritt i å styrke Sporveiens evne til å møte dagens og fremtidens teknologiske utfordringer, sier IT-direktør Bjørn Sandvik. Kollektivtransporten i Oslo spiller en nøkkelrolle i å nå fremtidige klimamål og gjennomføre en godLes mer »

Pressemelding – 10. august 2023 09:00 Garmin har åpnet Firstbeat Analytics Lab i Jyväskylä i Finland – et nytt, toppmoderne forsknings- og testanlegg fullpakket med tilpasset treningsutstyr, instrumenter, systemer og førsteklasses overvåkingsteknologi. Dette vil hjelpe Garmins fysioterapeuter og datautviklere med å utvikle innovative funksjoner til Garmin-smartklokker, sykkelcomputere og andre avanserte helseprodukter. Firstbeat Analytics™ ble kjøpt av Garmin i 2020. DeLes mer »

Pressemelding – 9. august 2023 13:00 Garmin har inngått avtale om å kjøpe JL Audio, et amerikansk selskap som designer og produserer lydløsninger for bruk hjemme og på farten i båten, bilen, bobil og camping. “JL Audios omfattende erfaring innen lyd skaper nye muligheter til å tilby premium lydfunksjoner på tvers av et bredt spekter av våre markeder og produkter.Les mer »

Pressemelding – 6. august 2023 22:04 (Fornebu, 6. august, 2023) Både NVE og Meteorologisk institutt har sendt ut rødt farevarsel for store deler av Sør-Norge. Telenor eier og drifter samfunnskritisk infrastruktur og er derfor i høy beredskap i forkant av ekstremværet «Hans». Det er ventet store mengder nedbør mandag og tirsdag, og det er varslet stor fare for flom, jord-Les mer »