Garmin lanserer Instinct® Esports Edition, en robust GPS-smartklokke, spesialutviklet for e-sportsutøvere og entusiaster som ønsker å løfte sine prestasjoner til neste nivå. Klokken er utviklet fra erfaringen i Garmins teknologi med registrering av helse, aktivitet og trening med en dedikert e-sportfunksjon, hvor det er mulig å registrere og analysere puls og stressnivå når man spiller. Man kan videre ta delLes mer »

(Fornebu, 22. oktober 2020) Mandag 12. oktober ble Telenor Norge rammet av et betydelig cyberangrep med krav om løsepenger. Utpresserne krevde betaling for ikke å utsette virksomheten for ytterligere angrep. Nå kan andre norske selskaper stå for tur, advarer Telenor. Siden august har flere bedrifter over hele verden blitt utsatt for ransom-DDoS-angrep (rDDoS) fra vinningsmotiverte cyberkriminelle, ofte kalt «Lazarus BearLes mer »

Nylig ble det klart at båtprodusenten Goldfish og Garmin inngår en ny avtale. Garmin vil være hovedleverandør av marine-elektronikk til alle modeller i Goldfish sortimentet, som Tender, Bullet, Sport og Ocean. Garmin og Goldfish deler mye av det samme DNA’et med fokus på kvalitet, innovasjon, pålitelighet og ytelse. Holdbarhet, robusthet og konstruksjonskvalitet er utenfor det vanlige med et veldig høytLes mer »

(Fornebu, 20. oktober 2020) I en ny undersøkelse går det fram at 60 prosent av foreldre i Norge opplever at mobbing er et problem for barn, og halvparten av foreldre er bekymret for digital mobbing. Denne uka har kunnskapsministeren fått opplevd Bruk Hues nettvett-undervisning som skal bidra til å forhindre mobbing digitalt. – Vi vet at sosiale medier og andre digitale verktøyLes mer »

Garmin presenterer GPS 24xd, en GPS-mottaker som gir båtføreren den mest avanserte posisjons-og kursdata som finnes tilgjengelig på markedet. GPS 24xd benytter både L1 og L5-frekvenser samtidig for støtte av flere satellittsystemer (GPS, Galileo1, GLONASS, BeiDou1) for å kunne tilby multibånds GPS-kapasitet med nøyaktighet innenfor 1 meter. Den magnetiske retningssensoren muliggjør en nøyaktighet på innenfor 3 grader og stabiliserer kart,Les mer »

(Fornebu, 16. oktober 2020) Nærmere 90.000 gutter og jenter i alderen 8-12 år får idrettstilbud gjennom Telenors samarbeid med Skiforbundet og Fotballforbundet i sommer- og vinterhalvåret. Dette er et viktig tiltak for å utvikle idrettsferdigheter, og det foregår i trygge omgivelser i koronaepidemien. Idretts-Norge har vært bekymret for et stort frafall i barneidretten i løpet av koronaperioden. I år harLes mer »

Garmin lanserer vívofit® jr. 3, en aktivitetsmåler for barn1. Aktivitetsmåleren med et barnevennlig design har urskiver og ikoner som vises på en klar og fin fargeskjerm. vívofit jr. 3 leveres i tre ulike farger, med et mønster i remmen, er vanntett og har batteritid på opptil ett år. Når barna oppnår avtalte aktivitetsmål låses det opp nye eventyr og minispillLes mer »

Garmin presenterer Index S2TM Smart Scale, en ny smartvekt med trådløse funksjoner. Smartvekten leveres med et trenddiagram og med forbedret nøyaktighet vises data som er vesentlige for den som er opptatt av helseinformasjon. Index S2TM Smart Scale er beregnet for alle, fra dedikterte toppidrettsutøvere til hverdagsmosjonister. Data synkroniseres sømløst via app og WiFi tilkobling til Garmin Connect™ slik at alleLes mer »

En ny kåring i regi av Academic Work plasserer Sopra Steria som den syvende mest attraktive arbeidsgiveren for unge arbeidstakere i hele Norge, og det eneste konsulentselskapet på topp ti-listen. – Vi investerer mye i å utvikle våre konsulenter slik at de skal få en god start på sin karriere. Det er derfor veldig gøy at unge arbeidstakere ønsker åLes mer »

Scott Leaman fra Sopra Steria, en av Norges og Europas fremste kapasiteter på «Mixed Reality», eller utvidet virkelighet, utnevnes nå til «Most Valuable Professional» (MVP) av Microsoft. – Vi er utrolig stolte av Scott, og jeg synes dette er svært fortjent. Han er en av Sopra Sterias fremste teknologer i Norge, og han ligger helt i front av «Mixed Reality»-fagetLes mer »

Konsulentselskapet Sopra Steria skal oppnå det ambisiøse klimamålet netto nullutslipp i sin verdikjede i løpet av de neste åtte årene. Målsetningen er tuftet på miljøprogrammet med redusering av karbonutslipp som Sopra Steria-gruppen har arbeidet med i en årrekke. I løpet av de siste fem årene har selskapet redusert utslippene fra kontorer og datasentre med 64 prosent, mens utslippene fra forretningsreiserLes mer »

Garmin lanserer GPSMAP® 66sr og GPSMAP 65-serien – siste tilskudd til sin populære serie av håndholdte enheter for friluft. Robuste, håndholdte GPS-enheter med presis posisjonering, flerbåndsteknologi og støtte for GNSS-satellittsystemene. De nye GPSMAP 66sr og 65-enhetene viser eventyrere og friluftsentusiaster veien, uansett hvor målet er. ”Vi er glade for at vår populære GPSMAP-serie med innovative håndholdte enheter fortsetter å vokse,”Les mer »

Garmin presenterer Venu Sq og Venu Sq Music Edition, GPS-smartklokker som kombinerer industriledende design med måling av alle de helse- og treningsfunksjoner som Garmin brukere er velkjente med og forventer seg å finne i klokken – til en pris som begynner på kr. 2.399.- For den som behøver musikk er valget Venu Sq Music, med mulighet for musikklagring og avspillingLes mer »

Garmin presenterer i dag sin eksklusive MARQ® Performance Edition serie, med nye remmer og bundle-versjoner for MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Driver og MARQ Aviator. Med silikonremmer til MARQ Driver og MARQ Aviator. Bundle-mulighet, med det nye pulsbeltet HRM-Pro og tempe™-sensor, til MARQ Athlete og MARQ Adventurer. Dette gir en fantastisk mulighet til topp prestasjon i alle aktiviteter, med etLes mer »

Garmin presenterer Forerunner 745, en avansert GPS-multisportklokke med smartfunksjonalitet. HRM-Pro™ er en ny pulsmåler med dobbel overføring og løpsdynamikk. Uansett om man løper, sykler eller svømmer registrerer Forerunner 745 statistikk, analyserer prestasjonsdata og gir veiledning mot neste mål. Klokken leveres med en rekke preprogrammerte aktivitetsprofiler som for triatlon, svømming i basseng, løping på bane og mer. Det er enkelt å veksle mellom aktiviteterLes mer »