Pressemelding – 13. oktober 2021 07:42 Digitale Gardermoen har valgt Sopra Steria som langsiktig og strategisk digitaliseringspartner. – Denne avtalen gir oss kapasiteten og fleksibiliteten vi trenger for å fortsette vårt arbeid med å digitalisere innbyggertjenester og bidra med videreutvikling i Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad og Nes, sier Frode Bostadløkken, administrerende direktør i det interkommunale selskapet Digitale Gardermoen (DGI). AvtalenLes mer »

Pressemelding – 5. oktober 2021 06:30 (Fornebu, 5. oktober 2021) Marcus & Martinus har lansert et rytmespill der du skal holde takten og få høyest mulig score på duoens egne låter. Fra tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen slo gjennom i MGPjr i 2012, har artistduoen erobret så og si enhver plattform de har inntatt, fra hitlistene til kinolerretet. Nå erLes mer »

Pressemelding – 30. september 2021 10:30 Great Place to Work utroper Sopra Steria til et av Europas aller mest attraktive steder å jobbe. – Dette er veldig gøy. Vi jobber langsiktig med å være en attraktiv arbeidsplass. Kampen om de beste hodene er tøff både i Norge og internasjonalt. Derfor satser vi på faglig utvikling, spennende utfordringer og en rausLes mer »

Pressemelding – 30. september 2021 06:30 (Fornebu, 30. september 2021) Telenor har nå offentliggjort hvilke byer og tettsteder som får 5G neste år. I 2022 kommer 5G til kommuner i samtlige fylker. – I løpet av neste år vil det være 5G i 250 kommuner. I flere enn 100 av dem vil innbyggerne virkelig nyte godt av den fantastiske brukeropplevelsen 5GLes mer »

Pressemelding – 16. september 2021 13:44 Sopra Steria har som overordnet visjon å bidra til en bærekraftig utvikling. Derfor har administrerende direktør, Kjell Rusti, signert CEO Commitment; et felles løfte for ledere og beslutningstakere fra bedrifter og organisasjoner, som tror på verdien av mangfold og inkludering.   Hvorfor er CEO Commitment viktig for deg som leder? Det er to hovedgrunner til at CEO Commitment er viktig for meg som leder. For detLes mer »

Pressemelding – 7. september 2021 16:00 Garmin lanserer i dag kamerasystemet Garmin Surround View, et innovativt gjennombrudd innen videovisning- og kamerasystemer for fritidsbåter. Seks fastmonterte kameraer fungerer som ekstra mannskap, hvor Surround View tilbyr 360-graders birds-eye visning rundt båten. Slik kan kapteinen raskt se båtens posisjon på kartplotterskjermen ved manøvrering i lav fart, som for eksempel når man legger til i havnen.Les mer »

Pressemelding – 6. september 2021 07:00 Universitets- og høgskolesektoren er i ferd med å få det store deler av offentlig sektor ønsker seg – brukervennlig saksbehandling med innebygget arkivering i skyen. Sektoren har gått sammen om å kjøpe felles systemer og tjenester for saksbehandling og dokumentasjon, og de skybaserte løsningene skal benyttes av minst 35 institusjoner med over 40 000Les mer »

Pressemelding – 1. september 2021 13:00 Garmin lanserer Alpha 200, en håndholdt GPS-enhet som er utviklet for jakt og hundesporing. Den nye Alpha 200 leveres med innovative navigasjon- og kartfunksjoner, en stor 3.5 tommer berøringsskjerm og tilpassbare knapper som gir en brukervennlig opplevelse ved sporing og trening. I tillegg er det enkelt å administrere antall hunder og jaktlag på skjermen.Les mer »

Pressemelding – 1. september 2021 13:01 Garmin lanserer Alpha® 10, en kompakt og allsidig GPS-enhet for jakt og hundesporing. Denne nye enheten leveres med Garmins velkjente teknologi for hundesporing i et nytt og unikt design. Alpha 10 er allsidig og brukervennlig, og er Garmins minste og letteste enhet for hundesporing og trening. Enheten kan benyttes frittstående, i kombinasjon med kompatibelLes mer »

Pressemelding – 2. september 2021 06:30 (Fornebu, 2. september 2021) Telenor er i gang med det største teknologiskiftet i Norge i nyere tid. Innen utgangen av 2022 skal kobbernettet fases ut, og alle Telenor-kunder i hele landet får tilgang til mer moderne telefoni- og internettjenester. Nå drar dekningsdirektøren landet rundt for å forvisse seg om at mobil- og bredbåndsnettet erLes mer »

Pressemelding – 1. september 2021 06:30 (Fornebu, 1. september 2021) Startskuddet for Telenors 5G-utbygging i Drammen har gått, og utover høsten vil stadig flere kunne benytte seg av neste generasjons mobilnett. I forrige uke begynte utsending av tekstmeldinger med informasjon til de drammensere som nå kan få 5G. – I ukene framover vil 5G-dekningen vokse seg sterkere og sterkere iLes mer »

Pressemelding – 30. august 2021 07:00 Konsulentselskapet Sopra Steria ble i juli sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider. – Vi er glade for å kunne ønske Sopra Steria velkommen som en Azure Expert Managed Service Provider (MSP). Deres omfattende ekspertise på tvers av privat datasenter og hybrid- og multicloud-miljøer samt deres dedikasjon til å utvikle nasjonale skyer, er enLes mer »

Pressemelding – 24. august 2021 06:30 (Fornebu, 24. august 2021) Telenor lanserer nå nye, høyere 5G-hastigheter på Trådløst bredbånd, med nytt topp-produkt på 500 Mbps. I tillegg settes prisen ned på Trådløst bredbånd for hastighetene 60 og 100 Mbps. 5G gir betydelig høyere stabilitet og kapasitet, og raskere responstid – akkurat det kundene forventer av bredbånd uansett om det erLes mer »

Pressemelding – 18. august 2021 10:00 (Arendal, 18. august 2021) Løsepengevirus og leverandørkjedeangrep har blitt en reell samfunnsutfordring. Svindelmetoder knyttet til pandemien er utbredt og målrettet phising brukes for å komme forbi viktige sikkerhetstiltak.– Det blir stadig mer krevende å forsvare samfunnets digitale veier og verdier, sier Petter-Børre Furberg. – Løsepengeangrep har gått fra å være en risiko for enkeltindivider,Les mer »