GPS navigasjon og kommunikasjon Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologiLes mer »

Pressemelding – 20. september 2023 13:00 Garmin lanserer vívoactive® 5, som sporer helsen og kondisjonen din. GPS-smartklokken har en lys AMOLED-berøringsskjerm som er designet for å være en viktig del av hverdagen din, til en overkommelig pris. vívoactive 5 har et bredt spekter av funksjoner som sporer helsen din og kan hjelpe deg med å lære mer om kroppen din,Les mer »

Pressemelding – 20. september 2023 13:36 En nylig publisert studie i Scientific Reports dokumenterer potensialet til et proteinhydrolysat utvunnet fra den marine råvaren Calanus finmarchicussom et bærekraftig alternativ for fôring av fisk. Zooca® Hydrolysat har vist seg å øke veksten og samtidig redusere fôrforbruket i fiskens diett ved 4 % inklusjon, samt bidra til raskere utvikling av muskelfibre hos laks.Les mer »

Pressemelding – 19. september 2023 13:09 Garmin lanserer i dag tactix 7 AMOLED Edition, det siste tilskuddet til tactix® 7-serien. Den taktiske GPS-multisportklokken leveres med en adaptiv AMOLED-skjerm med både tradisjonelle knapper og berøringsskjerm, som er lett å lese. tactix 7 tilbyr dedikerte taktiske funksjoner, avanserte trenings- og ytelsesfunksjoner, håndleddsbasert navigering og lettfattelig innsikt i helse og velvære. Takket væreLes mer »

Pressemelding – 6. september 2023 13:00 Garmin lanserer i dag to nye radarer i magnetronradarserien GMR™ xHD3/HD3. Disse nye radarene tilbyr høyoppløselige bilder og den nyeste radarteknologien for å gi motorbåtførere, seilere og fiskere ekstra trygghet på vannet. xHD3-radomene er tilgjengelige i to størrelser, 18″ eller 24″, med nye premium funksjoner for maksimal klarhet og bevissthet på vannet: Gjennomsnittelig skanningLes mer »

Pressemelding – 30. august 2023 13:15 Garmin lansererVenu 3 og Venu® 3S, GPS-smartklokker som er designet for å hjelpe deg med å nå dine helse- og treningsmål. Klokkene leveres med funksjoner som gir dyptgående helseinnsikt, en tydelig AMOLED-berøringsskjerm og imponerende batteritid. Venu 3 serien er spesialdesignet for å gi deg et mer komplett bilde av helsen din. Den har ogsåLes mer »

Pressemelding – 10. august 2023 09:00 Garmin har åpnet Firstbeat Analytics Lab i Jyväskylä i Finland – et nytt, toppmoderne forsknings- og testanlegg fullpakket med tilpasset treningsutstyr, instrumenter, systemer og førsteklasses overvåkingsteknologi. Dette vil hjelpe Garmins fysioterapeuter og datautviklere med å utvikle innovative funksjoner til Garmin-smartklokker, sykkelcomputere og andre avanserte helseprodukter. Firstbeat Analytics™ ble kjøpt av Garmin i 2020. DeLes mer »

Pressemelding – 9. august 2023 13:00 Garmin har inngått avtale om å kjøpe JL Audio, et amerikansk selskap som designer og produserer lydløsninger for bruk hjemme og på farten i båten, bilen, bobil og camping. “JL Audios omfattende erfaring innen lyd skaper nye muligheter til å tilby premium lydfunksjoner på tvers av et bredt spekter av våre markeder og produkter.Les mer »

Pressemelding – 28. juni 2023 16:00 Garmin lanserer i dag åpne radarer i GMR™ xHD3-serien, som kombinerer høyoppløste radarbilder i kombinasjon med den nyeste plattformteknologien for å gi trygghet, tydelige bilder og yteevne på et nytt nivå til båtførere og fiskere. xHD3-serien er de første Garmin-magnetronradarene, med gjennomsnittlig skanning som bidrar til å filtrere ut sjøstøy og forstyrrelser på skjermenLes mer »

Pressemelding – 31. mai 2023 13:00 Garmin lanserer fēnix 7 Pro-serien, premium GPS-multisportklokker med solcellelading som hjelper deg med å yte ditt aller beste, enten du trener eller er på friluftseventyr. fēnix® 7 Pro-serien gir avansert innsikt, flere kartfunksjoner og sporer helse og velvære døgnet rundt. I tillegg har alle modellene innebygd LED-lommelykt, solcellelading og kan tilby opptil 37 dagerLes mer »

Pressemelding – 31. mai 2023 13:00 Garmin lanserer epix™ Pro-serien – nye smartklokker med GPS, krystallklare AMOLED-skjermer, robust design og imponerende batteritid. Med opptil 31 dager batteritid1, kan epix Pro spore kondisjon og helse døgnet rundt. Klokkene leveres i tre forskjellige størrelser – 42 mm, 47 mm og 51 mm – alle modeller med en innebygd LED-lommelykt, noe som gjørLes mer »