Garmin lanserer i dag muligheten til å benytte en graviditet-/svangerskapskalender, hvor kommende mødre kan følge graviditeten samtidig som de har en helse- og aktivitetsoversikt. Via appen Garmin Connect, og en kompatibel smartklokke1, kan man se svangerskapsrelaterte symptomer, følge barnets utvikling, lagre ønskelige påminnelser, ta imot trening- og kostholdsveiledning og mye mer. Svangerskapskalenderen er utviklet av kvinner for kvinner og viserLes mer »

Garmin presenter STRIKER™ Cast, et ekkolodd man kan kaste ut med fiskestangen, snøre inn og deretter se ekkoloddsbilder som trådløst overføres til kompatibel smarttelefon eller nettbrett. Om du fisker fra land, eller fra båt, er STRIKER Cast et nyttig verktøy for å finne fisken. Ved en sandstrand, i havnen, fra båt eller kajakk – se fisken og bunnstruktur, med krystallklareLes mer »

Garmin presenterer GT56 og GT36, nye svingere med Ultra High-Definition (UHD) ClearVü og SideVü skanningekkolodd. Svingerne leveres med 20% lengre rekkevidde enn tidligere modeller og tre frekvenser som gir skarpere ekkoloddsbilder for fiskeren. ”Vi er stolte over å kunne levere GT56 og GT36 svingerne til sportsfiskere som ønsker å løfte fisket opp til neste nivå. Svingerne leverer de skarpeste ogLes mer »

Garmin lanserer GPSMAP® 723, GPSMAP 923 og GPSMAP 1223-serien – neste generasjon kartplottere og kombinasjonsenheter i et slankt, strømlinjeformet design med forbedrede skjermer og et stort utvalg av funksjoner som sømløst kan integreres i Garmins marinesystem. Den nye GPSMAP x3-serien leveres med og uten ekkolodd. ”Den nye GPSMAP x3-serien bygger videre på GPSMAP-serien og vi er stolte av å ha videreutviklet funksjonalitetenLes mer »

Garmin lanserer STRIKER™ Vivid-serien– nye ekkolodd, med høyoppløste fargepaletter som gjør det enklere å se hva som befinner seg under vannoverflaten. ”Den nye Vivid-serien leveres med en forbedret ekkoloddsopplevelse til STRIKER-serien,” forteller Dan Bartel hos Garmin.”Det finnes mange variabler når man skal vurdere fargepalett for ekkolodd – dagslys, bunnstruktur, dekningsområde og synsevne – og vi er stolte over å haLes mer »

Garmin lanserer dykkecomputerne Descent® Mk2, Descent Mk2i og den trådløse senderen Descent T1, neste generasjon av dykkecomputere som er fullspekkede med funksjoner for dykkeren. Descent Mk2i kan pares med senderen Decent T1 via Garmin SubWaveTM som informerer dykkeren om flasketrykk og luftforbruk1. SubWave er et revolusjonerende ekkoloddsbasert kommunikasjonssystem, som sammenlignet med tradisjonelle luftintegreringssystemer, tilbyr økt rekkevidde og pålitelighet. Descent Mk2Les mer »

Garmin lanserer Instinct® Esports Edition, en robust GPS-smartklokke, spesialutviklet for e-sportsutøvere og entusiaster som ønsker å løfte sine prestasjoner til neste nivå. Klokken er utviklet fra erfaringen i Garmins teknologi med registrering av helse, aktivitet og trening med en dedikert e-sportfunksjon, hvor det er mulig å registrere og analysere puls og stressnivå når man spiller. Man kan videre ta delLes mer »

Nylig ble det klart at båtprodusenten Goldfish og Garmin inngår en ny avtale. Garmin vil være hovedleverandør av marine-elektronikk til alle modeller i Goldfish sortimentet, som Tender, Bullet, Sport og Ocean. Garmin og Goldfish deler mye av det samme DNA’et med fokus på kvalitet, innovasjon, pålitelighet og ytelse. Holdbarhet, robusthet og konstruksjonskvalitet er utenfor det vanlige med et veldig høytLes mer »

Garmin presenterer GPS 24xd, en GPS-mottaker som gir båtføreren den mest avanserte posisjons-og kursdata som finnes tilgjengelig på markedet. GPS 24xd benytter både L1 og L5-frekvenser samtidig for støtte av flere satellittsystemer (GPS, Galileo1, GLONASS, BeiDou1) for å kunne tilby multibånds GPS-kapasitet med nøyaktighet innenfor 1 meter. Den magnetiske retningssensoren muliggjør en nøyaktighet på innenfor 3 grader og stabiliserer kart,Les mer »

Garmin lanserer vívofit® jr. 3, en aktivitetsmåler for barn1. Aktivitetsmåleren med et barnevennlig design har urskiver og ikoner som vises på en klar og fin fargeskjerm. vívofit jr. 3 leveres i tre ulike farger, med et mønster i remmen, er vanntett og har batteritid på opptil ett år. Når barna oppnår avtalte aktivitetsmål låses det opp nye eventyr og minispillLes mer »

Garmin presenterer Index S2TM Smart Scale, en ny smartvekt med trådløse funksjoner. Smartvekten leveres med et trenddiagram og med forbedret nøyaktighet vises data som er vesentlige for den som er opptatt av helseinformasjon. Index S2TM Smart Scale er beregnet for alle, fra dedikterte toppidrettsutøvere til hverdagsmosjonister. Data synkroniseres sømløst via app og WiFi tilkobling til Garmin Connect™ slik at alleLes mer »

Garmin lanserer GPSMAP® 66sr og GPSMAP 65-serien – siste tilskudd til sin populære serie av håndholdte enheter for friluft. Robuste, håndholdte GPS-enheter med presis posisjonering, flerbåndsteknologi og støtte for GNSS-satellittsystemene. De nye GPSMAP 66sr og 65-enhetene viser eventyrere og friluftsentusiaster veien, uansett hvor målet er. ”Vi er glade for at vår populære GPSMAP-serie med innovative håndholdte enheter fortsetter å vokse,”Les mer »

Garmin presenterer Venu Sq og Venu Sq Music Edition, GPS-smartklokker som kombinerer industriledende design med måling av alle de helse- og treningsfunksjoner som Garmin brukere er velkjente med og forventer seg å finne i klokken – til en pris som begynner på kr. 2.399.- For den som behøver musikk er valget Venu Sq Music, med mulighet for musikklagring og avspillingLes mer »

Garmin presenterer i dag sin eksklusive MARQ® Performance Edition serie, med nye remmer og bundle-versjoner for MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Driver og MARQ Aviator. Med silikonremmer til MARQ Driver og MARQ Aviator. Bundle-mulighet, med det nye pulsbeltet HRM-Pro og tempe™-sensor, til MARQ Athlete og MARQ Adventurer. Dette gir en fantastisk mulighet til topp prestasjon i alle aktiviteter, med etLes mer »

Garmin presenterer Forerunner 745, en avansert GPS-multisportklokke med smartfunksjonalitet. HRM-Pro™ er en ny pulsmåler med dobbel overføring og løpsdynamikk. Uansett om man løper, sykler eller svømmer registrerer Forerunner 745 statistikk, analyserer prestasjonsdata og gir veiledning mot neste mål. Klokken leveres med en rekke preprogrammerte aktivitetsprofiler som for triatlon, svømming i basseng, løping på bane og mer. Det er enkelt å veksle mellom aktiviteterLes mer »