Pressemelding – 8. juni 2021 14:50 Garmin lanserer CamperVan, en helt ny type GPS-navigator som er spesialutviklet for campervans og mindre bobiler. For sjåfører som er spontane underveis på turen. CamperVan leveres med en stor, lettlest skjerm som passer perfekt for alle som elsker å reise, for eksempel par og familier som vil utforske nye steder. GPS-navigatoren leveres med helt nye,Les mer »

Pressemelding – 9. juni 2021 17:45 Garmin lanserer i dag Dash Cam Mini 2, 47, 57, og 67W. Kompakte, små kameraer med stemmestyring, automatisk lagring og Live View overvåkingsmuligheter1, som hjelper sjåføren å filme hendelser i samme øyeblikk som de inntreffer. Dash Cam serien lagrer og overfører video til Garmins nye nettløsning Vault, en brukervennlig nettside hvor man kan se ogLes mer »

Pressemelding – 8. juni 2021 18:05 Garmin meddeler i dag at søknadsmuligheten for 2021 Garmin Health Awards er åpnet. Her premieres de mest innovative og fremgangsrike løsningene for å utnytte funksjonaliteten i Garmins produkter innen helse- og wellnessprogram. Vinnerne, som kåres i tre kategorier, vil bli presentert under 2021 Garmin Health Summit i Lisboa den 28-29. Oktober. Hver vinner vilLes mer »

Pressemelding – 3. juni 2021 11:30 Garmin lanserer Forerunner® 945 LTE, en premium GPS-multisportklokke med LTE-funksjoner1. Klokken er utviklet for å hjelpe utøvere til å alltid være tilkoblet, med sikkerhet- og sporingsfunksjoner via LTE-nettverk. Dette gir mulighet for prestasjonsovervåking, varsler, posisjonsvisning og avanserte smartklokkefunksjoner uten behov for telefontilkobling. «Vi er stolte av å levere LTE-funksjoner til vår Forerunner-serie med lanseringenLes mer »

Pressemelding – 2. juni 2021 14:00 Garmin lanserer Forerunner® 55, en brukervennlig GPS-løpeklokke utviklet for løpeglede og motivasjon. Klokken er enkel å betjene. Ved raske tastetrykk starter man aktivitet, som å gå eller springe, for å registrere tid, distanse, hastighet, tempo og pulsdata direkte på håndleddet. Forerunner 55 viser detaljerte løpedata, gir forslag til daglige treningsmål, har preprogrammerte aktivitetsprofiler ogLes mer »

Pressemelding – 19. mai 2021 14:00 Garmin lanserer Descent® Mk2S, en slank dykkecomputer i smartklokkestørrelse – utviklet for hverdagsbruk, med maksimal funksjonalitet. Descent Mk2S er fullspekket med innovativ dykketeknologi, preprogrammert med Garmins velkjente sports- og helseapplikasjoner. Klokken er et verktøy med overlegen allsidighet for bruk både over og under vann, i et mindre og stiligere design enn hva som tidligereLes mer »

Pressemelding – 18. mai 2021 14:30 Garmin lanserer i dag MS-RA60 marinestereo fra Fusion® Entertainment, et av Garmins varemerker, som leverer en høykvalitativ underholdningopplevelse i et moderne design og til en overkommelig pris. MS-RA60 leveres i et kompakt design, med en LCD skjerm og er Fusions mest økonomiske maritime stereoløsning hittil. Passer for den som ønsker en rimelig og funksjonsrik stereoløsningLes mer »

Pressemelding – 6. mai 2021 14:40 Garmin lanserer i dag det maritime satellittkompasset MSC™ 10 med multibånd GNSS-mottaker og et integrert AHRS-system som gir nøyaktig GPS-kursinformasjon også under høy hastighet. ”Garmin var først ute med å levere mottakere og antenner som støtter posisjonering med multibåndsteknologien GNSS. Vi er stolte over å kunne fortsette å levere innovativ teknologi til våre kunder,Les mer »

Pressemelding – 22. april 2021 13:35 Garmin lanserer Venu® 2 og Venu 2S – GPS-smartklokker med avanserte helseovervåking- og treningsfunksjoner som hjelper deg å forstå hva som skjer i kroppen din. Visning av metabolsk alder og søvnstatistikk, sammen med en rekke funksjoner som måler daglig aktivitet, gir dypere og mer meningsfull innsikt om generell helse. Venu 2 og 2S leveresLes mer »

Pressemelding – 20. april 2021 17:00 Garmin lanserer i dag støtte for SmartCraft Connect gateway som integrerer Mercury Marine® VesselView motordata via Garmins multifunksjonsdisplay-serier ECHOMAP™ Ultra, ECHOMAP UHD* og GPSMAP®. ”Vi er stolte av samarbeidet med Mercury og presenterer en funksjonalitet som integrerer motordata som våre sluttkunder og OEM’er (båtbyggere) har etterspurt,” forteller Dan Bartel hos Garmin.”VesselView-kompatibilitet gir båtførere tilgang tilLes mer »

Garmin lanserer nye pedalbaserte kraftmålere – Rally™-serien. Avanserte sykkelpedaler som måler total kraft, kadens og sykkeldynamikk. Se balanse for høyre/venstre side, kraftfase og mer på hver eneste tur – på landeveien, gravel eller i terrenget. Pedalene er testet for ekstrem bruk og er kompatible med SHIMANO SPD-SL og SPD-klosser. ”Vi vet at syklister trener for å prestere bedre, hver dagLes mer »

Garmin lanserer nye produkter i sin velkjente Approach-serie – GPS-golfklokkene Approach S42 og S12, og den håndholdte GPS-enheten Approach G12. Enhetene leveres preprogrammerte med mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, lang batterilevetid, støtte for køllesporingssensorer og er kompatible med Garmins golf-applikasjon1. Nå er det enklere enn noensinne å laste opp scorekort, se statistikk og å analysere spillet. Approach S42 erLes mer »

Garmin lanserer i dag nye produkter for de med terrengkjøretøy. Med den robuste Tread, en GPS-navigasjonsenhet for terrengkjøretøy med Group Ride Tracker, Garmin PowerSwitch, en kompakt digital tilkoblingsboks, og BC 40, et trådløst kamera med rørbrakett, kan man begi seg ut i terreng og skog med firehjuling eller snøscooter og kjenne seg trygg, uansett vær- og føreforhold. Ved kjøring iLes mer »

Garmin lanserer EnduroTM, en GPS-multisportklokke for ultrasportutøveren. Med modus for strømstyring og Power Glass™ linse for solcellelading, kan batterilevetiden forlenges for bruk i opptil 65 dager1. Med Enduro introduseres det nye avanserte funksjoner for terrengløping, som hjelper utøveren til å prestere bedre og kjenne seg trygg ved løping i både nedover og oppoverbakker. Klokken leveres med flere avanserte treningsfunksjoner, medLes mer »

Garmin presenterer LilyTM, den lille og fasjonable smartklokken kvinner har ventet på. Lily leveres i to ulike modeller, Classic og Sport. Den lille størrelsen, den mønstrede urskiven og flere ulike fargevalg gjør Lily ideell for kvinner som søker et moderne alternativ i utvalget av smartklokker som er tilgjengelig på markedet. Garmin har den senere tiden intensivert utviklingen av produkter ogLes mer »