Garmin lanserer i dag nye produkter for de med terrengkjøretøy. Med den robuste Tread, en GPS-navigasjonsenhet for terrengkjøretøy med Group Ride Tracker, Garmin PowerSwitch, en kompakt digital tilkoblingsboks, og BC 40, et trådløst kamera med rørbrakett, kan man begi seg ut i terreng og skog med firehjuling eller snøscooter og kjenne seg trygg, uansett vær- og føreforhold. Ved kjøring iLes mer »

Garmin lanserer EnduroTM, en GPS-multisportklokke for ultrasportutøveren. Med modus for strømstyring og Power Glass™ linse for solcellelading, kan batterilevetiden forlenges for bruk i opptil 65 dager1. Med Enduro introduseres det nye avanserte funksjoner for terrengløping, som hjelper utøveren til å prestere bedre og kjenne seg trygg ved løping i både nedover og oppoverbakker. Klokken leveres med flere avanserte treningsfunksjoner, medLes mer »

Garmin presenterer LilyTM, den lille og fasjonable smartklokken kvinner har ventet på. Lily leveres i to ulike modeller, Classic og Sport. Den lille størrelsen, den mønstrede urskiven og flere ulike fargevalg gjør Lily ideell for kvinner som søker et moderne alternativ i utvalget av smartklokker som er tilgjengelig på markedet. Garmin har den senere tiden intensivert utviklingen av produkter ogLes mer »

Garmin lanserer Camper 1090, siste tilskudd i Garmins velkjente serie av navigasjonsenheter, spesialutviklet for camping. Camper 1090 leveres med en 10 tommers høyoppløst og lyssterk kant-til-kant berøringsskjerm, hvor informasjon kan vises i enten stående eller liggende skjermvisning underveis på turen. Camper 1090 passer perfekt for bruk i bobiler og for sjåfører med bil og campingvogn. ”Den ekstra store skjermen påLes mer »

Garmin presenterer Tacx® Boost Trainer, en kraftig og brukervennlig sykkelrulle med magnetisk brems, realistisk sykkelfølelse og manuell innstilling for motstand, som gjør det enkelt for syklister å trene innendørs året rundt. Boost er utviklet for syklister på alle nivåer og leveres med følgende funksjoner: En kraftig magnetisk brems hvor motstanden kan tilpasses treningen. 10 nivåer hvor tyngden kan justeres oppLes mer »

Garmin lanserer i dag muligheten til å benytte en graviditet-/svangerskapskalender, hvor kommende mødre kan følge graviditeten samtidig som de har en helse- og aktivitetsoversikt. Via appen Garmin Connect, og en kompatibel smartklokke1, kan man se svangerskapsrelaterte symptomer, følge barnets utvikling, lagre ønskelige påminnelser, ta imot trening- og kostholdsveiledning og mye mer. Svangerskapskalenderen er utviklet av kvinner for kvinner og viserLes mer »

Garmin presenter STRIKER™ Cast, et ekkolodd man kan kaste ut med fiskestangen, snøre inn og deretter se ekkoloddsbilder som trådløst overføres til kompatibel smarttelefon eller nettbrett. Om du fisker fra land, eller fra båt, er STRIKER Cast et nyttig verktøy for å finne fisken. Ved en sandstrand, i havnen, fra båt eller kajakk – se fisken og bunnstruktur, med krystallklareLes mer »

Garmin presenterer GT56 og GT36, nye svingere med Ultra High-Definition (UHD) ClearVü og SideVü skanningekkolodd. Svingerne leveres med 20% lengre rekkevidde enn tidligere modeller og tre frekvenser som gir skarpere ekkoloddsbilder for fiskeren. ”Vi er stolte over å kunne levere GT56 og GT36 svingerne til sportsfiskere som ønsker å løfte fisket opp til neste nivå. Svingerne leverer de skarpeste ogLes mer »

Garmin lanserer GPSMAP® 723, GPSMAP 923 og GPSMAP 1223-serien – neste generasjon kartplottere og kombinasjonsenheter i et slankt, strømlinjeformet design med forbedrede skjermer og et stort utvalg av funksjoner som sømløst kan integreres i Garmins marinesystem. Den nye GPSMAP x3-serien leveres med og uten ekkolodd. ”Den nye GPSMAP x3-serien bygger videre på GPSMAP-serien og vi er stolte av å ha videreutviklet funksjonalitetenLes mer »

Garmin lanserer STRIKER™ Vivid-serien– nye ekkolodd, med høyoppløste fargepaletter som gjør det enklere å se hva som befinner seg under vannoverflaten. ”Den nye Vivid-serien leveres med en forbedret ekkoloddsopplevelse til STRIKER-serien,” forteller Dan Bartel hos Garmin.”Det finnes mange variabler når man skal vurdere fargepalett for ekkolodd – dagslys, bunnstruktur, dekningsområde og synsevne – og vi er stolte over å haLes mer »

Garmin lanserer dykkecomputerne Descent® Mk2, Descent Mk2i og den trådløse senderen Descent T1, neste generasjon av dykkecomputere som er fullspekkede med funksjoner for dykkeren. Descent Mk2i kan pares med senderen Decent T1 via Garmin SubWaveTM som informerer dykkeren om flasketrykk og luftforbruk1. SubWave er et revolusjonerende ekkoloddsbasert kommunikasjonssystem, som sammenlignet med tradisjonelle luftintegreringssystemer, tilbyr økt rekkevidde og pålitelighet. Descent Mk2Les mer »

Garmin lanserer Instinct® Esports Edition, en robust GPS-smartklokke, spesialutviklet for e-sportsutøvere og entusiaster som ønsker å løfte sine prestasjoner til neste nivå. Klokken er utviklet fra erfaringen i Garmins teknologi med registrering av helse, aktivitet og trening med en dedikert e-sportfunksjon, hvor det er mulig å registrere og analysere puls og stressnivå når man spiller. Man kan videre ta delLes mer »

Nylig ble det klart at båtprodusenten Goldfish og Garmin inngår en ny avtale. Garmin vil være hovedleverandør av marine-elektronikk til alle modeller i Goldfish sortimentet, som Tender, Bullet, Sport og Ocean. Garmin og Goldfish deler mye av det samme DNA’et med fokus på kvalitet, innovasjon, pålitelighet og ytelse. Holdbarhet, robusthet og konstruksjonskvalitet er utenfor det vanlige med et veldig høytLes mer »

Garmin presenterer GPS 24xd, en GPS-mottaker som gir båtføreren den mest avanserte posisjons-og kursdata som finnes tilgjengelig på markedet. GPS 24xd benytter både L1 og L5-frekvenser samtidig for støtte av flere satellittsystemer (GPS, Galileo1, GLONASS, BeiDou1) for å kunne tilby multibånds GPS-kapasitet med nøyaktighet innenfor 1 meter. Den magnetiske retningssensoren muliggjør en nøyaktighet på innenfor 3 grader og stabiliserer kart,Les mer »

Garmin lanserer vívofit® jr. 3, en aktivitetsmåler for barn1. Aktivitetsmåleren med et barnevennlig design har urskiver og ikoner som vises på en klar og fin fargeskjerm. vívofit jr. 3 leveres i tre ulike farger, med et mønster i remmen, er vanntett og har batteritid på opptil ett år. Når barna oppnår avtalte aktivitetsmål låses det opp nye eventyr og minispillLes mer »