Garmin lanserer Instinct® Esports Edition, en robust GPS-smartklokke, spesialutviklet for e-sportsutøvere og entusiaster som ønsker å løfte sine prestasjoner til neste nivå. Klokken er utviklet fra erfaringen i Garmins teknologi med registrering av helse, aktivitet og trening med en dedikert e-sportfunksjon, hvor det er mulig å registrere og analysere puls og stressnivå når man spiller. Man kan videre ta delLes mer »

Nylig ble det klart at båtprodusenten Goldfish og Garmin inngår en ny avtale. Garmin vil være hovedleverandør av marine-elektronikk til alle modeller i Goldfish sortimentet, som Tender, Bullet, Sport og Ocean. Garmin og Goldfish deler mye av det samme DNA’et med fokus på kvalitet, innovasjon, pålitelighet og ytelse. Holdbarhet, robusthet og konstruksjonskvalitet er utenfor det vanlige med et veldig høytLes mer »

Garmin presenterer GPS 24xd, en GPS-mottaker som gir båtføreren den mest avanserte posisjons-og kursdata som finnes tilgjengelig på markedet. GPS 24xd benytter både L1 og L5-frekvenser samtidig for støtte av flere satellittsystemer (GPS, Galileo1, GLONASS, BeiDou1) for å kunne tilby multibånds GPS-kapasitet med nøyaktighet innenfor 1 meter. Den magnetiske retningssensoren muliggjør en nøyaktighet på innenfor 3 grader og stabiliserer kart,Les mer »

Garmin lanserer vívofit® jr. 3, en aktivitetsmåler for barn1. Aktivitetsmåleren med et barnevennlig design har urskiver og ikoner som vises på en klar og fin fargeskjerm. vívofit jr. 3 leveres i tre ulike farger, med et mønster i remmen, er vanntett og har batteritid på opptil ett år. Når barna oppnår avtalte aktivitetsmål låses det opp nye eventyr og minispillLes mer »

Garmin presenterer Index S2TM Smart Scale, en ny smartvekt med trådløse funksjoner. Smartvekten leveres med et trenddiagram og med forbedret nøyaktighet vises data som er vesentlige for den som er opptatt av helseinformasjon. Index S2TM Smart Scale er beregnet for alle, fra dedikterte toppidrettsutøvere til hverdagsmosjonister. Data synkroniseres sømløst via app og WiFi tilkobling til Garmin Connect™ slik at alleLes mer »

Garmin lanserer GPSMAP® 66sr og GPSMAP 65-serien – siste tilskudd til sin populære serie av håndholdte enheter for friluft. Robuste, håndholdte GPS-enheter med presis posisjonering, flerbåndsteknologi og støtte for GNSS-satellittsystemene. De nye GPSMAP 66sr og 65-enhetene viser eventyrere og friluftsentusiaster veien, uansett hvor målet er. ”Vi er glade for at vår populære GPSMAP-serie med innovative håndholdte enheter fortsetter å vokse,”Les mer »

Garmin presenterer Venu Sq og Venu Sq Music Edition, GPS-smartklokker som kombinerer industriledende design med måling av alle de helse- og treningsfunksjoner som Garmin brukere er velkjente med og forventer seg å finne i klokken – til en pris som begynner på kr. 2.399.- For den som behøver musikk er valget Venu Sq Music, med mulighet for musikklagring og avspillingLes mer »

Garmin presenterer i dag sin eksklusive MARQ® Performance Edition serie, med nye remmer og bundle-versjoner for MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Driver og MARQ Aviator. Med silikonremmer til MARQ Driver og MARQ Aviator. Bundle-mulighet, med det nye pulsbeltet HRM-Pro og tempe™-sensor, til MARQ Athlete og MARQ Adventurer. Dette gir en fantastisk mulighet til topp prestasjon i alle aktiviteter, med etLes mer »

Garmin presenterer Forerunner 745, en avansert GPS-multisportklokke med smartfunksjonalitet. HRM-Pro™ er en ny pulsmåler med dobbel overføring og løpsdynamikk. Uansett om man løper, sykler eller svømmer registrerer Forerunner 745 statistikk, analyserer prestasjonsdata og gir veiledning mot neste mål. Klokken leveres med en rekke preprogrammerte aktivitetsprofiler som for triatlon, svømming i basseng, løping på bane og mer. Det er enkelt å veksle mellom aktiviteterLes mer »

Garmin presenterer OnDeck System, en helintegrert løsning som gir båteieren tilgang til kritisk informasjon om båten1. Via appen ActiveCaptain® kan OnDeck, ved trådløs tilkobling til båten, vise informasjon som batteristatus, lensepumpeaktivitet, dørsensorer, GPS-posisjon og mer. Ved tilpasset oppsett kan man få varsler om båtens bevegelser ved å sette opp et tilpasset, geografisk avgrenset område. I tillegg til GTB 10 OnDeckLes mer »

Garmin lanserer GMR Fantom™ 254/256 åpne radarer med 250 watts effekt, som gjør disse til de kraftigste solid-state radarene på markedet. Serien benytter Garmins MotionScope™ teknologi, som oppdager og markerer bevegelige mål som vises i ulike farger. Teknologien gjør at man kan unnvike potensielle kollisjoner, se fugleflokker og se endringer i været. Fantom 254/256-serien er mer enn dobbelt så kraftigeLes mer »

Garmin presenterer i dag Garmin Catalyst, et banebrytende verktøy for coaching i sanntid for racingsjåføren som ønsker å optimalisere kjøringen. Catalyst kan ikke sammenlignes med andre GPS-laptimere eller datasystemer, dette er den første enheten fra Garmin som er utviklet for å optimalisere kjøreprestasjon for racingsjåføren. Catalyst monteres i cocpit1 på racingbilen for å samle inn prestasjonsdata og leveres med stemmestyringLes mer »

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel åLes mer »

Garmin presenterer Alpha 200i, et avansert GPS-hundesporingssystem for jakt og trening. Alpha 200i er videreutviklet fra tidligere modeller i Alpha-serien, nå med forbedret kapasitet for kart, en stor 3,5’’ berøringsskjerm, knapper og med bedre brukervennlighet. I tillegg leveres Alpha 200i med integrert inReach satellitteknologi1, som gir jegeren mulighet til toveis kommunikasjon og interaktive SOS-varsler. Med Alpha 200i blir det endaLes mer »

Garmin presenterer Montana 750i, Montana 700i og Montana 700 – robuste, håndholdte GPS’er med trådløs tilkobling som kombinerer navigasjon med rutbare kart, 8 MP kamera og global toveis-kommunikasjon. De store, krystallklare 5’’ berøringsskjermene er 50% større enn de tidligere Montana modellene, med monteringsmulighet for bruk på ATV, bil, motorsykkel eller snøscooter. GPS’ene er preprogrammerte med både TopoActive Europe- og CityLes mer »