Pressemelding – 7. september 2021 16:00 Garmin lanserer i dag kamerasystemet Garmin Surround View, et innovativt gjennombrudd innen videovisning- og kamerasystemer for fritidsbåter. Seks fastmonterte kameraer fungerer som ekstra mannskap, hvor Surround View tilbyr 360-graders birds-eye visning rundt båten. Slik kan kapteinen raskt se båtens posisjon på kartplotterskjermen ved manøvrering i lav fart, som for eksempel når man legger til i havnen.Les mer »

Pressemelding – 1. september 2021 13:00 Garmin lanserer Alpha 200, en håndholdt GPS-enhet som er utviklet for jakt og hundesporing. Den nye Alpha 200 leveres med innovative navigasjon- og kartfunksjoner, en stor 3.5 tommer berøringsskjerm og tilpassbare knapper som gir en brukervennlig opplevelse ved sporing og trening. I tillegg er det enkelt å administrere antall hunder og jaktlag på skjermen.Les mer »

Pressemelding – 1. september 2021 13:01 Garmin lanserer Alpha® 10, en kompakt og allsidig GPS-enhet for jakt og hundesporing. Denne nye enheten leveres med Garmins velkjente teknologi for hundesporing i et nytt og unikt design. Alpha 10 er allsidig og brukervennlig, og er Garmins minste og letteste enhet for hundesporing og trening. Enheten kan benyttes frittstående, i kombinasjon med kompatibelLes mer »

Pressemelding – 12. august 2021 13:00 Garmin lanserer Apollo™ – en ny serie marineforsterkere fra Fusion Entertainment, et av Garmins varemerker. Fusion leverer maritime lydsystemer for båt, med stereoløsninger som Fusion Digital Signal Processing (DSP) og Fusion-høyttalere1. Den nye Apollo-serien er eksklusivt designet for Fusions lydsystemer. Med forbedret lyd og redusert støy gir dette en god lydopplevelse også ved høytLes mer »

Pressemelding – 10. august 2021 14:00 Garmin lanserer Approach R10, et slagsporingsverktøy for golfere som ønsker å forbedre spillet ved trening hjemme, innendørs eller på golfbanen. Med mer enn et dusin nøkkeldata1 som vises i sanntid, som eksempelvis køllehodets hastighet, ballens hastighet, spinn, vinkel og mer, kan golfspillere på alle nivåer benytte Approach R10 for å forbedre og finjustere spillet. NårLes mer »

Pressemelding – 8. juni 2021 14:50 Garmin lanserer CamperVan, en helt ny type GPS-navigator som er spesialutviklet for campervans og mindre bobiler. For sjåfører som er spontane underveis på turen. CamperVan leveres med en stor, lettlest skjerm som passer perfekt for alle som elsker å reise, for eksempel par og familier som vil utforske nye steder. GPS-navigatoren leveres med helt nye,Les mer »

Pressemelding – 9. juni 2021 17:45 Garmin lanserer i dag Dash Cam Mini 2, 47, 57, og 67W. Kompakte, små kameraer med stemmestyring, automatisk lagring og Live View overvåkingsmuligheter1, som hjelper sjåføren å filme hendelser i samme øyeblikk som de inntreffer. Dash Cam serien lagrer og overfører video til Garmins nye nettløsning Vault, en brukervennlig nettside hvor man kan se ogLes mer »

Pressemelding – 8. juni 2021 18:05 Garmin meddeler i dag at søknadsmuligheten for 2021 Garmin Health Awards er åpnet. Her premieres de mest innovative og fremgangsrike løsningene for å utnytte funksjonaliteten i Garmins produkter innen helse- og wellnessprogram. Vinnerne, som kåres i tre kategorier, vil bli presentert under 2021 Garmin Health Summit i Lisboa den 28-29. Oktober. Hver vinner vilLes mer »

Pressemelding – 3. juni 2021 11:30 Garmin lanserer Forerunner® 945 LTE, en premium GPS-multisportklokke med LTE-funksjoner1. Klokken er utviklet for å hjelpe utøvere til å alltid være tilkoblet, med sikkerhet- og sporingsfunksjoner via LTE-nettverk. Dette gir mulighet for prestasjonsovervåking, varsler, posisjonsvisning og avanserte smartklokkefunksjoner uten behov for telefontilkobling. «Vi er stolte av å levere LTE-funksjoner til vår Forerunner-serie med lanseringenLes mer »

Pressemelding – 2. juni 2021 14:00 Garmin lanserer Forerunner® 55, en brukervennlig GPS-løpeklokke utviklet for løpeglede og motivasjon. Klokken er enkel å betjene. Ved raske tastetrykk starter man aktivitet, som å gå eller springe, for å registrere tid, distanse, hastighet, tempo og pulsdata direkte på håndleddet. Forerunner 55 viser detaljerte løpedata, gir forslag til daglige treningsmål, har preprogrammerte aktivitetsprofiler ogLes mer »

Pressemelding – 19. mai 2021 14:00 Garmin lanserer Descent® Mk2S, en slank dykkecomputer i smartklokkestørrelse – utviklet for hverdagsbruk, med maksimal funksjonalitet. Descent Mk2S er fullspekket med innovativ dykketeknologi, preprogrammert med Garmins velkjente sports- og helseapplikasjoner. Klokken er et verktøy med overlegen allsidighet for bruk både over og under vann, i et mindre og stiligere design enn hva som tidligereLes mer »

Pressemelding – 18. mai 2021 14:30 Garmin lanserer i dag MS-RA60 marinestereo fra Fusion® Entertainment, et av Garmins varemerker, som leverer en høykvalitativ underholdningopplevelse i et moderne design og til en overkommelig pris. MS-RA60 leveres i et kompakt design, med en LCD skjerm og er Fusions mest økonomiske maritime stereoløsning hittil. Passer for den som ønsker en rimelig og funksjonsrik stereoløsningLes mer »

Pressemelding – 6. mai 2021 14:40 Garmin lanserer i dag det maritime satellittkompasset MSC™ 10 med multibånd GNSS-mottaker og et integrert AHRS-system som gir nøyaktig GPS-kursinformasjon også under høy hastighet. ”Garmin var først ute med å levere mottakere og antenner som støtter posisjonering med multibåndsteknologien GNSS. Vi er stolte over å kunne fortsette å levere innovativ teknologi til våre kunder,Les mer »

Pressemelding – 22. april 2021 13:35 Garmin lanserer Venu® 2 og Venu 2S – GPS-smartklokker med avanserte helseovervåking- og treningsfunksjoner som hjelper deg å forstå hva som skjer i kroppen din. Visning av metabolsk alder og søvnstatistikk, sammen med en rekke funksjoner som måler daglig aktivitet, gir dypere og mer meningsfull innsikt om generell helse. Venu 2 og 2S leveresLes mer »

Pressemelding – 20. april 2021 17:00 Garmin lanserer i dag støtte for SmartCraft Connect gateway som integrerer Mercury Marine® VesselView motordata via Garmins multifunksjonsdisplay-serier ECHOMAP™ Ultra, ECHOMAP UHD* og GPSMAP®. ”Vi er stolte av samarbeidet med Mercury og presenterer en funksjonalitet som integrerer motordata som våre sluttkunder og OEM’er (båtbyggere) har etterspurt,” forteller Dan Bartel hos Garmin.”VesselView-kompatibilitet gir båtførere tilgang tilLes mer »