Telenor har Nordens raskeste mobilnett

(Fornebu, 2. august 2018) Telenor Norge er best på 4G-dekning og hastighet i Norden, viser tall mobilanalysebyrået Open Signal har hentet inn fra 14 operatører.

Open Signal har sjekket både fart og dekning. Telenor Norge tilbyr kundene 4G i 95 prosent av tiden, og vinner denne kategorien, slik de gjorde ved forrige måling.

Videre har Telenor den høyeste gjennomsnittsfarten på nedlasting med 43,7 Mbit/s.

– God dekning og høy fart er viktig for kundene våre, og tallene motiverer oss til fortsatt å utvikle nettet vårt. Det ligger betydelige investeringer til grunn for at vi oppnår så sterke resultat i Open Signals tallmateriale, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen.

Dataene fra Open Signal er fra perioden desember 2017 til februar 2018, og omfatter rundt 380 millioner målinger fra om lag 12.000 unike brukere.

Se tolkning og omtale hos Tefficient: https://tefficient.com/who-has-the-best-network-in-the-nordics-winter-2018-update/

Kilder: tefficient og Open Signal

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, fungerende kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: [email protected]

Bjørn Amundsen, dekningsdirektør Telenor Norge
Telefon 900 21 000, e-post:[email protected]
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no