Tar i bruk ledende skyteknologi for å skape fremtidens studentreise

Pressemelding –

Handelshøyskolen BI har signert avtale med Sopra Steria om å levere Salesforce EducationCloud som nytt kundeoppfølgingssystem for søknader og opptak av nye studenter.

Salesforce Education Cloud er markedets mest fremtidsrettede bransjeløsning innen høyere utdanning og et resultat av samarbeid mellom ledende universiteter og handelshøyskoler globalt.

– BI har store ambisjoner for å skape bedre kundereise for våre studenter, og har igangsatt en større digital transformasjon for å ruste oss for nye krav og løsninger for fremtiden. Et viktig ledd i dette er en modernisering og erstatning av eksisterende søke- og opptaksløsning, sier Elin Borrebæk, digital direktør ved Handelshøyskolen BI.

Etter en omfattende anskaffelsesprosess, hvor de ledende konsulentselskapene i Norge ble invitert til å være med i en anbudskonkurranse, falt valget på Sopra Steria som digital transformasjons- og implementeringspartner.

– Det er veldig positivt at BI satser på å gi studentene en god brukeropplevelse allerede fra de skal i gang med å søke høyere utdanning, og vi er veldig glade for at vi i Sopra Steria får lov til å bistå BI som det første universitetet i Norge til å implementere Salesforce Education Cloud, sier Alf Gilroy, direktør for rådgivning, systemutvikling og -forvaltning i Sopra Steria Skandinavia.

Sopra Steria vil bistå BI i alle deler av endringen med å understøtte BIs mål om å etablere en kundesentrisk søke- og opptaksopplevelse.