Synne Vo står bak hovedlåten til filmsuksessen Børning 3!

22 år gamle Synne Vo fra Lesja i Gudbrandsdalen er kanskje ukjent for de fleste, men det tror vi vil forandre seg fort! Hun har det siste året gjort ferdig sin utdannelse på musikkproduksjon på Limpi, og er nå klar til å være artist og låtskriver på fulltid. Og det var nettopp her hun kom over utfordringen og skrive låt til filmen Børning!

Selv om filmlåt var ganske langt fra den typen musikk hun egentlig skriver, så tenkte hun at dette var en kul utfordring. Og den tok hun på strak arm! Regissøren falt for låten og ville også at Synne selv skulle synge på den, så da ble det slik. Selv om James Bond-aktig filmlåt på engelsk er ganske langt unna det hun egentlig driver med, nailet hun det, og det sier mye om hvor dyktig låtskriver hun er.

Til vanlig skriver hun på norsk da hun alltid har vært veldig glad i det norske språket, så det ble helt naturlig at hun skulle synge på sin egen dialekt. Dialekten hennes blandet med organiske elementer og hverdagslige tekster gjør henne til et sjarmerende tilskudd til andre kvinnelige popartister som dominerer scenen idag. Før sommeren slapp hun låten Ikkje tenk på meg på egenhånd, som ble A-listet på P3 og lå der i over 21 uker! Og rett over nyttår er hun klar for å slippe flere fengende poplåter på pur Gudbrandsdøling-dialekt! Og det gleder vi oss til!

Hør Gonna Be Alright fra Børning her: