Strikk for kjærligheten

#regnbuegarn

I hele juni vil vi oppfordre alle våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere og venner til å strikke for kjærligheten! I forbindelse med Pride lanserer vi et helt nytt, herlig regnbuefarget garnnøste hvor 15 kroner av salgssummen skal gå direkte til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold.

Alle kan bli med å nominere en organisasjon, enten du strikker eller ikke! Pride er en feiring av kjærligheten, og for oss i Nille er det viktig å vise at hos oss er alle velkomne, uansett hvor de kommer fra eller hvem de elsker. Sammen med våre kunder vil vi derfor donere kr 15 for hvert nøste som selges til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold. Du nominerer en organisasjon som du synes fortjener det på vår Instagram eller facebook-side, med #regnbuegarn. Alle som kjøper et nøste er med å støtte denne viktige saken. Hvilken organisasjon som skal motta den endelige donasjonen den 30. juni vil avgjøres av en jury, sammen med publikum.

80% akryl + 20% ull = 150 gram kjærlighet

Regnbuegarnet består av 20% ull og 80% akryl, og hvert nøste veier ca 150 gram. Det vil koste kr 99,90 og vil finnes i 340 av våre butikker fra 1.juni. For hvert nøste vi selger donerer vi kr 15 til en organisasjon som jobber for mangfold og likeverd. Du kan nominere en organisasjon på Facebook eller Instagram med å bruke #regnbuegarn sammen med din nominasjon. Alle som nominerer er med i trekningen av en flott og festlig regnbue-pakke.

Se liste over butikker som fører nøstet nederst i denne saken.

«Vi ønsket å skape en morsom strikkeopplevelse for en god sak. Nøstet er derfor farget i friske og klare nyanser av alle regnbuens farger. Å ha alle fargene i ett nøste gjør det både enkelt å jobbe med, og sørger for at din strikkekreasjon blir helt original. Vi har også utviklet noen herlige oppskrifter som de fleste kan klare å følge, og få ferdig i tide til Pride paraden i Oslo den 30. juni.» sier produktansvarlig for garn i Nille, Ida Harstad Groven.

Nille støtter mangfold og likeverd

«Vi ser virkelig frem til årets Pride festival og lanseringen av dette garnnøstet som skal bidra direkte til en organisasjon som jobber for åpenhet, mangfold og likeverd. Regnbuenøstene er perfekte strikkeprosjekter for lune sommerkvelder på terrassen. Vi håper det blir en stor suksess og at vi, sammen med våre kunder, kan slå et slag for kjærligheten.», sier Cecilia Hallberg, sjef for design og innkjøp i Nille.

Nille-butikkene i Oslo Sentrum vil pyntes med regnbueflagg og -ballonger under Pride for å vise at vi støtter opp under denne viktige festivalen. I tillegg til regnbuegarn vil du finne et sortiment av regnbue-produkter som er helt perfekt til kjærlighetens store feiring: Regnbueflagg, -sokker, -hårbånd, -sløyfe, -servietter, -ballonger og som vanlig hos Nille finner du også alt det andre du trenger til festen.

«Pride er en stor feiring av kjærlighet, likeverd og mangfold, og Nille handler jo virkelig om feiring! I Nille har vi et mangfold av kunder, samarbeidspartnere og ansatte, og vi ser på mangfold og skilnader som en stor styrke, dette gjør oss bedre som team.» sier CEO i Nille, Johan Åberg.

Nille er en ledende norsk lavpriskjede, med produkter til alle anledninger. Om det er farsdag, morsdag, påske, karneval, valentinsdagen, skolestart, halloween eller jul, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen.

Grossistselskapet Per Aarskog AS ble grunnlagt i 1966, og i 1982 ble den første Nille-butikken åpnet. Nille Trading AS leverer i dag varer til Nille Store Operations AS. Nille har i dag over 370 butikker i Norge.