Storbritannias voksende stjerne slipper EP

Londons skinnende, og raskt oppadgående stjerne Hamzaa slipper i dag sin nye EP Phases. På EPen brukes låtene til å komme til rette med hva kjærlighet virkelig betyr for henne.

Låta “Sunday Morning” er en personlig utforskning av følelsen av at de beste forholdene blomstrer naturlig og hvordan starten på et forhold inneholder ubegrenset potensial. «Home» tar for seg konfrontasjonen med en elsker der hun ber vedkommende bestemme seg for hva han vil, og «Unlucky» handler om å bære følelsene sine på utsiden og falle for feil type mennesker.

I tillegg til å slippe ny EP, deler Hamzaa en live-video for «Sunday Morning», spilt inn på en fest hun arrangerte for familie og venner hjemme hos seg selv i London.

Phases er etterfølgeren til Hamzaas singel «London» – en mektig, storslagen kjærlighetslåt til hjembyen hennes. Låtas musikkvideo ble filmet rundt i Øst-London og inneholder familie og venner, inkludert Gal Dem-grunnlegger Liv Little, artist Rachel Chinouriri, forfatter Candice Carty-Williams og mange flere av byens spennende, kreative sjeler. Det følger også hennes forrykende opptreden på årets Glastonbury festival.

2019 har vært et stort år for Hamzaa. Kun 20 år gammel har hun spilt utsolgte konserter, mottatt masse ros fra kritikere, varmet opp for Anne-Marie, holdt en forrykende opptreden under årets Glastonbury og har artister som Stormzy og Jorja Smith i fanbasen. 

Den unge sangeren, låtskriveren og produsenten har vokst opp i Hackney og skaper musikk med en moderne brodd med røtter i klassisk soul og R&B. Hun begynte å lære piano som barn og startet senere å skrive sine egne låter for å forsøke å formidle og forstå egne følelser. 

Lytt til Phases her og følg Hamzaa på FacebookInstagram og Twitter for oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her