Stone Temple Pilots slipper selvtitulert album

Stone Temple Pilots slipper et selvtitulert album 16. mars. Albumet blir det første med bandets nye vokalist Jeff Gutt. Gutt er allerede et etablert navn i USA, og ble introdusert for verden som ny Stone Temple Pilots frontmann på singelen «Meadow» på tampen av 2017.
Bandet hadde sin storhetstid på 90-tallet, med platinaselgende album og Grammy-pris, samt en karismatisk og komplisert frontmann. Etter nesten ti års pause var de tilbake i fjor. «Vi gleder oss over å skape og slippe ny musikk, og føler at den beste måten å gjøre ære på fortiden er å se fremover» sier gitarist Dean DeLeo

På albumet Stone Temple Pilots vil fans av den skitne gitarlyden og de breibeinte rytmene som kjennetegnet Core (1992), Purple (1994) og No. 4 (1999) definitivt få sitt på låter som «Meadow» og «Never Enough». Gutt’s baryton sitter som støpt, og man kan se for seg bandet på en konsertscene, med publikum som synger med. Særlig på refrenget i låter som «Roll Me Under».

Stone Temple Pilots legger ut på turné, i første omgang i USA, og da får fansen både gammelt og nytt. Men ikke nødvendigvis det de forventer. «Vi følte vi en dragning mot å hente fram låter vi ikke har spilt live i våre 30 år som band. Settet blir en feiring av det vi er nå, såvel som det vi har vært.» sier Robert DeLeo.

Eksklusive versjoner av albumet, med litografier og merchandise i begrenset opplag, er tilgjengelig via bandets hjemmeside. Vinyl-versjonen slippes 25. mai, men kan forhåndsbestilles allerede fra og med i dag på www.stonetemplepilots.com

Stone Temple Pilots track list:

 1. Middle Of Nowhere
 2. Guilty
 3. Meadow
 4. Just A Little Lie
 5. Six Eight
 6. Thought She’d Be Mine
 7. Roll Me Under
 8. Never Enough
 9. The Art Of Letting Go
 10. Finest Hour
 11. Good Shoes
 12. Reds & Blues

Sjekk ut Stone Temple Pilots på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og Spotify for nyheter og oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her