Stina Talling synger om svik i ny single

Hva gjør man når man finner ut at man selv står midt oppi stormen man noen måneder før har skrevet musikk om, men ikke trodde ville bli ens egen realitet? Nettopp dette var utfordringen låtskriver og artist Stina Talling møtte i overgangen til det nye året. Med utgivelsen av den nære og personlige låten «Sviker», som til tross for sin engasjerende og energiske produksjon, bærer låten et heller emosjonelt bakteppe som endte i et knust hjerte og en halvtom leilighet, når hun selv minst forventet det. Lite visste Stina altså at det var hennes egen opplevelse som skulle oppfylle profetien og handlingen i låten.

«Sviker var en låt jeg skrev før jeg overhodet hadde noen tanke om at det skulle ende opp med å bli min personlige historie. Jeg har jeg hørt om mange lignende historier før fra både venninner og lyttere, og tanken var egentlig å skrive på vegne av, og for noen andre. Hvem skulle trodd at man plutselig satt i samme båt»

Låten hun hadde skrevet satt plutselig ord på alle de følelsene hun satt midt i. Dermed var slippet av låten det mest selvfølgelige neste steget i Bergenserens artistkarriere.

«Det føles litt skummelt å dele noe som er så nært og personlig, men jeg har det som et personlig mål å alltid dele det som faktisk er ekte og hvordan livet er med lytterne og følgerne mine. Jeg tror dette gjør at vi sammen blir et åpnere folk og samfunn som kan støtte og sette pris på hverandre enda mer.»

«Sviker» er altså historien om den man la sitt hjerte i sine hender, men som allikevel valgte å prioritere annerledes. Låten slippes overalt 9. februar.