Staysman feirer 10 år med «Se så glad nissen er» med en ny versjon – nå med Nissemor!

Staysman, Norges urokkelige rølpekonge, er tilbake med en jubileumsversjon av sin egen juleklassiker!

Den folkekjære låten «Se så glad nissen er» var den mest spilte julelåten i Norge i 2013, til tross for at Dagbladets anmelder Anders Grønneberg kalte den et «overgrep mot jula», og har til nå drøye 9 millioner streams og platinasertifisering i Norge.

«Suck on that, Grønneberg» – sier A&R Director i Sony Music, Julie Sandberg

Nå har låten 10-års jubileum, og Staysman feirer det med å gi den nytt liv med en frisk oppdatering – nå med Nissemor på laget.

«For 10 år siden slapp vi en julelåt som ble laget og sluppet så fort at vi aldri helt skjønte hva vi hadde skapt før den brått var den mest spilte julelåta I 2013. Jeg smiler hver gang jeg hører på låta, da jeg hører det er soundtracket til en tid hvor alt vi gjorde var utelukkende et resultat av leking/festing i studio. Det var nesten like morsomt å leke med en jubileumsversjon og denne gangen har vi gjort den til en duett og nissemor leverer jo så til de grader. God jul <3» – forteller Staysman.

Staysman ønsker å markere ti år med latter, musikk, og jul. Den enkle gleden av å feire julen er kjernebudskapet, og oppfølgeren beholder den originale låtens sjarm samtidig som den tilfører en ny dimensjon med Nissemors stemme og personlighet.

Rølpens far aka Stian Thorbjørnsen aka Staysman har gitt oss alt fra rølpete superhits til gåsehudfremkallende julelåter. I fjor slapp han cover-prosjektet «Norge rundt med Staysman», der han covret lokale hits fra de ulike stedene han spilte konserter gjennom vinteren, og i år har vi blant annet fått «Jeg Er Bare Lykkelig Når Jeg Drikker», «Gamleveien» med Hagle og Sputnik, «Siste Kveld» med Sandra Lyng og sist «Fyll & Faenskap» med Sofie Svensson & Dom Där.

I tillegg har han spilt konserter fra Mandal i sør til Hammerfest og Alta i nord, er aktuell med «16 ukers helvete», og i mars fyller han Oslo Spektrum.

«Se så glad nissen er (med Nissemor)» er ute fredag 24.november.