Spill bedre golf med Garmins nye premium golfklokke – Approach S70 Få mer ut av golfspillet med Garmins nye Approach S70 golfklokke. Den er tilgjengelig i to størrelser, med en krystallklar AMOLED-skjerm samt forbedret analyse av golfspillet.

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag Approach® S70-serien, som nyeste og mest avanserte GPS-golfklokker til dags dato. Smartklokkene er tilgjengelig i to forskjellige størrelser og er fullspekket med verktøy og funksjoner, som hjelper deg med å løfte golfspillet ditt til neste nivå. Klokkene leveres med en krystallklar AMOLED-berøringsskjerm, hvor du enkelt kan lese informasjonen du behøver i spillet, selv i sterkt sollys. Approach S70 leveres preprogrammert med mer enn 43 000 internasjonale banekart og avanserte funksjoner, som hjelper deg med å bli en bedre golfspiller.

Uansett hvilket nivå du er på, vil Approach S70 hjelpe deg med å yte enda bedre. Den forbedrede virtuelle caddien viser slagdata og foreslår en strategi basert på en rekke faktorer, inkludert historiske svingdata, høyde, vindhastighet, vindretning og mer1. I Approach S70-serien er PlaysLike Distance-funksjonen også forbedret med et helt nytt innebygd barometer, som tar hensyn til vind, temperatur og lufttrykk.

Batteritiden er forlenget og du kan spille flere runder uten behov for å lade klokken. Approach S70 har batteritid på opptil 16 dager i smartklokkemodus og opptil 20 timer ved bruk av GPS.

«Approach S70-serien er designet for de som ønsker alle verktøyene og funksjonene som er tilgjengelige for å forbedre spillet sitt på banen – i tillegg til å få helseovervåking, aktivitetssporing og tilkoblede funksjoner for livet også utenfor banen. Serien tilbyr to størrelser å velge mellom, slik at du kan velge klokken som passer best uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Spill bedre golf

Funksjonene i Approach S70-serien passer for alle aldre og nivåer:

  • Forbedrede CourseView-kart: 43 000 preprogrammerte og fargerike CourseView-kart over golfbaner rundt om i verden. De forbedrede kartene viser deg flere detaljer på og rundt banen, avhengig av vegetasjonen, hvor du enkelt kan zoome inn og ut for å se detaljer og avstander til målet ditt.
  • Forbedret Virtual Caddy: Se data fra slagene og få mer nøyaktige kølleforslag basert på ulike faktorer, inkludert historiske svingdata, høyde, vind og mer.
  • Forbedrede PlaysLike avstander: Se et analytisk estimat av hvordan et slag vil gå basert på oppoverbakke eller nedoverbakke, vind, temperatur og lufttrykk.
  • Green Contour 2: Planlegg det beste slaget og putten ved å se greenens form og hellingsgrad på utvalgte baner, når du er koblet til et aktivt Garmin Golf-medlemskap.
  • AutoShot-funksjon: Par med Approach CT10-køllesensorene for automatisk å spore spillet ditt, inkludert putter og chipslag.
  • Hold oversikt over score: Følg runden hull-for-hull og se deretter statistikk og handikap i Garmin Golf-appen.

Innovative funksjoner

Med den nye Approach S70 på håndleddet kan du forbedre din generelle helse med forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for styrketrening, HIIT, yoga, løping og mer. Garmins utvalg av helsesporingsfunksjoner, som måler data døgnet rundt, gir deg innsikten du trenger for å få en bedre forståelse av ditt generelle velvære og skadeforebygging. Takket være pulsmåling på håndleddet, status for pulsvariabilitet, BodyBattery™ energiovervåking, avansert søvnsporing og mer3, kan Approach S70-serien hjelpe deg med å yte ditt beste både på og utenfor banen.

Approach S70-serien kan også hjelpe deg med å holde deg i toppform med skreddersydde treningsprogrammer fra Garmin Coach. Nyt over 1 600 individuelle øvelser gjennom Garmin Connect-appen og tren slik du vil. Du kan også få et estimat av din metabolske alder og sammenligne med din fysiske alder.

Stilig klokke som passer til alle anledninger

Golfklokken Approach S70 er designet for bruk både på og utenfor banen. Med et stilig design, materialer av høy kvalitet og en keramisk urkasse med ripebestandig glass på en 1.2″ eller 1.4″ krystallklar AMOLED-skjerm. Klokken passer perfekt på håndleddet, uansett størrelse. Takket være den fargede ringen mellom urkassen og beselen, som er et fint blikkfang, vil du alltid føle deg stilig med Approach S70.

Trådløse, brukervennlige funksjoner

Approach S70 er en smart GPS-golfklokke, og i tillegg til å gi deg verktøyene som hjelper deg til å lykkes på banen, har den mange funksjoner som er nyttige også utenfor banen:

  • Smartvarsler: Motta tekstmeldinger, se anrop og varsler om oppdateringer på sosiale medier, e-post og mer når smartklokken er paret med en kompatibel smarttelefon.
  • Garmin Pay: Betal for lunsj eller drikke i klubbhuset, eller i butikken med kontaktløs betaling med Garmin Pay. Les mer om hvilke banker som tilbyr tjenesten på Garmin.no
  • Musikk: Når smartklokken din er paret med trådløse hodetelefoner, kan du lytte til musikk eller podcaster direkte fra håndleddet4etter nedlasting fra Spotify, Amazon Music eller Deezer.
  • Connect IQ: Last ned forskjellige urskiver og nyt andre tredjepartsapper når klokken er paret med en kompatibel smarttelefon.

Approach S70 er tilgjengelig på lager og selges til veiledende utsalgspris fra kr. 8 249,- til kr. 8 849,- For mer informasjon, les mer på Garmin.no

1 Gjelder kun når enheten er paret med en kompatibel smarttelefon.

2 Krever et aktivt Garmin Golf-medlemskap.

3 Dette er ikke en medisinsk enhet, og er ikke ment å diagnostisere eller måle medisinske tilstander; les mer på Garmin.com/ataccuracy.

4 Krever et premium-abonnement fra tredjeparts musikkleverandør.