Sopra Steria Norge er utropt til årets tjenesteleverandør

Pressemelding –

Hewlett Packard Enterprise (HPE) utroper Sopra Steria Norge til årets tjenesteleverandør i Nordvest-Europa.

Denne uken avholdes 2021 HPE Partner of the Year Awards, der Hewlett Packard Enterprise deler ut priser til sine partnere over hele verden. Sopra Steria mottar prisen Northern Western Europe Service Provider of the Year 2021.

Konsulentselskapet fikk prisen i sterk konkurranse med andre selskaper i regionen, ifølge Norgessjef Thomas L. Kraft i HPE.

– Sopra Steria har levert sterk vekst innenfor våre løsninger, og vi har hatt flere viktige kundesuksesser sammen i året som gikk. Vi har et sterkt og tett partnerskap der vi sammen tilbyr verdiøkende tjenester og riktig teknologi til våre felles kunder, sier Kraft.

Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria forteller at selv om prisen er europeisk, er den gitt spesifikt til Sopra Steria i Norge.

– Vi er glade for det nære og konstruktive samarbeidet vi har med Hewlett Packard Enterprise i Norge. Dette er en svært hyggelig anerkjennelse å få, og vi ser fram til å jobbe sammen med HPE for å få våre felles kunder til å lykkes også i fremtiden, sier han.

HPE-prisene fremhever partnere som leverer positive resultater, utvikler innovative løsninger og lykkes med å levere digital transformasjon til kundene.