Sopra Steria kåret til «årets partner» av Microsoft

Pressemelding –

I dag ble det klart at Sopra Steria har vunnet 2021 Microsoft Partner of the Year-prisen. Selskapet ble hedret for måten de har innovert og iverksatt kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi.

– Vi er svært stolte av å motta denne prisen. Det er først og fremst en bekreftelse på at vi gjør veldig mye bra og viktig ute hos kundene våre. I tillegg vet vi hvor viktig det er å stadig utvikle oss. Vi er derfor veldig glade for å få bekreftet, gjennom denne prisen, at vi er helt i tet når det gjelder å tilegne kunnskap og innovere sammen med våre viktigste kunder og partnere, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Microsoft Partner of the Year Awards anerkjenner Microsoft-partnere som har utviklet og levert fremragende Microsoft-baserte løsninger det siste året. Prisene er klassifisert i forskjellige kategorier, basert på mer enn 4400 innsendte nominasjoner fra mer enn 100 land over hele verden. Sopra Steria har med denne prisen fått en viktig anerkjennelse for arbeidet i Norge.

Microsoft skriver at som vinner av Microsoft Norway Partner of the Year 2021, er de opptatt av å fremheve Sopra Sterias eksepsjonelle arbeid med å levere Microsoft-produkter og -tjenester som positivt påvirker deres felles kunder.

Rodney Clark, konserndirektør i Global Partner Solutions, Channel Sales og Channel Chief, Microsoft, sier at det er en ære å kunngjøre vinnerne og finalistene i 2021-prisen for Microsoft Partner of the Year:

– Disse bemerkelsesverdige partnerne har vist en dyp forpliktelse til å bygge løsninger i verdensklasse for kunder, fra cloud-to-edge, og representerer noe av det beste vårt økosystem har å tilby, sier han.

Bildetekst: 

Fra venstre: Daniel Reime, Lead Partner Development Management – Microsoft, Torbjørn Meland, Direktør Applikasjonstjenester og Partneransvarlig Microsoft – Sopra Steria, Eirik Kvernmo Holgernes, Direktør Skytjenester – Sopra Steria, Finn Urienstad, Partner Development Manager for Sopra Steria – Microsoft og Magnar Buan, Partneransvarlig Microsoft – Sopra Steria