Sommernyhet: TUI lanserer Ibiza

– Ibiza har lenge vært et yndet feriemål for nordmenn. Her finner man både perfekte strender, turkist hav og vakker natur i kombinasjon med et yrende by- og uteliv. Ibiza tiltrekker seg reisende fra hele verden og har en helt egen atmosfære, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Hoteller på Ibiza

TUI tilbyr flere hoteller over hele øya, både i de rolige områdene og nærmere sentrum. TUI tilbyr også sitt eget konsepthotell Sensatori, for de som vil ha litt ekstra luksus i ferien.

TUIs tilbud på Ibiza

– Cala Tarida – Cala Tarida er en harmonisk ferieby ved en vakker badebukt vendt mot solnedgangen på vestre Ibiza.

– Playa D´en Bossa – Ibizas lengste strand og mest fargerike reisemål med vannsporter, strandklubb, restauranter, shopping og et klubbliv som lokker til seg kjente DJs.

– San Antonio – San Antonio er et av Ibizas hotteste partyreisemål, med høy puls, strender og solnedganger du kan fylle Instagramkontoen med.

– Santa Eulalia – Santa Eulalia er et komplett feriested med småbyfølelse, mange bra restauranter, havn, håndverksmarked og fine sandstrender.

– Avgang fra Oslo Lufthavn 1 gang i uken fra mai 2017 til oktober 2017

Bredere tilbud, fleksible avganger og håndplukkede hoteller

Også reisene til Ibiza har fleksible reiselengder, og er dekket av pakkereiseloven.

Alle hotellene som tilbys er nøye utvalgt og vi vektlegger beliggenhet, høy standard og kundevurderinger. Våre gjester har også tilgang til personlig service gjennom vår Guide Online som er tilgjengelig 24 timer i døgnet via TUIs app, per telefon eller SMS.

Bilder:http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006042

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2014/15 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1069m. Gruppen har ca. 76.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 140 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med 14 egeneide cruiseskip, som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff»- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste reisekonsern i verden er TUI medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).