Slipknot annonserer sitt sjette studioalbum

I dag har Slipknot annonsert detaljer rundt deres svært etterlengtede (kåret til et av albumene man ikke klarer å vente på i 2019 av Vulture) sjette studioalbum, We Are Not Your Kindsom slippes 9. august via Roadrunner Records. Ikke nok med det, bandet har også i dag sluppet albumets første singel “Unsainted” sammen med musikkvideoen. Se den her. Regissert av bandets egne M. Shawn Crahan gir videoen, og låta selv, et innblikk i fremtiden til en av de mest populære og mystiske bandene innen rockesjangeren.

Gitarist Jim Root sier, “Dette er det lengste vi har brukt på å skrive en plate, og å jobbe med ting sammen. En av inspirasjonskildene mine denne gangen var artister som fremdeles spiller inn fullengdere og ikke bare enkeltsanger. Selv om musikkindustrien beveger seg mot singler, ønsket vi å lage en album opplevelse, fra start til slutt”

Produsert av Slipknot og Greg Fidelman, følger We Are Not Your Kind opp bandets forrykende album The Gray Chapter (2014) som gikk rett inn i Top 5 på de offisielle albumlistene i 19 land, inkludert USA (#1), Japan (#1), Australia (#1), Russland (#1), Storbritannia (#2) og Tyskland (#2). 

“I disse dager kommer kunsten vi lager med den høyeste belønningen, fordi vi det er denne vi har brukt mest tid på”, legger Crahan til. Det tok nesten fire år å skape denne stemningen og temperaturen, og belønningen for det nå føles som intet mindre enn frelse“.

For å feire annonsering og singelslipp gjester Slipknot Jimmy Kimmel Live! i morgen med en utendørs opptreden som mest sannsynlig vil bryte alle forventninger man har til talkshow opptredener. 

I høst sjokkerte Slipknot fansen verden over med utgivelsen av singelen “All Out Life”. Reaksjonen til låta var overveldende, der musikkvideoen – også regissert av M. Shawn Crahan – befant seg i Top 10 videoer på YouTube i hele verden på sin første dag. Siden den gang har “All Out Life” fått over 35 millioner strømminger på verdensbasis og over 35 millioner visninger på YouTube.

Følg Slipknot på FacebookInstagramTwitter og YouTube for oppdateringer. 

We Are Not Your Kind:

1. Insert Coin

2. Unsainted

3. Birth Of The Cruel

4. Death Because Of Death

5. Nero Forte

6. Critical Darling

7. Liar’s Funeral

8. Red Flag

9. What’s Next

10. Spiders

11. Orphan

12. My Pain

13. Not Long For This World

14. Solway Firth 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her