SILK SONIC SLIPPER SOMMERLÅTA “SKATE” + VIDEO

Pressemelding –

SILK SONIC “SKATE”
STREAM HER

SILK SONIC MED SERENADE TIL SKATERE I SIN SOMMERJAM
SE HER

FLERTALLS GRAMMY® AWARD VINNENDE BRUNO MARS & ANDERSON .PAAK
VANT BESTE GRUPPE PÅ BET AWARDS 2021

DEBUTSINGELEN ” LEAVE THE DOOR OPEN ” KLATRET TIL #1 PÅ BILLBOARD HOT 100
STREAM HER | SE HER | LIVEVERSJON HER

AN EVENING WITH SILK SONIC VENTES SENERE I ÅR

Gjør deg klar til å «glide to the groove». Flertalls GRAMMY® -vinnende Bruno Mars og Anderson .Paak er her med sin silkeaktige andre singel, “Skate.” Guttene serenaderer et jevnt skate-mannskap i en sommerferievibe som er visuelt regissert av Bruno Mars og Florent Déchard og medregissert av Philippe Tayag. Silk Sonic suste inn i “Skate” på suksessbølgen fra debut-singelen ““Leave the Door Open“, som ga dem Best Group ved 2021 BET Awards. Det ble gruppens første singel #1 på Billboard Hot 100, og tilbrakte to uker på rad på #1 og 18 uker på rad i topp 10. De ga ut liveversjonen “Leave The Door Open (Live)” og vant publikum over på the GRAMMY® Awards, iHeartRadio Music Awardsog BET Awards.

Silk Sonic introduserte “Leave The Door Open” sammen med en offisiell musikkvideo regissert av Mars og Florent Déchard med over 346 millioner visninger til nå. Sporet ble fulgt av en enormt populær kampanje på sosiale medier, #LetSilkSonicThrive, og ble umiddelbart ønsket velkommen av enestående kritikerros. “Hva er nytt, glatt som silke på ørene, og har to R&B stjerner?” skrev Billboard, og berømmet Silk Sonic som “en groovy duo” og singelen med “lounge at its heart.” Consequence of Sound skrev: ”Mars har en stemme som en flytende pisk, mens .Paak rapper og synger gjennom en slørete tåke. De høres ut som røyk på vannet. ”

Om Silk Sonic:

Frøene til samarbeidet ble plantet i 2017 da Bruno Mars og Anderson .Paak turnerte sammen på den europeiske etappen av hans 24K Magic World Tour. En jamsession på kvelden på veien låste opp en umiddelbar kjemi. Rett før verden skled i karantene, ringte Bruno Anderson: “Husker du den ideen vi hadde tilbake i 2017? La oss gjøre det.” Én studioøkt vokste til et måneder langt samarbeid, som kulminerte “setlist of doom.” Legendariske Bootsy Collins døpte Silk Sonic og kom inn som “spesiell gjestvert” for deres debutalbum, An Evening With Silk Sonic.

Silk Sonic ble endelig satt ut i det fri 5. mars 2021. I løpet av mindre enn en måned nådde debut -singelen “Leave The Door Open” over 230 millioner streams, og sitter i dag på 1,2 milliarder streams med over 346 millioner visninger av den offisielle videoen. Det hjalp også med strålende anmeldelser, inkludert Variety som bemerket at det “kunne vært en Best R&B GRAMMY®-vinner fra 1974.” Etter å ha begjært GRAMMY® Awards til #LetSilkSonicThrive, gjorde de sin debutforestilling med “Leave The Door Open” og serverte en kraftig hyllest til Little Richard.