Se bakover med Garmin® BC™ 40

Garmin presenterer sitt første trådløse ryggekamera – BC 40 – med tilkobling via WiFi til kompatibel Garmin GPS navigator1. Se bak kjøretøyet på en tydelig og klar skjerm. BC 40 er vanntett2, batteridrevet og monteres raskt og enkelt på kjøretøyets registreringsskilt, uten behov for festehull eller montering av kabler3.

– Med BC 40 får føreren en praktisk kameraløsning som er enkel å montere, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– Etter installasjonen pares kameraet med GPS-navigatoren og føreren får ett krystallklart bilde som viser det som hender bak kjøretøyet.

Det er enkelt å bruke BS 40. Etter montering og oppsett kan sjåføren velge kameravisning via tastetrykk eller stemmestyring. BC 40 er batteridrevet4 via to AA-batterier, eller oppladbare lithium-ion batterier (anbefales) og har en rekkevidde på opptil 8 meter.

Garmin BC 40 er tilgjengelig på lager. For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Les mer på Garmin.com/BC 40 om kompatible enheter.

2Vanntett i henhold til IPX7; les mer på Garmin.com/waterrating.

3Designet for kjøretøy opptil 8 meter lengde.

4Batterier medfølger ikke. Lithium-ion batterier anbefales.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service