Rull inn i våren på en bysykkel med Chris Abolade

Det går unna for Chris Abolade for tiden. Etter at han i begynnelsen av mars markerte sitt første år som artist med å slippe EP’en «CHRISTIANIA BRENNER», er oslogutten allerede klar med ny musikk.

Singelen «Bysykkel», som slippes i dag, er en låt full av gode vibber. En låt du kan rulle inn i våren sammen med Abbo til. Snøen har smeltet og asfalten glinser i vårens første solstråler. Sneakers og bare ankler frekventerer gatene, blant sykkelhjul og en og annen sparkesykkel. Følelsen av vår lyser i ansiktet og strømmer inn i hjerterota. Og «Bysykkel» er soundtracket til denne følelsen.

Denne låta har Chris Abolade laget sammen med produsent og hitmaker Anders Nilsen, med hjelp av co-produsent André Jensen. 

– Låta handler om self love, og om å savne noe eller noen. Og om at man av og til bare trenger de små tingene i livet for å ha det bra, forteller Abbo selv. 

«For vi trenger bare oss to – når vi ruller gjennom Oslo – på en bysykkel»

«Bysykkel» er ute der du hører musikk nå. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her