Röyksopp teamer opp med Astrid S!

Pressemelding –

Röyksopp har teamet opp med selveste Astrid S på neste låt fra deres Profound Mysteries – prosjekt, med låten «Breathe».

«Jeg har alltid ønsket å samarbeide med Röyksopp, de har alltid vært og er fortsatt en stor inspirasjon for meg. Har gledet meg lenge til musikken skulle komme ut, og nå er den endelig her!» – Astrid S

Hør låten her

Ved siden av den sprudlende elektroniske beat-drevne «Breathe» med isende vokal fra Astrid S, vokser den kreative verden av «Profound Mysteries» med en ny artefakt og visualisering fra kunstneren Jonathan Zawada, denne gangen i form av et levende blått industrielt design med sorte fjær.

Også «Breathe» har fått sin egen kortfilm som resten av de andre låtene som allerede er sluppet, og denne gangen er det den prisbelønte og internasjonalt anerkjente svenske filmskaperen Andreas Nilsson (Kanye West, 2 Chainz, MGMT) som har stått for regien. Nilsson, som er kjent for sin visuelt dynamiske sans for humor, er en langvarig Röyksopp-samarbeidspartner. Han har tidligere jobbet med kortfilmene til utgivelsene «Junior» og «Senior», samt musikkvideoen til «This Must Be It».

«I Hate My Shelf» er en tvangsmessig klokke, satt i en hotellkorridor med en kvinne, en mann og en spinnende hylle.
Se filmen her

Hele Profound Mysteries slippes 29. april og er et kreativt, visuelt og musikalsk univers signert Röyksopp, i samarbeid med en rekke audiovisuelle samarbeidspartnere.