Røhneselmer overtar Autovision AS i Hønefoss

Pressemelding –

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom RøhneSelmer AS og Autovision AS, om at RøhneSelmer kjøper samtlige aksjer i Autovision AS.

– Med oppkjøpet i Hønefoss har RøhneSelmer butikker på Lillestrøm, Alnabru, Røa, Billingstad og Hønefoss. I tillegg har RøhneSelmer en nyttekjøretøyspesialist med TransitSenter på Kalbakken i Oslo og ikke minst en SmartLab på Strømmen Storsenter – Norges største kjøpesenter, samt et nyopprettet bruktbilsenter på Gardermoen. RøhneSelmer har over tid bevist at de evner å ta godt vare på kunder og jobber målrettet og utelukkende med Ford. Den geografiske plasseringen gir et godt fundament for fremtidens mobilitetsløsninger i Stor-Oslo, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen av Autovision AS er effektiv fra 1. oktober 2021.

– Vi er svært godt fornøyde med løsningen som legger til rette for enda tettere samarbeid med Ford Motor Norge AS, uttaler Christian August Selmer som er styreleder og representerer eierfamilien bak RøhneSelmer.

– Med tanke på den fremskridende sammensmeltingen av området mellom Sandvika og Hønefoss, som vil akselerere ytterligere når den nye veien står ferdig, var det naturlig for oss å innlede samtaler med Autovision. Operasjonen på Hønefoss er godt rigget for fremtiden, med et kompakt, moderne og effektivt anlegg som ligger strategisk riktig, legger Selmer til.

Gruppen har svært ambisiøse planer for Ford og henviser til Fords storstilte satsing på ny teknologi med en rekke kommende nyheter innen såvel elektrifiserte Nyttekjøretøy, Personbiler og Mobilitet.

– Vi vil fortsette å drive fra det nylig oppgraderte anlegget i Hønefoss med de entusiastiske Ford-medarbeiderne der som vi gleder oss til å jobbe tett sammen med, sier administrerende direktør i RøhneSelmer AS, Kjetil Hagestande.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

RøhneSelmer v/adm. dir. Kjetil Hagestande, Mobil: 918 09 927

Ford Motor Norge v/informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518