RøhneSelmer lanserer Bilfabrikken og nye samarbeidspartnere

Pressemelding –

Navnet til RøhneSelmer sin storsatsning i Drammensområdet blir Bilfabrikken.

– I forbindelse med etablering av vårt nye senter ønsket vi et navn som favner alle tjenestene vi skal tilby, i tillegg til det å være Ford-forhandler. Vi er veldig fornøyde med det nye navnet. Det beskriver tjenestene, effektiviteten, teknologien og skalaen på det vi bygger på en god måte, sier Kjetil Hagestande, administrerende direktør i RøhneSelmer AS.

Åpner 1. desember

Den 1. desember åpner RøhneSelmer dørene til Bilfabrikken – Norges mest komplette bilanlegg, strategisk plassert på Lierstranda – et steinkast fra Drammen Havn.

– Vi har ansatt en rekke nye medarbeidere og skal bygge Norges råeste team. Bygget er i rute, nå gjenstår bare innspurten frem til åpningen 1. desember, sier Marius Jagland Berntzen, prosjektleder og plassjef, RøhneSelmer Drammen & Lier.

Komplett bilanlegg

Det 12 500 kvadratmeter store anlegget skal huse den største og mest moderne Ford-butikken i Norge. I tillegg skal Bilfabrikken tilby et spekter av tjenester til norske importører og forhandlere, uavhengig av merke. Her blir det klargjøring av nye og brukte biler, skade-/lakksenter, dekkhotell, samt påbygg/ombygg.

Her åpner Røhne Selmer Bilfabrikken i desember

Lanserer nytt samarbeid med Lafinto

Bilfabrikkens påbygg og ombygg blir et samarbeid mellom RøhneSelmer og Lafinto. De leverer i dag et bredt spekter av tjenester innenfor spesialtilpasning av biler, til en rekke ulike næringer i privat og offentlig sektor. Det nye tilskuddet på Bilfabrikken vil fungere som en «fast track» for middels til enklere ombyggings-/påbyggings-prosjekter. 

– Bilfabrikken har topp moderne fasiliteter, med en grønn profil og vil gi et fortrinn i møte med konkurrentene. Økt kapasitet og bedre logistikk gir flere biler gjennom systemet – raskere og grønnere. Vi har sett på mange lokasjoner i Drammen og Lierdistriktet, men det var bare Bilfabrikken som kunne levere på alle kriterier, sier en fornøyd Eivind Wolf – daglig leder og eier i Lafinto AS.

Pony Parts flytter inn

På Bilfabrikken vil det også etableres et heritage-senter for unike og historiske biler. Her blir det utstilling, salg, service og delelager. I den forbindelse har RøhneSelmer kjøpt Europas største delegrossist til eldre Mustang, Pony Parts AS. Den veletablerte spesialistbutikken flytter med hele sitt lager og alle dyktige medarbeidere fra Ski til Bilfabrikken.

– Vi synes prosjektet i Lier er så spennende at vi måtte benytte oss av denne muligheten. Her får vi samlet salg, service og deler på en profesjonell og unik måte, sier Richard Bugge Andersen, gründer og styreleder i Pony Parts AS.

RøhneSelmer AS er Norges største Ford-forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i snart 70 år. RøhneSelmer var i 2021 og 2022 den Ford-forhandleren i Europa som leverte ut flest Mustang Mach-E og har med avdelingen i Drammen & Lier totalt 7 avdelinger i Stor-Oslo.

Kontakt:

Kjetil Hagestande, adm. dir. RøhneSelmer AS, mobil 918 09 927