Roar Dons slipper sitt femte album

Pressemelding –

Etter Roar Dons fikk en konsert med seg selv i 60-årsgave av sin kone, har ikke 69-åringen ligget på latsiden. Han har rukket å gi ut fire album med tilhørende konserter og turneer, og reist rundt på sommerturneer i egen båt. Nå er han klar med sitt femte album. «Ingen av oss vet» slippes fredag 20. oktober.

Hør albumet her.

På albumet har Dons fått med seg musikerne fra Violet Road som band, og Kjetil Solberg fra bandet har vært produsent.

– Jeg har alltid vært veldig begeistret for det fantastiske bandet, både på plate og ikke minst på scenen, og jeg har vært så heldig at jeg har samarbeidet med vokalist Kjetil Solberg ved flere anledninger, forteller Roar Dons.

– Før jeg skulle i gang med det femte albumet spurte jeg dem så pent jeg kunne om ikke Kjetil ville produsere albumet og om resten av Violet Road ville være musikere. Du kan tro jeg ble glad da svaret jeg fikk var «ja»!, og jeg er helt i skyene over resultatet, smiler Dons.

«Ingenting jeg vet» er et album om livet og dets opp- og nedturer. Under innspillingen av albumet mistet Roar Dons faren sin etter lang tids sykdom, og låta «Evig Din» er skrevet til faren.

– Mine foreldre hadde vært gift i 69 år da min mor, Thordis, gikk bort. Min far levde som enkemann i 4 år etterpå. Sangen «Evig din» er mine tanker om hvordan han følte på savnet og tomrommet etter min mor, og minnene om livet de hadde hatt sammen, forteller Roar.

Med brennende interesse for relasjonsbygging har fysioterapiutdannede Roar Dons viet livet sitt til eiendom og byutvikling i Tromsø. Å bygge relasjoner er noe Roar aktivt gjør i musikkkarrieren sin også. Tidligere har han blant annet jobbet med den verdenskjente musikeren Steve Gadd, gitt ut låt med Mari Boine, og tittellåta fra hans femte album er et samarbeid med Anneli Drecker.

«Ingen av oss vet» slippes fredag 20. oktober. Albumet er skrevet av Roar Dons og produsert av Kjetil Solberg. Musikere på plata er Violet Road, samt Roars egen sønn, Mathias Dons.