Rita Ora flyr opp fra asken med nytt album

I dag slipper superstjernen Rita Ora sitt andre studioalbum Phoenix via Atlantic Records.

Den første singelen fra plata, «Let You Love Me», falt åpenbart i god jord med sine over 94 millioner strømminger på Spotify. Låta tok for seg hennes egne usikkerheter knyttet til et nytt forhold og markerte en av hennes mest intime låter så langt i karrieren. 

Det siste 1,5 året kan ikke sies å være annet enn stort for Rita – etterfulgt av en utsolgt Europaturné og en hektisk sommer der hun spilte for to millioner fans via 33 konserter, har hennes siste fem hitsingler akkumulert over 1,3 milliarder Spotify strømminger globalt. Hiten «Your Song», skrevet av Ed Sheeran og Steve Mac, har nådd mer enn 352 millioner strømminger alene hvilket også står som hennes største hit i Europa samt lå på topplista til VG lista i 13 uker her i Norge.

Som om ikke en rekke hitsingler var nok kan 27-åringen også skilte med samarbeid med artister som Aviicii, Drake, Charlie XCX, Iggy Azelea, Cardi B og Bebe Rexha, samt roller i filmene Fifty Shades of Grey, Fast and Furious 6 og Antoine Fuguas Southpaw. 

Til tross for enorm suksess som skuespiller og entreprenør, er det likevel musikken hun setter høyest, «En av de mest frigjørende følelsene opplever er når jeg opptrer og skaper musikk. Dette albumet består av ekte arbeid ut av kjærlighet, og det var viktig for meg å gjøre det på min måte. Jeg er utrolig takknemlig for all kjærlighet og støtte jeg har mottatt fra mine samarbeidspartnere på plata og som lot meg skape noe jeg er veldig stolt av. De ga meg rom og frihet til å lage noe fra hjertet, hvilket kan være både utfordrende og euforisk til tider. Jeg er ekstremt stolt og takknemlig for reisen jeg har hatt med å lage Phoenix. Til alle fans, takk for tålmodigheten og takk for at dere alltid lytter.»

Rita Ora har solgt imponerende syv millioner singler, hatt tolv top-10 singler (fem som har mottatt platina-sertifiseringer og fem med gull) og et platina-selgende debutalbum i bagasjen. Hun har raskt befestet seg som en av de mest suksessfulle popartistene fra Storbritannia i løpet av det siste tiåret, og tilbakekomsten i fjor har ført til 1 milliard strømminger og visninger og fire hitsingler globalt.

I anledning utgivelsen av Phoenix tar Rita fatt på en turné som heldigvis innebærer at du kan oppleve stjernen live  23. april på Sentrum Scene i Oslo til neste år.

Lytt til Phoenix her.

Følg Rita Ora på Facebook, Instagram og YouTube.

Tracklist

Deluxe

 1. Anywhere
 2. Let You Love Me
 3. New Look
 4. Lonely Together (feat.Rita Ora)
 5. Your Song
 6. Only Want You
 7. First Time High
 8. For You (Fifty Shades Freed with Liam Payne)
 9. Summer Love (with Rudimental)
 10. Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX)
 11. Keep Talking (feat. Julia Michaels)
 12. Hell Of A Life
 13. Velvet Rope
 14. Falling To Pieces
 15. Cashmere
 16. Soul Survivor

Standard

 1. Anywhere
 2. Let You Love Me
 3. New Look
 4. Lonely Together (feat.Rita Ora)
 5. Your Song
 6. Only Want You
 7. First Time High
 8. For You (Fifty Shades Freed with Liam Payne)
 9. Summer Love (with Rudimental)
 10. Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX)
 11. Keep Talking (feat. Julia Michaels)
 12. Hell Of A Life

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her