Pulskuren herjer i hele landet

2. januar er det ett år siden Pulskuren – Stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger nådde landets bokhandlere. Siden den gang har det norske folk kastet seg over boken. Nå er lege og forfatter Torkil Færø aktuell med Pulskuren Helsedagbok – hvor du kan følge din egen framgang dag for dag, uke for uke, i et helt år!

– Det har vært så gledelig og overveldende å se hvordan Pulskuren har blitt mottatt og aktivt brukt av titusener av nordmenn dette året. Nå som Pulskuren står foran internasjonal lansering, gleder jeg meg til å formidle det helsebringende budskapet til resten av verden, sier Torkil Færø.

Vil ta ansvar for egen helse

Det åttende opplaget av Pulskuren på fem tusen eksemplarer kommer på lager medio november – og Pulskuren topper fortsatt bestselgerlistene for 43. uke på rad.

Fokus på forebyggende helse og hva vi selv kan gjøre er den eneste farbare og bærekraftige veien fremover, mener den bestselgende forfatteren. Så hva er det som gjør at Pulskuren treffer så godt her hjemme – og i alle aldersgrupper, både kvinner og menn? Ifølge Færø handler det om flere ting.

Hvordan utnytte pulsmåleren optimalt

– Over halvparten av det norske folk har allerede en pulsklokke og er interessert i å bruke den for å ta ansvaret for egen helse og velvære. Folk sier de opplever boken som lettlest og handlingsrettet og at de merker umiddelbar bedring av symptomer og opplever mer overskudd i hverdagen, sier Torkil Færø og legger til:

– At pulsmålerne er så nyttige og at dette er den eneste boken i verden som forklarer hvordan du kan utnytte dem maksimalt, er også en viktig del av suksessen.

Snart internasjonal lansering

Det nærmer seg lansering for den engelske utgaven av Pulskuren. Rettighetene ble solgt til forlaget Quercus. Boken skal distribueres i Storbritannia, Irland og Australia i begynnelsen av januar og etter hvert i USA.