Popyndlingen Christopher slipper album og single

”My friends don’t call me anymore, they say I’ve changed. 

But its my world that’s different, I’m still the same”

Å møte Christopher Nissen fjerner umiddelbart enhver antakelse man kanskje ville hatt om en multi-platina-selgende artist med over 900 millioner strømminger samt 9 x #1 singler i Kina. Tvert i mot, for en mann som har vært i gjennom noen av sine mest definerende år i rampelyset, er 27-åringen fremdeles ydmyk, utrolig takknemlig og med en konstant barnslig iver til å videreutvikle og dele sin musikk.

Der hans forrige album Closer var en referanse til sanger inspirert av virkelige hendelser og øyeblikk av store høyder, representerer hans fjerde album Under The Surface de dypere aspektene ved Christophers egne synspunkter og erfaringer. Selv om hans egenskaper som en av Danmarks største mannlige popstjerner ofte er lett (feil) identifisert gjennom hans polerte poplåter; utseendet, penthouse leilighet, eksotiske reisemål – å åpne opp om personlige erfaringer som er kan relateres til, har lenge vært en ambisjon.

Det nye albumet Under the Surface er det mest ærlige så langt der Christopher deler alt fra sine daglige tanker til indre kamper. Fra å lengte tilbake til et enklere liv på “I Don’t Wan’t to Grow Up” til hvordan sosiale medier kun bidrar til en økt følelse av ensomhet på hans siste single “Irony”, temaet er en vennlig, men fast påminnelse om hvordan takle en konstant digital flyt av tilsynelatende perfekte liv portrettert med konklusjonen; “Nobody is perfect under the surface”. 

Singelen “My Heart” slippes samtidig som albumet, og er produsert samt skrevet sammen med den velkjente låtskriveren og produsenten Jamie Scott. Til tross for at Christopher og Jamie aldri hadde møtt hverandre eller samarbeidet tidligere, ble den første delen av refrenget for “My Heart” til på svært kort tid. I løpet av joggeturer om morgenen som raskt ble en felles daglig rutine, ble stemningen og temaet for sangen formet til en full struktur med vers og refreng som nesten motparter; versene er et fornuftig og klartenkt rom der et giftig forhold blir sett i lys av et brudd, mens refrenget beskriver det knuste hjertet som er redd for å aldri kunne oppleve kjærlighet igjen.

Albumet Under The Surface og singelen “My Heart” slippes 22. februar og kan lyttes til her.

Følg Christopher på FacebookInstagram og Twitter for oppdateringer. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her