Planet Giza til Ingensteds

Planet Giza til Ingensteds, 29. februar 2024

Den Montreal-baserte trioen Planet Giza tar turen til Oslo for første gang!

Rami B, Tony Stone og DoomX har skapt et navn for seg med deres mangfoldige og sjelfulle lydbilde. Siden de slapp prosjektet “Added Sugar” i 2019, har de høstet lovord fra Clash Music, Soulection, Sway In The Morning, Complex, NME og Hypebeast. I år var de på lista over Polaris Music Prize sine kandidater til årets album for det fantastiske albumet ‘Ready When You Are’. Gjør dere klar for en av Kanadas mest spennende grupper!

Vanyfox fra Angola/Portugal er en av vår tids mest anerkjente baile-funk produsenter og DJ’s. Mest sin særegne og kreative stil, har han spilt mangfoldige ganger på Boiler Room, Rinse Frankrike, Kiosk Radio og The Lot Radio. Han har stått foran flere tusen mennesker på Primavera Sound, Mutek Montreal, Moonshine, Sonar Lisboa med flere. Vi gleder oss til at denne banebrytende produsenten/DJ’en skal spre sine varme toner på gulvet på Ingensteds.

Stian Stu (Audiovisual Therapy / Mutual Intentions) er sammen med Even Suseg en av stifterne av klubbkonseptet Audiovisual Therapy. I 2023 har han stått side om side med blant annet Conducta, Jarreau Vandal og The Alchemist for å DJ’e sine favoritter. Han har spilt på klubber som Blå, Jaeger, Tou Scene, Tyven, Ingensteds, The Villa og Trekanten. Han setter stemningen før Planet Giza og Vanyfox inntar scenen!

Vi gleder oss til en fantastisk kveld på Ingensteds!

Billetter i salg via Ticketmaster onsdag 13. desember kl. 10:00

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com