Ole Hartz og Emmy er begge klare med nye låter til Melodi Grand Prix!

Warner Music er godt representert på Melodi Grand Prix i år! Vi har to unge, lovende nykommer som skal delte i den tredje delfinalen som går av stabelen 30. januar.

Ole Hartz:

Ole Hartz slipper i dag sin nye singel «Vi er Norge» som er hans bidrag i lørdagens delfinale. 25-åringen tar nå nemlig steget ut av den lokale puben i Vikersund hvor han ofte er å finne som trubadur – til den store MGP-scenen hvor skal opptre for flere hundretusener av TV-seere. Det syns han både er surrealistisk, skummelt og spennende.

– Siden jeg var liten gutt har jeg hatt en drøm om å være en av de låtskriverne som sitter i sofaen sammen med artisten på MGP, og det som er så sykt nå er at jeg til og med skal stå på scenen selv og fremføre min egen låt. Jeg blir helt skjelven av å tenke på det og har vel egentlig ikke helt innsett at dette skal skje enda, forteller Ole. 

Allerede som seksåring visste Ole Hartz at musikk var det livet dreide seg om, og meldte seg derfor på alt som gikk an å melde seg på; pianotimer, trommetimer og inn i korpset. Alt han gjorde var musikk, og alt han tenkte på var musikk. Likevel hadde han aldri trodd at han skulle bli så heldig at han skulle få opptre med egen låt på direktesendt TV. 

Førstkommende lørdag ser vi han fremføre låta “Vi er Norge”, og denne har han skrevet sammen med Katastrofe, Morgan Sulele, Eirik Næss og Rein Mellbye Van Vliet. Den handler om den store stoltheten vi har til landet vi bor i, hvem vi er, kulturen vi har og solidariteten. 

– Vi er kanskje ikke så flinke til å skryte av oss selv som enkeltindivider, men janteloven er ikke like sterk når vi heier på hverandre, for vi er Nordmenn – og det synes jeg vi skal skryte av! Vi er verdensmestre på ski og har en gammel bygdekultur med brennevin og fest som trenger litt ny oppmerksomhet. Jeg håper folk klarer å drømme seg litt bort med denne låta og se fremover til at folkefesten er lovlig igjen, for da skal vi endelig feire at vi kom oss i mål. Det skal i alle fall jeg! 

Lytt til låta «Vi er Norge» her!

Emmy:

Emmy er oppvokst med musikk, og sang lenge før hun kunne snakke. Hun har sunget både alene og sammen med familie og venner i alle år, og var blant annet med i koret «Soul Children».

Emmy kommer fra en musikalsk familie og i 2011 var broren hennes med i MGPjr, noe som fikk henne til å drømme om å være med der selv en gang. I 2015 gikk drømmen i oppfyllelse og Emmy stod på scenen i Oslo Spektrum med låten Aiaiaiai. Etter dette ble hun et kjent fjes og fikk mange nye fans blant den unge delen av befolkningen. Deltagelsen i MGPjr resulterte i at hun fikk reise rundt og gjøre konserter og møte fansen. Hun har også sluppet flere singler, inkl. låten Bjørnar som har vært den største hiten hennes etter det.

Det er ikke bare som artist Emmy gjør seg bemerket, hun er en ekstremt produktiv og talentfull låtskriver og har skrevet over hundre låter til tross hennes unge alder. Emmy studerer Visuell kommunikasjon på universitetet i Drammen for tiden, men musikk er det som har størst plass i hennes hjerte.

Nå er hun klar til å vise frem mer av sine musikalske kvaliteter på den store MGP-scenen med låten Witch Woods. Vi spår at dette er en artist vi kommer til å både se og høre mye av i fremtiden!

Lytt til låta “Witch Woods” her!