Nye singel ut fra Julie Bergan

Det norske popikonet Julie Bergan fikk en pangstart på det nye tiåret da hun 3. januar ga ut låten «Kiss Somebody» sammen med duoen Seeb. En utgivelse som ble belønnet med mye oppmerksomhet i internasjonal media, i tillegg til høye plasseringer på radiolistene i markeder som Mexico og Spania. Allerede et knapt halvår etter låten kom ut kan den vise til over 15 millioner streams på Spotify alene, som nå gir henne en katalog med en total på svimlende 500 millioner streams.

Nå står et nytt singelslipp for tur for Bergan, som forøvrig også har vært aktuell med utgivelser fra de britiske produsentene Crazy Cousinz og Love Harder gjennom de siste par månedene.

«Commando» er en kraftig og dansbar låt hvor Julie, sammen med Filip Kolsete bak spakene, utforsker et nytt og spennende lydbilde. Kraften av vokalen hennes driver lytteren gjennom solide, klokke-rene vers før det mildt sagt fengende refrenget kicker inn. «I won’t waste no tears on old mistakes» synger hun og følger opp med at hun aller helst bare vil danse alene akkurat nå. En følelse hun, såvel som hennes fans, kan kjenne seg godt igjen i.

«Commando» er inspirert av et kallenavn hun fikk av en lokal guide da hun var på ferie på Zanzibar for noen år siden.

– Han syns jeg så veldig sterk og bestemt ut, og kalte meg derfor ‘commando’ gjennom hele turen. Jeg følte det var så mye makt i det ordet, og siden denne låten handler om å føle seg sterk og ta kontroll over en situasjon, kom ordet ‘commando’ til meg da vi skrev den. Som kvinne er det viktig for meg å ikke bli undervurdert, og dette er en sang som får meg til å føle meg sterk – så jeg håper dette kan være en låt folk kan sette på når de trenger litt ekstra kraft.

Over sommeren kan vi vente oss hennes kommende EP – HARD FEELINGS: Ventricle 2.

Lytt til «Commando» her!

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her