Nye rytmer fra SKAAR

Det har blitt en del dansing på Hilde Skaar aka SKAAR siden hun i fjor høst slapp debutsingelen «Higher Ground». Både for å feire flere millioner streams, A-listing på NRK P3, og to ganger fullsatt Sentrum Scene da hun varmet opp for Sondre Justad rett før jul.

Debutsingelen «Higher Ground» fikk ungdom fra Oslo til Brasil ut på gulvet, som soundtracket til dansefilmen «Battle» som rullet over kinolerretet med stor suksess høsten 2018. Filmen er den første norske som har blitt tilgjengeliggjort globalt på Netflix, noe som har gitt 20-åringen fans i Tyskland, Australia og Brasil. 

Nå vil SKAAR igjen ha alle ut på gulvet med sin «Wicked Rhythm», som forøvrig er denne ukas låt på P3. Hun lar deg dog selv velge hvilket gulv.

– Jeg tenker alle har sin egen måte å slå seg løs på. Det trenger ikke å være et stort dansegulv. Noen danser i dusjen, eller på kjøkkenet når ingen kan se dem. Noen går ut for å hogge ved eller løper seg en tur. 

Det viktigste er ikke hvor vi gjør det, eller hva vi gjør. Det er hva vi føler når vi gjør det. Det er den følelsen «Wicked Rhythm» skal gi deg. 

– Jeg tror den følelsen av at nå tøyer du komfortsonen og det føles bra, den kan vi alle kjenne oss igjen i. Om det er mormor på 87, eller lillebror på 4 år. 

Det handler om å slippe ut energien og gode følelser. For 20-åringen selv er ikke overskudd noen mangelvare, men da «Wicked Rhythm» ble spilt inn ble det nesten for mye for energibunten selv. 

– Jeg har så mye energi, og de dagene vi skrev denne brukte jeg meg nesten tom. Vi var helt utslitte når vi var ferdig. 

– Utslitt, men veldig lykkelig, understreker hun.

Energien i studio stod Theo Kylin, Kristoffer Östgren, produsentduoen MadFun og Hilde selv for. I et studio i Stockholm, dagen etter «Higher Ground» ble skrevet. 

«Wicked Rhythm» er nå tilgjengelig på alle digitale plattformer og du kan lytte til den her!

// Følg SKAAR på Facebook og Instagram for oppdateringer // 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her