Nye GPS-navigatorer med dashbordkameraer fra Garmin

Pressemelding –

Garmin DriveCam 76 og CamperCam 795 med førsteklasses navigasjonsteknologi og videofunksjoner med høy oppløsning til sjåføren

Garmin lanserer Garmin DriveCam 76 og CamperCam 795, alt-i-ett-navigasjonsenheter med innebygd HD-dashbordkamera1. Begge modellene leveres med en klar 7″ skjerm, videoopptak i 1080p HD og et 140-graders bredt synsfelt som gir en helhetsoversikt fremover. Kameraet filmer og lagrer kontinuerlig video og fungerer dermed som et ekstra øyenvitne når man er ute på veien. Lagrede videoer lagres automatisk i nettløsningen Vault, hvor man enkelt kan se og dele2videoer via Garmin Drive appen.

«Denne nye serien med alt-i-ett-navigasjonsenheter kombinerer våre beste navigasjonsfunksjoner med et innebygd dashbordkamera og hjelper deg slik at du kan føle deg trygg når du er på tur», forteller Dan Bartel hos Garmin. Enten du pendler til jobb eller er ute på tur med familien, gir disse navigasjonsenhetene deg tryggheten du behøver når du er på farten.

Med det innebygde HD-kameraet kan sjåføren konsentrere seg om trafikken. Enhetene gir automatiske førervarsler om potensielle situasjoner som kan føre til kollisjoner i tillegg til forslag om sporvalg3.

Disse navigatørene er spesielt designet for forskjellige typer kjøretøy. Garmin lanserte nylig dēzlCam LGV710, en alt-i-ett-lastebilnavigator med innebygd dashbordkamera for profesjonelle lastebilsjåfører. Med den nye Garmin DriveCam 76 og CamperCam 795 kan sjåfører som pendler til jobb eller kjører bobil, også føle seg trygge ved å få fordelene med disse avanserte kamerafunksjonene for ekstra sikkerhet på veien.

Forenkle kjøringen med Garmin DriveCam 76

 • Bruk Garmins talekontroll til å styre GPS’en. Når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon via Bluetooth® , kan du ringe og motta anrop
 • Få veiledning om miljøsoner som finnes langs ruten
 • Kjør smartere med trafikkinformasjon i sanntid, værrapporter og informasjon om drivstoffpriser i Garmin Drive appen
 • Se anmeldelser av hoteller, restauranter og andre attraksjoner fra Tripadvisor®
 • Føl deg trygg når du rygger; Garmin DriveCam 76 er kompatibel med utvalgte Garmin ryggekameraer (kjøpes separat) for å hjelpe deg med å se bak kjøretøyet

Planlegg minneverdige øyeblikk med CamperCam 795 som er spesialdesignet for campingentusiaster med bobil eller campingvogn:

 • Se tilpassede4 ruteforslag basert på vekten og størrelsen på bobilen eller campingvognen
 • Kjør med økt bevissthet om potensielle farer langs ruten, med varsler om stigninger, kryssende dyr, skarpe svinger og hastighetsreguleringer
 • Med høyoppløselige flyfoto fra Birdseye Satellite Imagery er det lettere å få oversikt over campingplassen før ankomst
 • Gjør turen enda bedre med forhåndsutsendte registreringer av campingplasser og tjenester fra ACSI, Campercontact, Trailer’s PARK og anmeldelser fra Tripadvisor®.
 • Med Michelin® Green Guide kan man få detaljerte beskrivelser, bilder og anmeldelser for å hjelpe med å vurdere om stedet er verdt et besøk.
 • Fungerer sømløst med andre Garmin-produkter, inkludert BC50-serien med ryggekameraer som hjelper med å se hva som er bak bilen; Garmin PowerSwitch, som er en digital bryterboks hvor man enkelt kan kontrollere 12V-elektronikken i campingbilen eller campingvognen, og trådløse høykvalitets hodetelefoner med Bluetooth (alt tilbehør kjøpes separat)

Garmin lanserer også den nye Camper 795, som gir campingentusiasten de samme navigasjonsfunksjonene som CamperCam 795, men uten innebygd dashbordkamera og kamerarelaterte funksjoner.

Disse navigasjonsenhetene er tilgjengelige på lager. Garmin DriveCam 76 selges til veiledende utsalgspris på kr. 5 449,- CamperCam 795 har en veiledende utsalgspris på kr. 6 549,- og Camper 795 har en veiledende utsalgspris kr. 4 899,-. Gå til Garmin.no for mer informasjon.

1I noen områder er bruk av kamerafunksjonene til denne enheten forbudt eller regulert. Det er sjåførens ansvar å kjenne til og overholde personvernlovgivningen som gjelder for området man planlegger å bruke enheten.

2Krever en aktiv Wi-Fi-tilkobling®

3Visse forhold kan påvirke varslingsfunksjonen; les mer på Garmin.com/warnings for mer informasjon

4Ikke tilgjengelig i alle områder. Selv om egenskapene til bobilen eller campingvognen er oppgitt, er det ingen garanti for at egenskapene til kjøretøyet alltid tas i betraktning for alle ruteforslag. Følg alltid alle veiskilt og informasjon om veiforhold.